Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 11:44:33
|
|
|
|
*Junona*
|
No, pa naj še jaz povem: 1. v četrto, sledil je ss 2. v prvo, sledil je ss 3. delamo na tem, ss-ja ne bo (upam)
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 11:48:50
|
|
|
|
baja*
|
nama je ratalo v prvo ful mi je hudo za vse vas, ki se tak dolgo trudite srčno upam, da čimprej zagledate plusek
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 14:46:06
|
|
|
|
.Anonimna.
|
S prvim možem nama 3 leta ni uspelo. Z drugim je pa ratalo v prvo
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 20:38:12
|
|
|
|
Hator
|
v 8. krogu s pomočjo Klomifena, končalo se z imn sedaj smo v 1. krogu
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 20:49:04
|
|
|
|
sabsa
|
Poskušamo 3 leta. Vmes ss. Žal še ni uspelo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 28.7.2008 20:57:33
|
|
|
|
crvicek
|
Za prvo nosečnost sva rabila 5 mesecev, kljub temu da sva ovulacijo parkrat zamudila, ker je bil moj na službenih potovanjih, a žal je sledil ss. Zdaj, v drugo pa sva v 3. krogu in upava na čimprejšnji +.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 11:53:12
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 1. po 3 mesecih 2. po 3 mesecih 3. sva se sam pogledala in je že pri men pa: 1. prvi mesec 2. tretji mesec 3. prvi mesec
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 11:54:42
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator v 8. krogu s pomočjo Klomifena, končalo se z imn sedaj smo v 1. krogu držim pesti zate in za ostale tudi da zagledate magični . Tud za vas bo posijal sonček
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 12:21:26
|
|
|
|
_sanja_*
|
Tudi jaz držim pesti za vse, ki se trudite! Da bi čimprej zagledale magični ! Z nama je bilo pa tako... Najprej sem jemala KT 3 ali 4 leta, nato sem naredila enoletno pavzo, nato pa sem jih ponovno jemala kakšnih 8 mesecev; takrat sva se odločila za in nameravala 3 mesece uporabljati metodo "pazi", da se telo prečisti hormonov, vendar je uspelo že v prvem mesecu uporabe te metode Sedaj smo na polovici poti - , upam da se bo srečno izšlo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 13:40:27
|
|
|
|
pišapela
|
DRžim pesti za vse, ki čakate težko pričakovani plusek. Naj vam čimprej uspe. Nama je ratalo v 4.krogu, sedaj pa smo že v petem mesecu in pikica pridno raste.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 14:42:34
|
|
|
|
miska73
|
Midva delava na že 43 m pa še brez uspeha.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 30.7.2008 20:20:47
|
|
|
|
Želvi
|
Midva sva tudi v pričakovanju zadnje menstruacije, potem pa pričneva intenzivno delati na in upava, da se bo kar najhitreje pokazal rezultat + ! Vsem, ki se trudite iskreno želim, da se vaši upi kar najhitreje uresničijo in vas razveseli znak +, ki vam bo povedal da se v vas razvija vaš .
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 1.8.2008 16:38:03
|
|
|
|
MiSka_82
|
Pozdravljene! Midva poskušava 7 mesecev, pa še nič
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 1.8.2008 18:34:24
|
|
|
|
pikica36
|
1. takoj 2.6 mesecev-ss 3.6 mesecev 4.6 mesecev-ss 5.3 mesece-ss 6.- upam da čimprej in brez ss
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 2.8.2008 12:07:47
|
|
|
|
imam
|
12. mesec po prenehanju jemanja tabletk, in 9. mesec intenzivnega Sedaj sem v 8. tednu.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 2.8.2008 22:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
1. po 6. mesecih 2. po 9. mesecih (vmes ss v zgodnji nosečnosti)
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 3.8.2008 22:55:20
|
|
|
|
mišk
|
1. v prvo 2. sedaj smo v tretjem krogu...
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 4.8.2008 0:31:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Delava že dobre dve leti in pol...ma niti sama nevem več Za mano je operacija Laparo in sem v tretjem krogu Klomifena!
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 4.8.2008 14:21:28
|
|
|
|
naja07
|
Uspelo nama je 3. mesec, pred tem 1 leto nisem jemala tabletk.
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 5.8.2008 20:19:55
|
|
|
|
kaminek
|
se trudiva 2 meseca intenzivno, pa še ni ! sva v 3. krogu
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 5.8.2008 20:33:34
|
|
|
|
Martinčka
|
Jaz pa jem zadnjo škatlico po 7 letih.. vmes sem lani imela 7 mesecev pavze. zdaj bom tri mesece počakala da si še ledvične kamne dam odstranit potem pa veselo na delo... držim pesti za vse da čimprej rata in boste zagledale na ekrančkih male srčeke...
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 17:10:39
|
|
|
|
S*
|
Midva tečeva drugi krog, loviva pa prvega !
|
|
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 17:43:38
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Midva delava na že 43 m pa še brez uspeha. Miška73, se opravičujem za vprašanje, ker sem ravno uletela, pa vidim da se kar nekaj časa že trudita ... Je to naravni postopek (malce v šali: ata na mamo, kot pravimo me, v postopkih umetne oploditve, najbolj naravnemu spočetju otroka) ??? Glede na dobo 43 m, ter če je to a/m , sta že razmišljala o tem da bi vama malo pomagali ... res mi ne zamerit, midva sva po dveh letih truda brez uspeha šla v boj (IVF) ...
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 17:52:34
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 1. po 3 mesecih 2. po 3 mesecih 3. sva se sam pogledala in je že O madona Miša99 , vidva sta pa res dva srečkota, se mi tko fino zdi, da mi je kr kotičke ust potegnlo do ušes, pa učke so se mi mal orosile, to je tako lepo, sploh nimaš pojma kako bom zvečer mojga pogledala ko pride iz šihta ... smo glih v plodnih dneh , nisem vedla madona ja da to tud pali, se splača it mal počekirat po forumskih temah ... pa ne misli da se kaj norčujem, tile tvoji rezultati, so mi prav dali spet en elan za naprej, ker sem mela zdaj par dni gromozansko krizo, jaz pravim temu poporodna depresija, ker sem v juliju imela postopek z zamrznjenčki in sta se že skoraj prijela, tolko da sem vidla črtici in šla in vsa tista trdnost, ki sem jo takrat nadela v masko je pred parimi dnevi padla kot zavesa, zdaj se pa pobiram in tole je res ena krasna vspodbuda ... vidva pa se le veselo glejta, ko jih bo deset greš lahko v penzjon kot mati 10 otrok, pa zdravi naj bodo in luškani sončki ...
|
|
RE: Koliko časa do zanositve 7.8.2008 18:00:35
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lana3 Zanimajo me vaše izkušnje koliko časa je preteklo preden ste postale najsrečnejše. Nisem jemala KT. Trajalo je 5 let; uspelo je s Klomifenom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?