Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 18:01:18
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 44 mesecev, zdaj sem pa v 4 mesecu nosečnosti in samo upam, da bo vse kot mora biti ej ti naš zlati sonček, veš da bo vse uredu ... glavo gor, pa poglej tja na završnco in stol ... al pa proti uni cerkvici na kontra strani ... pa en velik smajl na ksihtek in bo ... ... midva pa 38 mesecev, pa en poskus s pomočjo vmes, pa nič, ampak midva se še vedno ne dava
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 18:08:21
|
|
|
|
sonček33
|
Grethy - evo, tukaj izprede računalnika vidim točno Stol :) Ne dajta se. Itak. Zdej zdej se bo vse uredilo. brez skrbi.
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 18:10:51
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dany82 Anonimen, se strinjam s tabo, da je to precejšnja tabu tema. Kot da je to, da ima nekdo težave pri zanositvi tako grozno. Svakinja (kateri je 1. uspelo), je popolnoma zgrožena, da nekdo odkrito prizna, da kar ni in ni - njen je to nekaj sramotnega in ni za okrog govorit. Grrrrrr Potem pa idi s takimi v besedni dvoboj Uh teli naši tabu-ji ... več škode naredijo kot koristi ... Dany kar se tiče svakinje - ti kar povej kar imaš za povedat, si že na pravi poti, njo naj bo pa sram, če misli da je to sramotno , božica .... je je za naglas govorit, ker to ni sramotno, če se pogleda realna številka parov, ki imajo težave pri reprodukciji (mater se učeno sliši) je kar neverjetno in na žalost nimamo težav samo ženske, tudi naši partnerji jih imajo in ko je želja po otroku tako močna, da si poiščemo po neuspehih pomoč, takrat ko vidimo koliko nas je, k sreči začnemo govorit o tem, pa s tem pomagamo tudi tistim, ki se ne morejo odločit za prvi korak v to ... več ko se govori o tem, več ljudi to ve in to ni sramotno !!! Srečno dekle, naj vama čimprej uspe !!!!!
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 18:19:28
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Grethy - evo, tukaj izprede računalnika vidim točno Stol :) Ne dajta se. Itak. Zdej zdej se bo vse uredilo. brez skrbi. Baje da si mal jasnovidna , me je kr u jajčnikih zaščemelo, zdej ko sem prebrala tvoj tekst , no jz pa tud zgleda mal, kukr da bi vedla da vidš do Stol-a, je bil sam sklepni račun he he ... Dons sem filozofsko razpoložena pa pišem po vseh možnih temah ... če me bojo kje spluval mi povej če ne bom sama opazila ena me je mal zjezila, pa si nisem mogla kaj, saj me poznaš , v bistvu gre vse na otvoritveno vprašanje v temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_1050936/mpage_2/key_/tm.htm zdej pa dol letim na kofič k sosedi ... me je poklicala ... pol pa še druga pride pa gremo na sladoled ... uuuuuuu pol pa že počas moj iz službe, pa da ga lepo pogledam in akcija mama na ata , juhuuuuuuu Ti??????????? Kako se mi počutiš? Si uredu ane ane ... kaj je z nohti mi nisi povedala ?????
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?