meta21 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke (20.10.2008 21:21:04)
|
Trezika, to knjigico malo z rezervo beri, ker je kakšna čista neumnost notri napisana. Jaz jo tudi imam. Petra, v mullerju imaš modrčke za 8 eur. Jaz imam 2 in sem zadovoljna. So pa brez kosti, za kar sem bila v P pohvaljena, ker kosti menda žleze pretiskajo. Moj G mi je rekel, da lahko spim na hrbtu, če mi ni slabo oz. če mi paše. In sem, pa ni bilo nič narobe. Ti bo telo samo povedalo. Očetovstvo-vse revije in priročniki priporočajo urejanje očetovstva PRED rojstvom, ker morata bit oba starša prisotna, to pa zna biti po porodu problem. Ne vem sicer kako je v Ormožu ampak pri nas v Grosuplju sva šla na socialno podpisat pred porodom, takoj po porodu sem samo poklicala, da sem rodila, da so oni takoj odstopili zapisnik občini in v enem tednu smo imeli RL. Če ne bi poklicala, bi dobila RL brez očeta in bi mogla nazaj poslat oz. eden od naju bi moral nest nazaj. V vsakem primeru pa naj bi se to urejalo pred rojstvom-ravno zaradi tega, kar se je zdaj zgodilo bodoči mami, da nima kam dat otroka. Petra, meni je pediatrinja v P rekla, da naj vse nasvete in napotke sprejmem tako, da pokimam, naredim pa po svoje. Tisti, ki ti je rekel, da se očetovstvo ureja po porodu je 100 let za svetom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ker to že lep čas ni več tak.
|
|
|
|