Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:03:39
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Zoe ja pol bom šla pa kr v mullerja, upam da bojo res mel majhne. Najboljš
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:05:37
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana17 sporoča, da obrat danes žal ni uspel, bodo pa še enkrat poskusili v ponedeljek, zato zaenkrat ostaja v P. Škoda, ampak držimo pol pesti naprej v ponedeljek
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:07:00
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dajmo čvekice, še 30 strani...............nam bo uspelo do septembra????? se po moje ni za bat, da nam ne bi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:09:09
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mi na veliko pripravljamo vse za jutrišnji piknik, ker ima foter 60-letnico pa pridejo od mojega dragega vsi domači na obisk, ki živijo na drugem koncu Slovenije in zdaj se mora vse svetit. Že cel teden zlaga vse okrog hiše, pometa, kosi, obrezuje, za počitek pride pa malo posesat v hišo. Kul, ne? Jih bo treba večkrat povabit! dobr se imate, jaz bi tud nekaj iz žara za pojest
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:11:12
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Ali kaj ko me že sedaj mantrajo lažni popadki,prejšnjo noč sem mislila,da bom morala mojega zbudit in da me pelje,saj je bilo hudo,bolelo me je v predelu jajčnikov,tako kot ko sem šal prvič rodit. ja sej tko je pri meni, skoz se nekej dogaja, na koncu pa nič konkretnega. Če bi se vsaj začel in šlo do konca, pa bi bil mir, tko pa kr neki.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:18:40
|
|
|
|
*zoe*
|
Aha, spet smo pri monologih Še dobro, da je bila lana luna zdej pri meni, da sem se vsaj naklepetala Ful fajn, sem ful vesela. Pa sem vsaj mal pozabila na te moje smotane zobe. Kahlo tebi pa še 1x hvala za stvari - itak da so ta prave , evo bo spet imel moj mal dela (no sej to ga ima tko al tko preveč). Bolj se ga otepa, več ga dobiva. Zdej že 8 mesecev dela ko zmešan, da bi ja revež vse podelal pred , pol pa kar nove zadeve uletavajo not. Jah, to tko je. Komej čaka očetovski dopust (15 dni), da si mal oddahne.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:19:26
|
|
|
|
*zoe*
|
Zdej grem pa nekej pojest k že dolg časa nisem
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:25:03
|
|
|
|
lana luna
|
no jest sem doma... sva se z *zoe* fajn načvekale sem pa dožvela depresijo ko sem se tja pelala sm šla s kombijam k njej in je že zanč menjalnik neki se polomu in v 1. ne morš šaltat, v 2. sam včasih rata in pol sm bla prisiljena s 3. spelvat. pol je bla pa še obupna gužva in u klanc splevat s tretjo s polhnim kombijam knauffa sploh ni tko lahko pol se pa še zic ne da naprej prestvavt in sem si skor vse mišice pa kosti spahnila da sem do šaltarja pa sklopke pršla sm kr solzice med potjo točila in pol je na enem ovinku spet neki ful počlo dol u mašin, sm mislna da mi bo ta kombajn kr sred ceste počaku od same živčnost sem še na robnik zapelala OBUP!!! sem se odločla da s tem kombajnam ne grem nkamr več sama!! k sm bla prepričana da bom od same togote kr dons šla v P rodit!!! ampak pol k sm enkrat parkirala to karavelo in pršla k naši *zoe* je blo pa dobr sm se zasluženo načvekala, pa do WCja pršla pa okrepčala pa mal oddahnila. hvala *zoe* sej nazaj grede je bla vožnja mal manj stresna hvala bogu. ampak sem šla direkt dam. bom šla rajš peš na pošto po multipraktik...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:26:04
|
|
|
|
lana luna
|
Optimizem pol sva pa skor sosedi. Jaz sem pa iz Preske. Iz kje točn pa ti? a gremo pol v pondelk skupaj na kavico vse tri? to bi blo prou fajn
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:27:07
|
|
|
|
lana luna
|
bi mi prav pasal kakšen tak oddih ala Bora Bora, Fidži,... moji zobki so drgač kr uredu, ampak bi jest tut šla na kšno Boro Boro tm je tku lapu!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:28:56
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jst sm mela pa včeri prvič mal otečene noge. Ah ja... Drugač me je pa ful bolel v zgornjem delu trebuha, skor cel dan - pa ni blo važn al sem ležala, al sedela, al hodila al karkoli... Pol sm se šla pa v porodnišnico pokazat (ker me je blo strah za pikico - popadki sem nekak vedla, da niso), ampak je vse OK in mi je babica razložila, da me boli verjetno zato, ker se v zadnjem mesecu maternica spušča, pa vse skupaj je že tako veliko, da pritiska na mojo prepono... samo, da je vse ok.................... kdaj si pa bila v P?? ker jaz sem bila tudi na CTG-ju................ Trbovlje - sam proti večeru ... sem bla sama tam not
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:29:16
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Zoe ja pol bom šla pa kr v mullerja, upam da bojo res mel majhne. jest ga mam tu iz Mullerja pa mi trenutno še mal štrli okol bradavic res pa je da je fajn k so pocen, tko da tut če mi j prevelik mal mi je čist fajn da ga mam.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:32:10
|
|
|
|
lana luna
|
Lana17 sporoča, da obrat danes žal ni uspel, bodo pa še enkrat poskusili v ponedeljek, zato zaenkrat ostaja v P. jest upam da je niso preveč matral, pa da jim vsaj v pondelk uspe
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:33:50
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ej babe,še zdaj mam prizor v glavi. Si včeraj zvečer po dolgem času naredim Cedevito,novo odprem,pred kratkim kupljeno.Naredim v kozarec,pa ga za ene petnajst minut postavim v hladilnik da se ohladi.Pol pa zravn sendviča začnem s takim užitkom tisto cedevito pit,pa gledam,nekaj plava not,pa niti nisem pažnje polagala.Pol pa le bolje pogledam,pa je bil tak fajn mesnati črv not. Sem rekla,v življenju več Cedevite ne,nikoli. (mogla sem malo popestrit dan) zdj pa tut jest ne vem če jo bom še upala pit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:35:06
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dajmo čvekice, še 30 strani...............nam bo uspelo do septembra????? ITAK!!! sej mate mene, k sm sposobna celo stran monologov naklofat če me ma kera polhn kufr nej mi hitr pove, da nau prepozn. k znam bit tut manj čvekava čeprav je težko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:36:50
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , lep petek vam želim.................zdle bo kmalu kosilo, potem pa mal potepanja..............se tipkamo zvečer ali pa čez vikend............... pa pa.................................. fajn se mej!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:42:23
|
|
|
|
lana luna
|
punce kolk ste pridne k vse tko lepo pospravljate jest sem pa čist lena za to. čakam da dobim svoj stančič, pa upam da bom pol dobila novo energijo... meta21 fajn da maš tko pridnega lubija. no sej jih mamo kar vse večinoma *zoe* dober tek. men gre zdj skos bučkin burek po buči ga bom en dan nardila. dons si bom pa mogoče pire krompir pa sataraš... njami sem lačna... no grem. je blo dost monologov
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:43:22
|
|
|
|
lana luna
|
no dons bom pa dobila še eno zvezdico, pol grem pa lohk že rodit sam če bom tkole še naprej pisala bom še ta 5* dobila pred PDP
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:59:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
je pol norca delou da je težko mejhnemu dojenčku nakakat od 2-5 kg drekca Za crknit.... hahaha.... mi smo tudi te kupli..... neke pamperske pač... ne vem, katere so original in katere ponaredek..... A veste kolk zob se je men že odkrušilo? Najmanj 5 Zoe.... ma dobro iz česa so tvoji zobje narejeni? Punce a mi loh poveste kje ste kupile modrčke za dojenje? PetraX.... jaz sem jih pr Neckermanu kupla.... dva komada za 20€..... Ma kaku tu, da se enim joške tku zvečajo?? Jaz sem samo iz košarice B prešaltla na C.... e bolje pogledam,pa je bil tak fajn mesnati črv not. Sem rekla,v življenju več Cedevite ne,nikoli. SarayA.... kaj pa, če je bil črv že v hladilniku? FUj, ej.... Jo imam tudi rada.,. predvsem to okus rdeče pomaranče..... ma en črv me pa ne bo odvrnil od pitja.... bom pa malo blj pozorna.... sploh, ki se na moji pokrovčka ne da zapret.... e, sm glih ugotovila, da od jutri naprej pa se bodo že rojevale devičke ..... Midva z možekom samo še to čakava..... pol se pa lahko rodi....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 14:59:54
|
|
|
|
gloria
|
Lana17 sporoča, da obrat danes žal ni uspel, bodo pa še enkrat poskusili v ponedeljek, zato zaenkrat ostaja v P. ... ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:02:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna no dons bom pa dobila še eno zvezdico, pol grem pa lohk že rodit sam če bom tkole še naprej pisala bom še ta 5* dobila pred PDP Ma meni pa še kr manjka....ma meni je tku ajn vse stlačit v eno objavo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:02:16
|
|
|
|
gloria
|
Ej babe,še zdaj mam prizor v glavi. Si včeraj zvečer po dolgem času naredim Cedevito,novo odprem,pred kratkim kupljeno.Naredim v kozarec,pa ga za ene petnajst minut postavim v hladilnik da se ohladi.Pol pa zravn sendviča začnem s takim užitkom tisto cedevito pit,pa gledam,nekaj plava not,pa niti nisem pažnje polagala.Pol pa le bolje pogledam,pa je bil tak fajn mesnati črv not. Sem rekla,v življenju več Cedevite ne,nikoli. (mogla sem malo popestrit dan) ...ne no jaz pa sam to pijem ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:03:52
|
|
|
|
gloria
|
lep petek vam želim.................zdle bo kmalu kosilo, potem pa mal potepanja..............se tipkamo zvečer ali pa čez vikend............... pa pa.................................. ...uživaj....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:04:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo.... pa sem sama..... danes bom do 22h sama..... jutri cel dan in v nedeljo tudi..... Jooj, kaj bom počela?! Da se mi itak ne nič...... Pa še banjico sva pozabla vzet iz mojga avta, tku da če čm kam it mam še tizga hudiča not natlačenga..... Je tku veliko, ku ena previjalna miza vse skupaj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:08:13
|
|
|
|
gloria
|
...mi smo pa glih od frizerja pršli....sem zdržala 3 ure tam sedet ....zdej sem vsaj nekomu podobna....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?