|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
25.8.2008 21:23:38   
petra *k
haha kaj bo te gleda poriniče, če pa ma tebe-aja ti zaj glih nemreš...mogoče pa bi mogla...pa boš res jutri notri ostalauser posted image
da nebo kera zamerla da pišem bedarije

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.8.2008 21:25:15   
Anonimen
pa za info mene ne dajejo hormoniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.8.2008 21:26:33   
Anonimen
ja tatly pravijo da pomaga.user posted image in bo stella ju3 pri tebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.8.2008 21:28:12   
tatly
ja ja ki pa ne pomaga sma ze probala...ampak mi tak ni ker me je strah da bi nasa beba to kaj cutla pa magari vem da ne more!!!! eh hitri in drzni gleda......petra meni se zdi da bo prej tia vuni kot stellauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.8.2008 21:28:22   
ada2
pa da vam še lušte naredim za naprej, da ne boste samo pri enem ostaleuser posted image

malo sestrske ljubezniuser posted image
user posted image

no, saj petra je rekla danes, da misli še imetiuser posted image ,mene pa tudi zdaj mori, ker sem tak splanirala, da noben od mojih otrok ne bo imel moje gledališke kolegice za tršico v šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

a se potem naj šeza četrtega odločim?
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 21:28:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.8.2008 21:28:31   
petra *k
jaz še komaj sedim tu na stolu. še malo bom pod mizo. pa še nekaj bi jela, sem mela nazadnje kosilo ob pol 1, pa popoldne sem pojela kg čokolade- no tolko glih ne, dosti pa je semuser posted image zaj pa me je lakota prijela, pa bi trebala debelo ključenco, da zaklenem hladilnik, ker pač nesmem zaj tjauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.8.2008 21:30:14   
petra *k
ne tatly jaz verjamem da boš ti prej uživala ko jaz, pa čisto prav je tak, jaz še si ne zaslužim, še morem vse tote čare nosečnosti dati skoz kak si jih ti do zdaj. tak da bodi le ti prva.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.8.2008 21:30:41   
ada2
pa bi trebala debelo ključenco, da zaklenem hladilnik, ker pač nesmem zaj tja

eh zakaj pa ne, jaz tudi grem po nekaj za jest....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.8.2008 21:30:50   
petra *k
aja, čujte kdaj je kava, za vse nosečke, pa nenosečke?? javite kdaj ma kera cajt!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 21:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.8.2008 21:32:00   
petra *k
ada samo ti si suha pa po moje kaj dosti neš pridobila... meni pa vsak štikl kruha hasni..mogoče pa bom res šla...joj

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.8.2008 21:35:10   
Anonimen
petra zdaj pa ja ne glej če boš jela ali ne. veš da se vse da. samo mene se spomni. pa tudi ni blo lahko

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.8.2008 21:37:30   
petra *k
ja saj vem samo jaz sem gnes pretiravala z hrano.zato.drugače pa itak da ne pazim. jaz mam še zaprte oči pa si že zajtrk delam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.8.2008 21:38:52   
Anonimen
Petra jaz tudi, pa nisemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.8.2008 21:39:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ada samo ti si suha pa po moje kaj dosti neš pridobila... meni pa vsak štikl kruha hasni..mogoče pa bom res šla...joj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prvič 19 kg, drugič 16

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 21:39:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.8.2008 21:41:24   
Anonimen
Ja morrak saj boma spet hujšale - saj veš jaz začnem z 1.9. !

Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.8.2008 21:41:58   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

joj ada, dobro da nimam svojih slik na shrani.si, mislim, da če še jaz začnem lepit zrave, da celo noč ne gremo spat. Kdo bo pa jutri vstal? Po eni strani še sreča, da sem doma, po drugi strani, pa škoda da nista zdravauser posted image . Saj bo šla ta viroza hitro mimo, saj bo 

ob priliki pa le kaj nalimaj, da vidimo tvoja sončka, da vidim, če sta kaj po babiciuser posted image

pa ko smo že pri hrani.....

kak bi zdaj jaz tiste Marijine pogače jedla..... pa sem jih v nedeljo v službi (3 kose), pa bi jih spet in spet in spet....

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.8.2008 21:42:01   
meta21
Samo čokolino sem si šla naredit pa ste napisale 2 strani.user posted image  

Deja777 priporočam ti film 50 prvih poljubov ali pa 50 first dates. Jok zagotovljen, smeh pa tudi.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.8.2008 21:42:05   
petra *k
to pa je res stvar, za kero sem mojemu najbolj hvaležna- da me je naučil meti zajtrk!! ker je res glavni obrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.8.2008 21:42:48   
petra *k
sem gledala, meta ni slabo ja

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 21:44:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.8.2008 21:45:18   
ada2
tatly???? si že šla?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.8.2008 21:46:46   
petra *k
no morrak točno tak. odkar sma se midva preselila v to stanovanje- lani novembra- od takrat mam redno zajtrk, prej ga nikoli nisem mela. in te sem šla dol 10kg, pa to sem držala nonstop,ne glede kaj sem čez dan jela. tak da res zajtrk...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?