|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
28.10.2008 9:30:12   
*Junona*
Srečno danes na pregledihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za srečanje po novem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
28.10.2008 9:49:29   
anca
April09 - boljša izbira je, mislim, ni ravno blazne razlike, ampak h&m ima sigurno vsaj 4 variante hlač več kot ljubljanski, pa recimo 10% stvari jih sigurno ni bilo v LJ. C&A ljubljanski je imel nazadnje ko sem bila tam samo črne majice, al pa temno sive, v Avstiji imajo pa tudi kar nekaj hlač, kiklic, kavbojk, raznobarvne stvari... Jaz sem si kupila hlače na naramnice, ker me one nizke nosečniške malo tiščijo v spodnji del trebuha kadar se dolgo vozim v avtu, tega recimo v LJ nisem nikjer našla.

Čeprav, kar se tiče majic, jaz nisem kaj dosti kupovala do zdaj, če pa že, pa na navadnih oddelkih, itak je taka moda zdaj, da je vse malo daljše, pa povsod so tunike, pa štrikane oblekice s kratkimi rokavi, da maš lahko puli spodaj...

Pat74 - jaz sem jaz tudi kupila malo več stvari (oblačilc), pa mi je bilo kar nerodno priznatiuser posted image

Lep sončkast dan, in uspešne preglede vsem, ki jih imate!!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.10.2008 9:54:09   
anca
Aja, pa še to - kateri voziček torej priporočate, če vem, da ga bom morala dvigovati na bus, pa nosit v 2.štuk (ni lifta), pa za po mestu, da se kotači ne zrabijo prehitro?

Hvala za nasvete! LP

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
28.10.2008 10:08:57   
malcekvita
ojla, jst sem budna že od 4.30, ko sem šla na wc. po končanem lulanju me je spet začelo tako špikat v sponjem delu trebuha, da sem komaj prilezla do postelje. v postelji se nikakor naštimat, pol sem vstala, spila buscopan v upanju, da bo boljše, pa spet isto... pol sem spet vstala spila magnesol, malo sicer popustilo, sam ni bilo bistvene razlike. hodim pa sklonjena, ker se ne morem zravnat. zdej pa počivam...

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.10.2008 10:29:14   
matt
Hojla!

Vidim, da ste prave čvekice, me nekaj dni ni pa me čaka kar precej strani za prebrat... Zadnja dva dni mi je bilo full slabo in glava me je bolela za znoret... mož pa mi je nenapovedano povabil en kup ljudi+ otrok na kostanj, sem mislila da me bo kar konc. "šmrke" male so vrgle celo nekaj petard, moje dete pa je seveda delalo prevale... Skratka zelo stresen obisk,  da sem potem včeraj kar vzela dopust in počivala. Ti dedci pa res včasih nič ne mislijo!

Danes sem precej bolj v formi...  čeprav sem imela tudi sanje stresne, nobenega ni bilo da bi me peljal v porodnišnico user posted image  ... ja, to se celo zna zgodit, Brežiško namreč mislijo prenavljat, tako da mišk in vse, ki ste iz okolice Brežic lahko se zgodi, da bomo morale v NM porodnišnico! (informacija od ene zaposlene na oddelku)

lp,m

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
28.10.2008 10:38:52   
supermiška
Ojla malcekvita vidim, da te mučijo podobne težako kot mene. Ali so ti kaj rekli kaj je vzrok za te težave. meni so tudi predpisali Buscopan sem ga jemala 5 dni in ni bilo nič kaj dosti bokje mi je tako včerej moja osebna zdravnica rekla naj preneham ker če bi bil učinek bi že moral biti, naj pa bi bila to posledica širjenja maternice, ki pritiska na ostale organe v trebušni votlini.

Neposredna povezava do sporočila: 3531
28.10.2008 10:46:26   
Pat74
Junona ni blo mišljeno kot napad - sicer so men Mutsyi ful lepi vozički, bi ga imela takoj, samo ravno zaradi teh 2 dejavnikov - imam isti problem kot Anca: 2. nadstropje brez dvigala, uporabnica LPP-ja (ja, se bom morala spravt spet za volan, pa me je ful strah, saj že več kot 3 leta nisem vozila) - mislim, da ne bo prišel v poštev in da bo TFK Buggster S prava izbira (ta na žalost ni tako lep, pa barv tudi ni veliko).

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
28.10.2008 10:55:31   
malcekvita
ja supermiška, zdaj sem malce potolažena ko vidim, da nimam samo jaz teh težav. kaj narediš, ko te zagrabi takšna bolečina? jaz sem tudi opazila, da je tale buscopan en sam blažev žegen, tako, da ga ne bom več pila. bom nadaljevala samo z magnesolom. srečo imam, da sem še na bolniški, pa lahko počivam, čeprav sem včeraj user posted image  rekla, da se zdaj počutim v redu in bi lahko že končno šla v službo... zdaj pa user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
28.10.2008 11:04:26   
jernejav
user posted image  Meni je pa všeč tale voziček Concord Fusionuser posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3534
28.10.2008 11:51:48   
supermiška
Nič kaj dosti ne naredim poskušam da ne delam takih poz oz. gibov kjer me boli. Upam, da bo kmalu bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3535
28.10.2008 12:31:49   
zupancdam
Živio, vsem
Sonček, vso srečo na pregledu, komaj čakam, da nam sporočiš! Seveda, vso srečo tudi ostalim, ki imate danes in v naslednjih dneh preglede!
Jaz sem tudi za srečanje, mi je vseeno kdaj, ampak tebe junona bi pa rada prej spoznala, ker se mi zdi da imava podoben karakter, jaz sem tudi taka, da se za vse ful sekiram, še dobr da imava sončeka, ki naju malo potolaži in svetuje! Da vsaj ena na vse pozitivno gleda!
No, zaenkrat lep pozdrav, grem dat hčerkico spančkat.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
28.10.2008 12:38:51   
*Junona*
Zupancdam, se strinjam z napisanimuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da te spoznam. user posted image user posted image user posted image
In tudi vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image Se bo res treba zmenit za kakšno srečanje.

Pat in april, saj vem, da ni bil napad, sem se hecala. Lepo, da vsaka pove svoje mnenje. Je pa res problem, če moraš voziček veliko nosit sem in tja, tako da te popolnoma razumem.
Ampak najboljša obramba je napaduser posted image user posted image user posted image Takšna semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, super,da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
28.10.2008 13:15:04   
čokoladica1
anca: Ali si si ogledala voziček Stokke Explory? Mogoče bi bil ta primeren za tvoje razmere..

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
28.10.2008 13:18:42   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Aja, pa še to - kateri voziček torej priporočate, če vem, da ga bom morala dvigovati na bus, pa nosit v 2.štuk (ni lifta), pa za po mestu, da se kotači ne zrabijo prehitro?

Hvala za nasvete! LP

TFK buggster s .. a  ne pat74 user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
28.10.2008 13:22:02   
sonček85
ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela.
Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo,
in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkatuser posted image user posted image user posted image
In grem na pregled kjer sem takoj na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zredili smo se za 2kg v 14,6tuser posted image user posted image user posted image ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselo user posted image in da nosečnice ,ki v nosečnosti user posted image nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spaluser posted image user posted image user posted image na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli.user posted image user posted image
To bi bilo od mene in sem neizmerno veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JUnona:hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image
zupancdam:ja seveda sem pozitivka in seveda vaju bodrim ,ko pa same slabe stvari bereta.Mmorem vaju mal bodriti ,saj vem kaj sta morale že prestati in vem da vama ni lahko in da imata strah.Sem z vama in vaju ne obsojam ,samo morata gledati vedno pozitivno pa če je še ne vem kako hudo.
No naslednji pregled imam 25.11 in je rekla da bomo verjetno še kar na bolniškiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
28.10.2008 13:23:40   
sonček85
no tudi sama sem že gledala tega in ni slabi,je zelo lep je pa še v tej modri barviuser posted image user posted image user posted image user posted image http://soncek.si/si/page/detail/gitm/12256/mode/window/cmd/bigimage/

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
28.10.2008 13:39:25   
zupancdam
sonček, user posted image user posted image user posted image za pregled!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
28.10.2008 13:43:44   
malcekvita
user posted image sonček, tudi jaz sem gledala takle voziček , mi je ful všeč. lepo, da je blo na pregledu vse ok user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
28.10.2008 14:06:45   
sonček85
a pa mogoče veš ali ima na lupinici pokrivalo za glavo ,če sije sonce ali kaj podobno,pa če se da v obe smeri obrnat da lahko bebo k seb obrneš če želiš?
a mogoče katera ve
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.10.2008 14:23:42   
anchika
pa povejte mal kako se počutite in kaj ste kaj jedle ne sam o vozičkih. Saj mate še čas. Pa še to vsak ima dobre in slabe lastnosti katere ugotoviš šele ko ga že imaš in je prepozno.
Svetujem da pri vozičkih gledate da se sprednje oz. vsa kolesa vrtijo, da niso fiksna!!!!!! Ker pol ga moraš na vsakem zavoju  dvigovat. Pazite!!!

Že 14 dni jem za malico panin z namahom philadelfija. Včasih si dam še kak salam notri mnjami.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.10.2008 14:40:11   
sonček85
uf jaz bom pa danes kuhala-pekla kotržlete,rižek in solata z fižolčkom
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.10.2008 14:41:45   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.10.2008 14:42:14   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)          08.10.       LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)       11.11.           PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. user posted image ?, št. user posted image ?)      19.11

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)         26.10.        
user posted image Mici7(28let)               (št.  user posted image 1,št.user posted image 0 )        17.11                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št. user posted image 1,št.user posted image 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)          11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št. user posted image 3,št.user posted image 2 )                 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          28.10          MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)          05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )              03.11          LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.       LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           26.11.                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )         27.10.   SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )          30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         3.11.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)            13.10               
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)            22.10., user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           06.10                 
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           28.10.,   LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         03.11.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          03.11.,  PO
user posted image Patrica                           (št. user posted image ?,št. user posted image ?)
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)          27.10     LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)             cht 11.11                           
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. user posted image 2,št. user posted image 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)                                    

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 83 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
28.10.2008 14:53:02   
Cveta28
Jaz packa sem se pa napokala s špinačo, pire krompirjem in polpetom....mi bo še buši počil...sem imela prevelike očke...hihihihihi

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
28.10.2008 14:58:33   
april09
pri nsa bomo tud jesli spinaco pa pecen krompircek.. no ce bo moj mozek prinesel kislo smetano za spianco user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.