angelito -> RE: Aprilčice 2009 (30.10.2008 10:43:42)
|
Pat74 => tudi mi2 z mojim sva razmisljala o hrambi maticnih celic v javni banki... gre za to, da je res, kar je ena napisala, da so te celice uporabne v cca. prvih 10 letih, potem pa najveckrat ne vec... neocelica je predraga za moje pojme, saj tudi ne ves kako jih hranijo, pa pogodba je le za dolocen cas - mislim, da ravno za 10 let, potem jo moras podaljsat in ponovno placat... imamo pa res premalo info.... javna banka te nic ne stane, lahko pa da s temi celicami nato resis svojega otrocka, sorodnika ali pa morda nekoga drugega nepoznanega... itak niso tako kompatibilne, da bi kar vsakemu pasale - je bolj tko kot kostni mozeg... mi2 sva mnenja, da je to dobra ideja, ki je zastonj, pa se pomagas lahko komu... se bom pa pozanimala se malo pri svoji ginekologinji - kaj ona misli o tem... Frutolina => kje si kupila babylove mama kremo in karitejevo maslo? je karitejevo maslo priporocljivo, ima dobre sestavine...? jaz v lekarnah sprasujem, pa mi svetujejo razna olja (eucerin je baje zelo dober) in kremo od vichy-ja (ki pa baje ni dobra), zato imam jaz kar kremo od sanosana, pa ne vem ali je kul ali ne... jaz se mazem ze od nekega 6. tedna... najprej sem porabila vse steklenicke raznih mlekov in losjonov za telo, nato posegla po bio organskih oljih - arganovo in avokadovo, sedaj pa imam weledino olje (in bom pri njej tudi ostala - je baje najboljsa). mazem se pa zjutraj in zvecer => zvecer, ko imam vec casa, uporabim olje, zjutraj, ko bolj hitim pa sanosan kremo, ki se hitreje vpije in tako ne pusca madezev. no tko, en lep dan vam zelim... se malo, pa bo tu podaljsani vikend... jupiiiiii
|
|
|
|