Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Za prvo nosečnost sva rabila 5 mesecev, kljub temu da sva ovulacijo parkrat zamudila, ker je bil moj na službenih potovanjih, a žal je sledil ss. Zdaj, v drugo pa sva v 3. krogu in upava na čimprejšnji +.
Tudi jaz držim pesti za vse, ki se trudite! Da bi čimprej zagledale magični !
Z nama je bilo pa tako... Najprej sem jemala KT 3 ali 4 leta, nato sem naredila enoletno pavzo, nato pa sem jih ponovno jemala kakšnih 8 mesecev; takrat sva se odločila za in nameravala 3 mesece uporabljati metodo "pazi", da se telo prečisti hormonov, vendar je uspelo že v prvem mesecu uporabe te metode Sedaj smo na polovici poti - , upam da se bo srečno izšlo.
Midva sva tudi v pričakovanju zadnje menstruacije, potem pa pričneva intenzivno delati na in upava, da se bo kar najhitreje pokazal rezultat + ! Vsem, ki se trudite iskreno želim, da se vaši upi kar najhitreje uresničijo in vas razveseli znak +, ki vam bo povedal da se v vas razvija vaš .
Jaz pa jem zadnjo škatlico po 7 letih.. vmes sem lani imela 7 mesecev pavze. zdaj bom tri mesece počakala da si še ledvične kamne dam odstranit potem pa veselo na delo... držim pesti za vse da čimprej rata in boste zagledale na ekrančkih male srčeke...
Miška73, se opravičujem za vprašanje, ker sem ravno uletela, pa vidim da se kar nekaj časa že trudita ... Je to naravni postopek (malce v šali: ata na mamo, kot pravimo me, v postopkih umetne oploditve, najbolj naravnemu spočetju otroka) ??? Glede na dobo 43 m, ter če je to a/m , sta že razmišljala o tem da bi vama malo pomagali ... res mi ne zamerit, midva sva po dveh letih truda brez uspeha šla v boj (IVF) ...
O madona Miša99 , vidva sta pa res dva srečkota, se mi tko fino zdi, da mi je kr kotičke ust potegnlo do ušes, pa učke so se mi mal orosile, to je tako lepo, sploh nimaš pojma kako bom zvečer mojga pogledala ko pride iz šihta ... smo glih v plodnih dneh , nisem vedla madona ja da to tud pali, se splača it mal počekirat po forumskih temah ... pa ne misli da se kaj norčujem, tile tvoji rezultati, so mi prav dali spet en elan za naprej, ker sem mela zdaj par dni gromozansko krizo, jaz pravim temu poporodna depresija, ker sem v juliju imela postopek z zamrznjenčki in sta se že skoraj prijela, tolko da sem vidla črtici in šla in vsa tista trdnost, ki sem jo takrat nadela v masko je pred parimi dnevi padla kot zavesa, zdaj se pa pobiram in tole je res ena krasna vspodbuda ...
vidva pa se le veselo glejta, ko jih bo deset greš lahko v penzjon kot mati 10 otrok, pa zdravi naj bodo in luškani sončki ...