|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
27.7.2008 22:05:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...jaz sem kar isto velikost kupila .....prvič tudi..pa ni bil problem.....

velikost kot jo imaš sedaj v nosečnosti??

.... se mi zdi, da mam kar cel čas istouser posted image .....samo pač čez kipijouser posted image ......   ne, eno velikost večjo...košarica ista.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.7.2008 22:06:43   
gold fish

to boš imela kaj za delat user posted image user posted image user posted image

fajn je to, da mi jih je sestrca že oprala in speglala, jaz jih morm samo v omaro zložiti...............user posted image user posted image user posted image user posted image

....jaz bi tud tako sestrco mela...... pa je nimamuser posted image user posted image user posted image ....pa brata tud ne user posted image user posted image user posted image

...bo pa moj sine imel to srečo, če je že jaz nimamuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.7.2008 22:08:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

fajn je to, da mi jih je sestrca že oprala in speglala, jaz jih morm samo v omaro zložiti...............user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tako sestrco.

Jaz tudi razmišljam, da bi vseeno že zdaj oprala to, kar imam. Veliko stvari je novih, pa so samo v omaro zložene. Tisto, kar sem posodila in še dobim, pa bom že takrat oprala. Me vseeno malo stisne, ko komu rečem, da še samo 5 tednov do konca. user posted image

.... jaz sem že tudi vse oprala....... in pospravila.......user posted image

..... tistih 5 tednov pa meni že dela malo skrbi.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.7.2008 22:08:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

zgleda, da so po 20.7. spremenili......................

Saj 10€ res ni veliko, ampak vseeno bi lahko na CSD prišepnila, da se splača kak dan počakat user posted image

....jaz moram jutri klicati na csd...pa bom tak za finto vprašala, če so res spremenili......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.7.2008 22:09:06   
ključek
....jaz bi tud tako sestrco mela...... pa je nimam

par let nazaj sva bili moja sestra in jaz kot user posted image  in user posted image ....................sam štrajt, non stop................sedaj pa je čist drugače.......................user posted image ..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.7.2008 22:09:42   
ključek
....jaz moram jutri klicati na csd...

še nisi dobila odločbe??

Neposredna povezava do sporočila: 506
27.7.2008 22:10:16   
ključek
KAHLO, ku ku..................user posted image user posted image user posted image .................kako je bilo doma??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.7.2008 22:10:43   
gold fish

....jaz bi tud tako sestrco mela...... pa je nimam

par let nazaj sva bili moja sestra in jaz kot user posted image  in user posted image ....................sam štrajt, non stop................sedaj pa je čist drugače.......................user posted image ..................user posted image user posted image user posted image user posted image

boljše kot pes in mačka...se vsaj nekaj dogaja....jaz se pa lahko sama s sabo kregam...pa izbiram kdaj bom pes pa kdaj mačkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.7.2008 22:11:26   
gold fish
kahlo se pa šverca ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
27.7.2008 22:11:38   
ključek
.... se mi zdi, da mam kar cel čas isto user posted image .....samo pač čez kipijo ...... ne, eno velikost večjo...košarica ista.....user posted image

pri meni je isto...............že tako mam malo večjo cifro, če bi zdej rabla še večji modrc.....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
27.7.2008 22:12:43   
ključek
boljše kot pes in mačka...se vsaj nekaj dogaja

pa ni to res, veš......................imaš sestro, pa je nimaš v bistvu.................user posted image .....................skoz kreganje, vpitje.............................ni fajn, verjemi................user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.7.2008 22:13:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 511
27.7.2008 22:13:32   
ključek
user posted image , tok čvekava, da nobena ne upa nč napisat..........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.7.2008 22:14:43   
gold fish

.... se mi zdi, da mam kar cel čas isto user posted image .....samo pač čez kipijo ...... ne, eno velikost večjo...košarica ista.....user posted image

pri meni je isto...............že tako mam malo večjo cifro, če bi zdej rabla še večji modrc.....................user posted image user posted image user posted image

.... no ja, pri meni ni take sile.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.7.2008 22:15:26   
gold fish

user posted image , tok čvekava, da nobena ne upa nč napisat..........................user posted image user posted image user posted image

...jaz sem si zadnjič rekla...preden grem rodit...mora past še ena zvezdica...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.7.2008 22:15:38   
ključek
Jaz sem se pa včeraj po dolgem času spravla v Mercator center tu blizu, pa še v BC sem bila pa v glavnem ene par opravkov, pol me je pa začelo ful spodaj tiščat, pa isti občutek, kot da bi dobila menstruacijo. Sem se prav ustrašila in smo šli hitro domov pa počivat. Pol je minilo, samo popoldne mi je blo ful slabo, pa bruhala sem, skratka. Sem res že pomislila, da je zdaj to to. Ponoči se je pa dete zbudilo in veselo delalo prevale, obrate, ne vem kaj, v glavnem ene tri ure sploh ni blo za spat. Ja, takle mamo. Me pa prav zanima, kako je zdaj obrnjena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo, da si sedaj ok..........................

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.7.2008 22:16:00   
gold fish
..pa to pomeni še malomanj kot 300 postov....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
27.7.2008 22:16:36   
ključek
...jaz sem si zadnjič rekla...preden grem rodit...mora past še ena zvezdica...

sej bo, brez skrbi..................user posted image user posted image user posted image user posted image

pr meni je že..................sem pa res čveka ratala zadnje čase........................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
27.7.2008 22:17:25   
ključek
pa to pomeni še malomanj kot 300 postov.... user posted image

jaz čvekam še na drugih temah, in številka se kar veča....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
27.7.2008 22:18:19   
ključek
.... no ja, pri meni ni take sile..... user posted image

komot kej posodim.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
27.7.2008 22:20:11   
ključek
KAHLO, ne se samo švercat, dej še kej povej....................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 520
27.7.2008 22:21:18   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image ....................spet nisem nič zaspana.....................zjutri bom pa do 10 spala...........................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.7.2008 22:21:33   
Lara Croft
Jst pa imam sestro..... starejšo.... ma mi je nekaj zamerla lani okrog novembra... nimam pojma kaj bi lahko blo... Nekaj časa sem ji pisala SMSje..... klicala... ma me ignorira že od takrat..... user posted image

Se mi zdi ful otročje to.... ma če jo tak način osrečuje, potem prow.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.7.2008 22:21:37   
gold fish

KAHLO, ne se samo švercat, dej še kej povej....................user posted image user posted image user posted image user posted image

...po moje se prebija skozi.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.7.2008 22:23:10   
gold fish

.... no ja, pri meni ni take sile..... user posted image

komot kej posodim.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... veš ....včasih bi...danes pa ne več.... moj user posted image je zadovoljen...meni pa tudi paše.......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.7.2008 22:23:52   
ključek
Jst pa imam sestro..... starejšo.... ma mi je nekaj zamerla lani okrog novembra... nimam pojma kaj bi lahko blo... Nekaj časa sem ji pisala SMSje..... klicala... ma me ignorira že od takrat..... user posted image

Se mi zdi ful otročje to.... ma če jo tak način osrečuje, potem prow.....

sej je sestra na slabšem, lara.....................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?