Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 13:01:16
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo me! Ja, nič, vzela je mojo tel., pa me pokličejo... To vedno rečejo. Ja petra vidiš, jaz sem se zaj kar sem prestavla, če pa je na mami tako zatišje. Nič, dam malega spat, te pa aše pridem kaj. Danes spet celi dan sama...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 13:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ne spi v vrtcu? jaz aneja pustim, da se naspi pa grem ob 14h po jega, ko se ponavadi že vsi zbudijo in majo še malico. doma mi tak nebi htel spati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 13:06:16
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 joj te še bom mogla met do julija. bi najrajši mojega , ker se je on včlanil. mamamajča vidim, da si nazaj! Probaj poslati zdaj za odjavo. pa na kratko opiši svojo kao življenjsko stisko. da si brez zaposlitve v veselem pričakovanju, da je mož ostal brez službe in da se še selite, pa ste v finančni stiski in prosiš da odjavo uredijo kakor hitro se bo dalo! Malo zbluzi! Mislim da se je ena kolegica odjavila prej in je napisala nekaj v smislu da je študentka brez dohodkov, al nekej takega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 13:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Probaj poslati zdaj za odjavo. pa na kratko opiši svojo kao življenjsko stisko. da si brez zaposlitve v veselem pričakovanju, da je mož ostal brez službe in da se še selite, pa ste v finančni stiski in prosiš da odjavo uredijo kakor hitro se bo dalo! Malo zbluzi! Mislim da se je ena kolegica odjavila prej in je napisala nekaj v smislu da je študentka brez dohodkov, al nekej takega ja sem tudi v to smer razmišljala. najbolj mi je to, ker sta babica pa deda aneja včlanila v cici klub in mu redno kupujeta knjigice, tak, da jaz nima kaj za naročevat. nekih romanov ne čitam,.. vzela sem kako kuharsko knjigo,.. zdaj pa mi je res in bom nekaj spesnila. upam, da bodo naredli odjavo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 13:20:49
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Probaj poslati zdaj za odjavo. pa na kratko opiši svojo kao življenjsko stisko. da si brez zaposlitve v veselem pričakovanju, da je mož ostal brez službe in da se še selite, pa ste v finančni stiski in prosiš da odjavo uredijo kakor hitro se bo dalo! Malo zbluzi! Mislim da se je ena kolegica odjavila prej in je napisala nekaj v smislu da je študentka brez dohodkov, al nekej takega ja sem tudi v to smer razmišljala. najbolj mi je to, ker sta babica pa deda aneja včlanila v cici klub in mu redno kupujeta knjigice, tak, da jaz nima kaj za naročevat. nekih romanov ne čitam,.. vzela sem kako kuharsko knjigo,.. zdaj pa mi je res in bom nekaj spesnila. upam, da bodo naredli odjavo Izgubit nimaš kaj.... Razen članstva v Svetu knjige, kar pa je itak tvoj cilj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:22:58
|
|
|
|
tatly
|
ej kaj je to kaj narobe ce sem dala svoji pupi malo cokolade da je poliznila 2krat..mama moja ki je ze 3 vzgojila je rekla da to ni nic narobe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:23:48
|
|
|
|
mamamajča
|
Hej! Kje ste? Deja, vest me peče že zdaj, da je sploh tam, jaz pa doma. Zato sma rekla, naj od začetka samo za štiri ure hodi, ker mama pač to možnost. Pa doma mi spi popoldne po tri do štiri ure... To je od pol enih do pol petih. Vrtec je samo do 16.45 odprt . ne vem, tak smo se odločli, no...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:23:51
|
|
|
|
TinaV*
|
ooo ste pa pridne ....bravo najprej lep pozdrav samo da se malo javim da vidim kak ste pa kaj delate...pa seveda zanima me kak je petra...sem prisla na RR prvo sla gledat forum rodili smo te pa sem ...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:27:30
|
|
|
|
mamamajča
|
tatly, zakaj bi blo kaj narobe? Saj je samo poliznila. Daktarin je še bolj sladek, pa jim ga moremo dat, če majo soor...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:30:20
|
|
|
|
mamamajča
|
Aja Deja, glede zs... Lani me je borza poslala na razgovor v Ormož in bi verjetno dobila (sestra dela tam, pa ravnateljci sem se baje zdela zelo v redu pa pozitivna...:)), ampak sem zavrnila- Iz šmarja do ormoža je eno uro in pol, delalo pa bi se od desetih do šestih. Torej bi šla od doma ob osmih, pa prišla ob osmih...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
baje je čokolada zelo alergena. ne vem jaz mu nisem dala čokolade do 14meseca niti za probat. sem zgleda bolj haklik
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:34:49
|
|
|
|
tatly
|
ja maja saj mas prav pa po moje te lahko delam to kaj mi mama pove...saj one najbolj vejo...kaj nisi na kavo prisla?slavice pa nisi vidla ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:35:58
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 baje je čokolada zelo alergena. Aja, to pa sem pozabla...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:37:58
|
|
|
|
mamamajča
|
ne tatly, nisem je vidla. Za prvega misliš, ne? Vidla pa sem jo enkrat v bistrci pa sma se zmenle, da pridemo enkrat se pokazat. Ker ona k mojim ne gre več, razumljivo, ne? Samo vedno, ko jo vidim, je lepša! Taka baba, ha? Kaj dosti pride k vam?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:39:11
|
|
|
|
mamamajča
|
Tiste, ki mate kabelsko- kaj gledate kdaj dokumentarne na zone reality?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča jaz bi takrat na tvojem mestu verjetno isto naredla. da si cek dan zdoma, pa tako malega otroka kje pa si bla to?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:41:10
|
|
|
|
tatly
|
maja-ja vedno lepsa je pa mlajsa videt..upam da bom kaj po njej ne da bi zdaj kaj hotla rect da sem lepa ker tak nisem zdaj ko sem ko kit---samo dosti najinih sorodnikov nama je reklo da sma si fulll podobni po karakterju pa tak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:42:30
|
|
|
|
tatly
|
pa jaz ne kompliciram pri moji puziki..ker ko sma ble v prvi posvetovalnici je blo zunaj 20 stopinj ali kaj vec pa so mele zenske deco v zimskih bundah pa ko0mbinizonih ja kaj jim bodo pol pri minus 10 oblekle
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:43:19
|
|
|
|
mamamajča
|
deja v ormoškem vrtcu. Ja eno leto je bil star, selitev,... tak al tak že preveč sprememb. Pa vidla bi ga samo zjutraj pa zvečer pred spanjem. Pa mi ni žal, da sem zavrnila. Če pa bi zaj dobila, pa bi verjetno šla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
moja kolegica je svojemu otročku dala pri dveh mesecih jabolko za probat(polizat sok) to se mi je zelo čist mimo, ker anej ni mel nikoli krčev, ko pa sem jaz pojela jabolko pa ga je zvijalo nenormalno. no nikoli nisem pomislila, da bi mu kaj koli druga dala kot mleko. sem ga zelo dolgo polno dojila in niti čaja davala. tak da ne vem. so pa meli eni naši tudi ideje, da kaj mu pa če biti ampak jaz pač nisem dovolila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:45:44
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly so mele zenske deco v zimskih bundah pa ko0mbinizonih ja kaj jim bodo pol pri minus 10 oblekle Jaz tudi vedno tak razmišljam. Sem tudi včeraj mislila, da bi mu oblekla štramplčke pod hlače, ko sma šla v vrtec. Ja, pozimi pa mu naj trojne oblečem??? To me ful zmede. Eni so še kar v piloverčkih pa brezrokavnik gor, eni majo že bunde...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tatly saj prav, da ne kompliciraš. samo včasih je treba malo pazit, predvsem zaradi alergij. kar se pa oblačenja tiče ti pa dam čisto prav. jaz aneju še vedno oblečem anorak in brez štramplc, ker se mi ne zdi mrzlo. sem pa mu enkrat oblekla bundo ker je bilo zjutraj mrzlo, pa mi je bilo potem žal, ker je bilo popldan vroče sicer pa je zaj tako čudno vreme, da včasih več sama ne vem kaj bi mu oblekla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:49:00
|
|
|
|
mamamajča
|
Deja, to je super, da tak razmišlaš. Nima ti kdo kaj pametovati, ker je tvoj otrok. Midva sma se tudi dojila celih 14 mesecev, zato logično ni potreboval dosti druge tekočine. Zato mu je bil čaj od začetka kar nekaj nenavadnega, sploh ni probal... Zdaj pa ga ful rad pije in to nesladkanega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pa tudi vsi delamo napake. meni recimo je anej pal z postelje ko je bil čisto mali, ker sem zaspala ob dojenju. me je slkoraj kap in sem se sekirala še dolgo potem. je bilo pa hb vse ok.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 14:50:01
|
|
|
|
mamamajča
|
Saj to je to. Popoldne pa vroče. Te pa tovoriš peš vse tiste cotike domu...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.