Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
moram iti nekaj pojest, mi je slabo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:23:43
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz sem še tudi tu, samo kavo si kuham.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
evo sem že nazaj. sita
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi včasih zdi, da nebi smela nič jest, ker mi vse smrdi, ampak ko si naredim in se prisilim, da nekaj pojem je boljše. sicer vprašanje za kak dolgo sem pa se danes tehtala in imam 0,5kg manj kot na prvem pregledu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:29:00
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo... mmmm, je dobra. Včeraj je sploh nisem pila!!! In jaz, ki mam največ dnara (hecam se), si kupujem jacobs instant kafe. sploh ne vem, zakaj, ampak je taaaaaak dobra!! Deja, super, če ti je tak ostal. Mark se včeraj tudi ni nič jokal, ko sma prišla, pa po kosilu, ko sem prišla po njega, je bil ful dobre volje pa mi je že po hodniku povedal, kaj vse so delali. Danes pa sma šla tudi dobre volje, edino ko sma prišla pred igralnico, je začel jokati. Pa seveda, če je bil več kot en mesec doma. Pa še toti mesec bo en teden ziher doma, ker grema v prlekijo, ko bo šla moja sestrica rodit. Komaj čakam!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
saj res malo še pa bote meli dva dojenčka. fajn! pa nobena ne ve kaj bodo meli?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:30:46
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, hecno ne, da ti je tak slabo, v prvo pa nič. Meni med nosečnostjo tudi ni blo nikoli slabo, edino obdobja tečnobe sem mela...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:31:42
|
|
|
|
mamamajča
|
obe veta, pa noben ne pove. Ja silivija ma danes teden rok. Je le pregurala pa je vse v redi, veš, kak je blo prvič
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:32:38
|
|
|
|
mamamajča
|
Pupka in tatly, zaj pa vidve samo bereta?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča deja, hecno ne, da ti je tak slabo, v prvo pa nič. Meni med nosečnostjo tudi ni blo nikoli slabo, edino obdobja tečnobe sem mela... ja samo res! ne vem kaj je zaj to- zgleda da je res vsaka nosečnost drugačna. to tadrugo pa sem mela jaz tudi-pa mam zaj tudi, no vsaj nekaj se ni spremenilo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:34:10
|
|
|
|
mamamajča
|
No, zaj pa mam jaz samogovore!!! Vse je enkrat prvič
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
veš, da sem jo prejšnjič vidla v kiku(silvijo) in je sploh nisem prepoznala. potem, sem mogla dobro pogledati, da sem vidla, da je ona pa da je noseča- se mi je zdelo da sploh nima nekega trebuščka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:34:44
|
|
|
|
mamamajča
|
Aha, si tu...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
mihaelo pa tak večkrat vidim, ko pripela malo v vrtec.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:35:48
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, meni je tak lepa. Ful lepa nosečnica, no...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:35:49
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Kdaj gremo na pijačo pupka, če prideš na morje? Ne pridem dobesedno na morje- pridem pa dosti blizu :) A ti si pa pobegnila na morje al kako?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:36:59
|
|
|
|
mamamajča
|
Pupka, si že ugotovila, kere smo? Kdaj pa se selite? Decembra, če se ne motim?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča, saj ste vse(tudi ti ko si bila ) take suhice, da se vem samo trebušček pozna. jaz sem pa dobla trebuh pa rit pa vglavnem cela sem bla okrogla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:39:02
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, Jaz pa silvija ja. Ej spomnim se, ko sma se srečali na avtobusni, pa nisi nič povedala!!! Pa si bla te že kar nekaj noseeča, al ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
nič zaj pa res morem iti nazaj delat, sam mislila samo pozdravit, zaj pa mam- ko pa sem taka čveka saj vas pridem popoldan kaj prebrat in kaj napisat papa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:40:10
|
|
|
|
mamamajča
|
Ela pa se je zaj bolj malo zredila, ja. Oz., trebuh ji logično raste, ostalo pa je kar zgubla zaj v nosečnosti. Hecno...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja- sem bila, samo še nišče ni vedel-niti naši mislim pa da je blo nekaj takega kot sem sedaj okrog10t
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:42:08
|
|
|
|
mamamajča
|
Kaj pa naša petra? Tatly, veš kaj, kak je? Še pet dni! - no ja, glede na to, kak se tia očitno dobro počuti tam ko je, se še lahko malo zavleče...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:50:47
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Imaš ZS pupka ahm... pa ne vem zakaj ne pokaže tam doli...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.11.2008 9:54:09
|
|
|
|
Pupka
|
Majke mi... nisem še niti tuhtala... Študiram kje je kaka nosečka tu okrog, pa poznam zgolj dve... selimo pa se potem enkra okrog poletja najbrž. jE HIŠKA MOJEGA DRAGEGA ŠE BREZ OKEN
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.