pf -> RE: September 2008, 3. del (28.7.2008 12:35:49)
|
Emi jaz sem zaenkrat cotke oprala z dreft baby, mehčalce pa sem kupila lenor baby in silan baby, ampak sem ga dala bolj malo noter. So fina mehka oblačilca in planičke, tak da sem kupila še dva drefta na zalogo in dva lenorja, da bo za en čas, ko pride baby. Sicer pa ne vem koliko je to res pomembno, samo sem tudi jaz slišala, da so bili otročki alergični, ampak mislim, da bolj na mehčalec. Mogoče bo katera drugorodka še povedala svoje mnenje. Saraya pravi, da ni toliko pomembno. A je katera poskusila s tistimi oreščki za pranje? Jaz bom za finto malo pogledala na netu in naročila ene, da vidimo kako je stanje. Vam javim, če bom kaj pametnega najdla. Virtualna meni je G rekla, da se je naredilo že tudi, da je še na zadnjem pregledu bila beba dol obrnjena z glavico, na porodu pa ne več. Sicer so to bolj redki primeri, so pa. Ampak verjetno ja ne bomo me med njimi. Le pogumno. Saraya ti si pa že orenk začela z gnezdenjem. Pohištvo, rože, čiščenje, laske si greš barvat, vse hočeš imeti tipi topi preden greš v Rim. Lepo. Jaz pa kuham sataraš za v skrinjo, ker imam toliko paradižnika na vrtu in paprike, da ne vem kam naj s tem. Bom naredila v plastične posodice za 5 x in lahko potem, ko bomo že trije hitro pripravim kosilo, samo jajčke umešam in kak kruhec pa bo. Saj ne vem kak se mi da zezat s tem, ampak mi je res škoda, da bi stran vrgla, če sem že sadila in zalivala.
|
|
|
|