Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:34:25
|
|
|
|
TinaV*
|
Mislim da sem od vseh najlepse darilo dobla....saj nekaj mi je pravlo da bom prej rodila,nisem pa vedla da bo larisa darilo ko sem bla se sem vedno pravla daj zdrzi vsaj do rojstnega dneva....no pa je pac dva dni prej.... edino ati bo mel probleme dve darili more kupiti v dveh dneh (hecam se malo)...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:37:00
|
|
|
|
petra *k
|
aja, mamamajča, saj nebomo jezne če boš tudi tu bolj aktivna čvekica pa bralka saj veš, zakaj sem to napisala,ne? glede na tvoj prejšnji post, ko si napisala, da nisi tak aktivna tu gor
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:37:47
|
|
|
|
TinaV*
|
ja petra mas cisto prav,ni se za spilat...le idi kaj te pa stane ...dan dva gor al dol....sicer pa upajmo na najboljse.... tudi meni se je predno sem rodila cisto umirila,pa kriz me je bolel ko hudica....tia se pripravlja jaz ti recem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:39:15
|
|
|
|
TinaV*
|
opaa ze 2x sem zacela stran... za mene
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:40:50
|
|
|
|
TinaV*
|
pa itak nebo vec dolgo,ker je na 2,5 uri grem na cigaret....ve pa pridno piste da mam kaj za citat pa odgovarjat aja lahko pa pridete da mi nebo tak tecno...se kadit mi je tezko sami
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:41:56
|
|
|
|
TinaV*
|
jaz pa moja sila....htela sem povedati da zaj ko se mala spi grem na cik ker nebo vsega dolgo pa bo pokonci.... kak se mi mudi s pisanjem ,ko da bi kje gorelo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:43:41
|
|
|
|
petra *k
|
ja saj meni je zaj že tretji dan, ko je mirna. se mi je gnes vjutro zdelo, da bo nekaj, ker včeraj vjutro ni brcala,gnes pa je. pa je zaj čez dan mirna. čutim jo občasno,recimo gnes se je vsega skup 4 krat obrnila, pa bo ura 5. tak da res raje grem jutri, pa pač v čet te nem šla. saj bom vjutro prvo poklicala sestro od mojega g, pa jo vprašala, če lahko pridem, saj bo itak rekla,da ja-pač tolko,da nebodo presenečeni, da bom opet tam nenaročena se meni tudi zdi, da se pripravlja. saj mene tudi že pika doli, pa križ me popoldan in večer grozno boli, no pa tak sem pisala, da so bli lažni popadki vsake tolko cajta. bomo jutri vidli,no. zaj pa letim se hitro malo pobrijem, kolko se bom lahko s trebuhom
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:49:08
|
|
|
|
TinaV*
|
jaz sem si se nohte rezala na nogah predno sem sla rodit...haha nevem kak mi je gratalo ampak mi je....z britjem pa HB nisem mela problemov ker sem kar pred spegel stopla mama velkega in sem lepo vse uredila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 16:57:31
|
|
|
|
tatly
|
tina jaz nisem nic teh znakov mela
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:00:36
|
|
|
|
tatly
|
obiski so malo prej odisli...zdaj sem dobla nejo ker je sla mama k zobarju,ima resne probleme oni pa nic
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim,da pridno čevkate jaz sem prišla domov iz ormoža, pa sem bla tak lačna, ker nisem mela kosila danes, da sem kar pri mami v hladilnik skočila no zaj sma pa z anejom prišla gor in sem vas končno prebrala, anej pa pridno risanke gleda in sploh ne smem preklopit. jaz mam pa pregled komaj 24.11. joj, ki je še to
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:12:31
|
|
|
|
mamamajča
|
Joj, vse mate take male dojenčke, vam prav zavidam!!! Jaz bi tudi.... No, še vedno nisem poštudirala, kak si naj naredim kaki ticker( Petra tekega kak mam na mami), pa kako sliko pa to, ker vedno, ko se vsedem pred rač, mi mali prileti in se dere Maki, Maki, Maki... Torej ne mama, Mark bo sedel in gledal kombajn, kak pa!!! heh, tu so ful dobri smeškoti Tak, zaj pa se je stemnilo, pa grema z malim pa skolegico na en nočni sprehodek- mamo novo cesto, taaaaaak razsvetljeno in je ful lepo. PA pa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:14:42
|
|
|
|
petra *k
|
pa sem se na hitro porihtala. tina meni špegel niti malo ne pride v poštev, ker sploh nič ne vidim vanj. tak da rajši blefiram, te pa tak preštimam, če še ki kaj pika. ti pa si hitro obiske rešla, tatly. čuj, z zobmi pa majo tak vsi čiričovi probleme, tak da se ni za čuditi. kak pa te tvoja mam dela toti teden?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:18:52
|
|
|
|
petra *k
|
mamamajča, vpiši tu gor na rr, ki ti čist na vrhu strani piše google, napiši notri ticker, pa ti bo dalje odprlo nekaj strani. jaz sem si ga na tak način naredla. za kake bolj komplicirane stvari pa mamo na tej strani meto21, ona obvlada te zadeve. če se bo kaj javila, ti bo itak odgovorila, tak da boš pač še mogla parkrat priti na to stran,ne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:19:42
|
|
|
|
petra *k
|
deja, odprla sem ove palčke, pa sem 3 po tamalem maznila- mislim da mi bo vsak cajt slabo gratalo, pretiravala sem.če pa bi tak z užitkom vse pojela, kak so dobre. pa me že dalje mika, da bi še eno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa v prvi nosečnosti kar mojega s tem zaposlila . sem probala parkrat sama in sem se fajn porezala in sem rekla da raje ne probam več. no nohte pa mi je mami porezala, jih moj ni hotel- je reka če češ biti brez prstov ni problem. sem pa bla fajn okrogla-bom dala eno slikico v album, da vidite kaka bunka sem bla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:20:29
|
|
|
|
petra *k
|
o, super, štiri ste polek mene na tej temi, pa mam samogovore-saj sem že navajena
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:23:02
|
|
|
|
petra *k
|
ja saj mene je parkrat tudi moj bril- samo je tak picajzlasti, to jaz živčnega zraven dobim, če bi se tak dolgo vedno brila. ne, je lepo uredil. samo še se vseeno raje sama, saj mi ni tak problem, trebuha takega velkega nemam, porežem se po mozoljčkih, pa ni panike, hitro se zaceli . ja pri nohtih na nogah pa je problem, pa si jih vseeno sama režem-včeraj glih,pa se mi zdi da tio mučkam, ko morem biti tak čudno naštimana. tak da sem včeraj na školjko noge držala, pa ven obrnjene mela, pa nekak rezala. pa za silo sem porihtala,no.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
petra tu na rr so samo tickerji za nosečke. mamamajča, tisto kodo, ki si jo mogla na mami shranit kopiraj in greš v moj ringaraja, na moj profil in shraniš kodo v okence dodaten opis.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:30:52
|
|
|
|
petra *k
|
no vidiš, to pa jaz nemam pojma, sem totalno zgubljena. zadnjič sem si htela na tisti strani lilpye al kak je že nareti ticker, ki mi ga je uspelo nareti, samo kaj če ga nesem vedla prenesti ne sem na rr, ne na mamino čvekalnico. tam na mamini nemam čist nič, niti slikice ne, ne da bi še ticker mela
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ok punce zaj pa ko so novi albumi pa ne znam slike not dat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
petra tam ko si si ticer naredla kopiraš kodo, ponavadi je dolgi šmorn pa piše koda za HT..nekaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:34:28
|
|
|
|
petra *k
|
deja, greš na moj album, pa gori v kotu maš dodaj album, te pa si v rač poiščeš slikco, klikneš, pa tam še moreš neka klikniti da se naloži. jaz sem vsaj tak zadnjič prvo mojo sliko gor spravla. samo točno ne vem zaj kaj ti napiše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kliknem dodaj album, se mi odpre naslov albuma,... potem moraš kliknit ustvari album in potem več ne vem kaj moreš. kliknem izberi iz diska in mi napiše error
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 27.10.2008 17:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
mi napiše vaš brskalnik ne omogoča,... ne folgam prebrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.