|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
10.11.2008 8:52:41   
Anonimen
Kaj zaj punce? ni nobene nikjer?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 8:55:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 8:55:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
10.11.2008 8:57:55   
Anonimen
jaz sem jo oddala v avgustu, vendar nisem sigurna, da je ni zaj spet potrebno datuser posted image . bom malo povprašala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
10.11.2008 9:19:06   
ada2
dobro jutro!

ja, vlogo za znižano plačilo vrtca je treba dati vsako leto v novembru na novo, ne glede na to, če ste komaj septembra prvič vpisale otroka v vrtec.

jaz pa danes še rihtam neke papirje za gradbeno dovoljenje, rabim še soglasje od elektra, pa od gasilcev, pa nekaj, ki sploh ne vem kam naj se obrnem, ker ne vem kdo je napako naredil.... namreč.... napisano je, kot, da imamo doma prijavljen poslovni turizemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
10.11.2008 9:21:05   
petra *k
dobro jutro!

tak jaz sem mela celo noč popadke na 15 min, zaj vjutro pa so se nehali. in sem glih klicala mojega ginekologa, da sem ga vprašala če je to normalno, in morem na ctg priti, da vidijo, če je vse ok, al se že odpiram. tak da bomo vidli...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
10.11.2008 10:02:08   
mamamajča
oj! Petra upam, da je vse ok, pa da se nam boš hitro javla. Kot mamica, seveda.
Mojo sestro pa so tak zašili, da so ji v sob, ko sta šla domu, rekli, da naj pride nazaj in bo 3 dni v bolnici, da ji to pod narkozo popravijo... user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
10.11.2008 10:02:45   
petra *k
keri pa jo je šiva? veš mogoče

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
10.11.2008 10:04:26   
mamamajča
morrak, nisem brala, ker sem ravno prišla domov. mam pa tak naštimano, da sem skoz prijavljena, da ko pridem gor, ne rabim po nepotrebnem še tega pisat.user posted image
Elektriko mamo posebej, ostalo pa všteto. Zakaj? Kaj tak dosti plačujemo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4609
10.11.2008 10:04:47   
mamamajča
Lukman!

Neposredna povezava do sporočila: 4610
10.11.2008 10:06:10   
mamamajča
joj petra, oprosti. Sem se spomnila, da hodiš k lukmanu! Upam, da te nisem prestrašila.Res oprosti!
Sicer pa se S zdaj že premika, že hodi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4611
10.11.2008 10:06:25   
tatly
mene je pa moj g tak lepo zasil da mi je pol na prvem pregledu rekel ce nisem bla nic sivanauser posted image maj pol mora mali it z njo v bolnico?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
10.11.2008 10:06:55   
tatly
mene je tudi lukman pa je on super

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
10.11.2008 10:09:14   
mamamajča
pa saj je lukman kot ginekolog ful v redi. sem čula same pohvale za njega. Samo to pa ne vem, kaj je blo, v glavnem na viziti so ji rekli, naj pride nazaj. Pa rekla je, da ne bo šla...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
10.11.2008 10:11:37   
petra *k
nemam jaz lukmana, jaz mam djukanoviča. ampak je lukman full vredi, zato me čudi, da je on to tak grdo nareda. upam da bo vse ok s S. jaz sem še kar doma, čakam aleševega ata, ki je nekaj moga iti rihtat. pa saj nega sile, popadka sem vena zaj samo 2 mela odkar sem budna. ponoči pa katastrofa!!!! tak da čez kakih 15 min pa res grem

Neposredna povezava do sporočila: 4615
10.11.2008 10:19:06   
tatly
eh kaj ne kaj pa ce se bo kaj zakompliciralo?kaj je ona od lukmana pacientkia?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
10.11.2008 10:26:32   
petra *k
meni na tickerju piše otrok je že doma!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
10.11.2008 10:39:24   
ada2
Mojo sestro pa so tak zašili, da so ji v sob, ko sta šla domu, rekli, da naj pride nazaj in bo 3 dni v bolnici, da ji to pod narkozo popravijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne me strašit..... joj, glih zaradi tega šivanja-rezanja jaz nisem htela nikoli na Ptu iti rodit.... ma več kot 90 % žensk s katerimi sem se pogovarjala in so rodile na ptuju so imele slabo izkušnjo z rezanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image
a sem že povedala, da sem v prvo rodila brez  rezanja, dobila  potem le 1 šiv (lepotni - je rekel takrat G user posted image ), pa je bila nuša ogromen otrok - 3980g in 54,5 cm.
ne vem, zakaj je enim babicam to rezanje kar praksa, ko pa se lepo da pazit in v veliko primerih rezanje sploh ni potrebno.

no, zdaj sem pa hudauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
10.11.2008 10:47:59   
tatly
petra tudi meni je to pisalo----
mene sivi nic ne mantrajo,prvo so boleli sicer sem se sama ftrgala se nebi ce nebi imela rokice pri glavici

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
10.11.2008 10:48:18   
tatly
maja upam da bo z tvojo sestro vse ok

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
10.11.2008 10:52:42   
mamamajča
Ja, hvala, pa saj je že boljše. Sma pa se menle, kak je blo med porodom, pa je rekla, da jo je šivenje daleč najbolj bolelo. Mene pa sploh ne, bolelo me je, ko se mi je babica vrgla na trebuh. Noro. Tega ne bom nikoli pozabla!
Jaz mam pa s puja eno ful lepo izkušnjo, so mi bli vsi v redi- od babic, do sester na oddelku.
Mali je pa tako lep! Celi ata je. Komaj čakam, da še druga sestrica rodi:user posted image
Aja, petra, je že doma? user posted image Saj zaj pa bo- toti teden ziher!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
10.11.2008 11:33:47   
Pupka
Še dobro jutro od mene! Sem na tešče vzela železo z C vitaminom, pol sem Gala peljala v vrtec in že na poti domov mi je ratalo slabo! Sem pojela 5 žlic grisa, (tisto kar je mali pustil) in kar pod odejo. Zdaj sem pojedla še eno jabolko! In pol ure najprej sam brala, ker me nekaj časa ni bklo. Včraj sem počasi cel dan igrače pospravljala prebirala zlagala, prah brisala... Počasi, ker hiro itak ne morem... Pa stokrat pavza in wc....

Hmm... Ena je napisala nekaj glede cukra. Ko sem bla prvič noseča so me 2 krat poslali na OGTT! 2 deci glukoze, na tešče... In to tak goste da se mi je za zobe špotala... pol pa 4krat pikec v prst... Na koncu sem skoraj skup padla... mi je cuker pal na 2.1, pri 1.8 pa ljudje že v šok padajo... Nisem bla daleč od tega, ker je minla še kaka ura od zadnjega merjenja preden sem spravlja kaj v usta.
Je blo vse vredu!

Zdaj sem mela sam 50g pa eno uro čakanja! Tudi vse okej!

Šivanje/Ptuj.... Jaz sem se prvič začela trgat in pol me je vrezala, kar sicer čutiš a je v primerjavi z vsem ostalim nčno... Šivanje je pa zgledalo tak, da sem mogla ene pol ure čakat, ker je bil ginekolog glih na kosil. Ko pa je prišel, so mi dali injekcijo in istočasno pričeli šivat... Tak da si lahko predstavljate kolko je pomagalo! Ampak takrat ni blo neke sile... Je bilo še od poroda nekoliko boleče, ampak takrt sem mela svojega velikana že pr sebi... Mimogrede 4220/54

Zdaj sem pa sama doma in ne vem kaj naj delam! za kuhanje še ni cajt, pa ne vem kak naj se spravim zraven ker bom mogla dve različni kuhat!

Oprano in zlikano je, razen neke malenkosti- 3 cunje pa nem prala!

Najbrž še malo počivanja user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 4622
10.11.2008 11:56:35   
Anonimen
Meni se pa danes spet nič ne da! sem res zadnji čas strašansko lena. pa samo bi spala.
pa bila sem že fajn kregana zaradi diplome, ker se mi je vse ustavilo in več nič ne pišem, seveda, ker sem lenauser posted image .
pa vedno pravim saj bo, ampak zgleda da ne bo če se resno ne vzamem v roke.

no ko ste že komentirale šive, jaz sem dobila en sam šiv, ki pa me ni nič kaj dolgo bolel, pa tudi kar se šivanja samega tiče me ni nič bolelo. je pa res da me je šival pol ure(sem mislila , da dobim najmanj 10šivov), da so se babice smejale, da bo potem lepše zledalao kot je prejuser posted image

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
10.11.2008 12:22:53   
mamamajča
hej!
no, kak mamo različne izkušnje.
midva pa sma šla po malega v vrtec, pa dobimo položnico za oktobar. odšteli so nam 3,6e. Pa Mark oktobra sploh ni bil v vrtcu. Hecno.
Meni je blo prav smešno, tistim, ki pa dosti plačujejo, pa ne vem, če je za smeh...
deja, v kerem plačilnem razredu si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
10.11.2008 12:28:44   
Anonimen
mamamajča sem v prvem plačilnem razredu, se pravi plačam 10% cene. pa anej je bil tudi doma 7dni- od tega so odšteli kosila 0,90eur

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?