|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
27.7.2008 22:24:27   
ključek
...po moje se prebija skozi..... user posted image

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.7.2008 22:24:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst pa imam sestro..... starejšo.... ma mi je nekaj zamerla lani okrog novembra... nimam pojma kaj bi lahko blo... Nekaj časa sem ji pisala SMSje..... klicala... ma me ignorira že od takrat..... user posted image

Se mi zdi ful otročje to.... ma če jo tak način osrečuje, potem prow.....

....poznam več takih primerov....., pa si vedno mislim.....kake budale.....jaz bi pa bila ful vesela.....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.7.2008 22:25:52   
ključek
user posted image ..............joj..................jz sem pa z čokolado filam.....................pa sem si že zobe umila...............pa me je premamila.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 528
27.7.2008 22:28:28   
gold fish
...je pri mojmu user posted image isto...se ne menita s sestro že ful dolgo - cca 10let , mogoče občasno...pozdrav pa kaki stavek, če se vidimo pri tastu in tašči...da bi se pa klicala al pa dobla na kaki pijači..... ni šans..... sem mislila, da sem jaz problemuser posted image ....zdaj pa mi je že čisto vseeno....če se bosta hotela se bosta že pobotala......  jaz sem s tem zaključila...se pogovarjam z njo kolikor se moram...da bi pa bilo kaj več od tega pa ne...... pa mi je čisto ok.....

Neposredna povezava do sporočila: 529
27.7.2008 22:31:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ..............joj..................jz sem pa z čokolado filam.....................pa sem si že zobe umila...............pa me je premamila.................user posted image

...jaz se pa danes bolj nazaj držim...če grem jutri kri dat...samo mi je pa nekaj ful čudno..... imam napotnico za toxo, pa za kks, ks in urin...nimam pa za glukozouser posted image ...... pa kolko mi je znano je to biokemijska preiskava...... da ne spada pod kksuser posted image ....

....spet so mi nekaj zabluziliuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.7.2008 22:32:43   
ključek
isto moj možek in njegov brat..................on je pa tko "naštiman", da ga morajo drugi klicariti in prositi................pa se nočeva več klanjati, nama gre že mal na živce...............pa se pač ne pogovarjamo, tud ok............

Neposredna povezava do sporočila: 531
27.7.2008 22:33:28   
ključek
...jaz se pa danes bolj nazaj držim...če grem jutri kri dat...samo mi je pa nekaj ful čudno..... imam napotnico za toxo, pa za kks, ks in urin...nimam pa za glukozo

glukoza?? a to je cukr, ne?? jaz sem to mela čist posebej..............ne vem...............

Neposredna povezava do sporočila: 532
27.7.2008 22:34:03   
gold fish
...no saj pri nas je tud nekak tak..... pa se ne klanjamo...in pol je .......tišina.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.7.2008 22:35:14   
gold fish
...imamo enega novega gor....beaglekriss...... 1 objava

..... hello.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
27.7.2008 22:38:57   
ključek
spet imam ful nogo zatečeno.........................user posted image user posted image user posted image .....................me tok boli, kr peče.....................pa še iz prsi mi teče ven.............................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.7.2008 22:39:01   
gold fish

glukoza?? a to je cukr, ne?? jaz sem to mela čist posebej..............ne vem...............

...saj jaz tudi..zato mi je čudno.....samo pregledati pa mi jo morajo....... samo kdaj...če imam pregled komaj 11.8.... ma nič...tak grem jutri tja...pa še za to zagnjavim.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.7.2008 22:41:08   
gold fish

spet imam ful nogo zatečeno.........................user posted image user posted image user posted image .....................me tok boli, kr peče.....................pa še iz prsi mi teče ven.............................user posted image user posted image user posted image

...pri meni je pa zaenkrat boljše....trkam na les..... mi malo otečejo, ampak ne tako kot v tisti vročini......

...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa  .... 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.7.2008 22:42:30   
ključek
...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa ....

meni samo iz leve...............pa tudi noga mi zateka leva................sam na levi strani malo user posted image user posted image ??

Neposredna povezava do sporočila: 538
27.7.2008 22:42:54   
gold fish
...se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojimuser posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov.... 

Neposredna povezava do sporočila: 539
27.7.2008 22:42:58   
ključek
Saraya, si le prišla..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.7.2008 22:43:53   
gold fish

...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa ....

meni samo iz leve...............pa tudi noga mi zateka leva................sam na levi strani malo user posted image user posted image ??

...meni pa če že zateče desna bolj kot leva...mogočezato, ker sem jo imela pred dobrim letom zvitouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.7.2008 22:44:04   
Lara Croft

A samo eno nogo? user posted image

Meni pa nič ne teče ven.... zakaj mi nič ne teče ven? Kaj pa, če ne bom mleka imela?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 542
27.7.2008 22:44:07   
ključek
se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojim user posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov....

a ti to res ali kua???????????user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to folk ni čist pr seb, no..................................sorry!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 543
27.7.2008 22:44:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...imamo enega novega gor....beaglekriss...... 1 objava

..... hello.....user posted image

...nas zgleda malo čekira ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
27.7.2008 22:45:15   
gold fish

Saraya, si le prišla..................user posted image user posted image user posted image

saraya - ku ku user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.7.2008 22:45:18   
ključek
A samo eno nogo? user posted image

ja, največkrat leva.........mi desna tudi, ampak zelo švoh in le takrat, ko je zelo vroče................ne vem...........

Neposredna povezava do sporočila: 546
27.7.2008 22:46:39   
ključek
...nas zgleda malo čekira ....user posted image

kr velikrat opazim kakšne neznane nicke..............nas imajo pod kontrolo................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
27.7.2008 22:46:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojimuser posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov.... 

user posted image user posted image Ko je mama rodila, se ne spomnem več al sestro al mene..... je imela fuuuul mleka..... bi mastitis dobila, če ne bi dojila otroka od ene ženske, ki je bla tudi tam in ni imela mleka...

Neposredna povezava do sporočila: 548
27.7.2008 22:47:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni pa nič ne teče ven.... zakaj mi nič ne teče ven? Kaj pa, če ne bom mleka imela?user posted image

...lara men tud nikol ne...pa sem imela prvič dovolj mleka....pa ni nič teklo, pa še cr je bil....pol sem pa imela zalogo do 13 mes...pol se je pa naš gospodič osamosvojil...in je pustim mamino dudo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
27.7.2008 22:47:24   
ključek

itak, da ga boš mela, kakšne pa pišeš.....................

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......