pf -> RE: September 2008, 3. del (28.7.2008 11:02:35)
|
Saj jaz sem tudi zadnjič malo gledala te posnetke porodov, samo kaj ko to je posneta že taka faza, ko je že skoraj gotovo. Mislim, da je bolj problematičen postopek do iztisne faze, pol si itak po mojem že vesel, ko ti reče babica zdaj bomo pa potiskali. Vsaj jaz vem, da bom. Saj bomo videli Lana luna kako bo, še prehitro. Strah me ni, no vsaj zaenkrat še ne, čeprav se datum hitro približuje. Imam občutek, da se bo čez kakih dobrih štirinajst dni tudi pri nas septemberkah začelo dogajati, ker sem malo spremljala avgustovke, pa vidim, da se jim kar dogaja že štirinajst dni dobrih. Jaz sem malo skeptična glede na datum PDP, ki mi ga je ginekologinja izračunala glede na menstruacijo, čeprav so mi v Ljubljani, kjer sem bila oplojena izračunali 31.8. max, ker se baje računa na dan punktiranja. Tu pri nas pa imam datum 2.9., ki je računalniško izračunan, čeprav saj ne gre za dosti dni razlike, ampak še zdajle ko je babika malo večja imam kar nek občutek da bo avgustovka, no upam da bo konec avgusta, ne že kar.
|
|
|
|