|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
21.8.2008 22:16:26   
arabela*
babe,zdaj sem si privoščla sendvič z slanino,pa sirom,zravn pa kot ponavadi dve šalčki čaja.
A se zavedate,da imam še do konca samo še 10 dni,hallllloooooo?Ma niti jaz ne dojamem,kaj šele drugiuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.8.2008 22:35:57   
KAHLO
oj bejbe!!

Pester dan je za manouser posted image user posted image

sem prej že celo litanojo napisala pa me je dol vrglo.....to me takouser posted image user posted image user posted image

Skratka zjutraj sem bila z našo lunco na kofetku in je blo super, sam se ji je mudilo naprej, tako da se še prav ogret nisem mogla za čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image  no se mi pa zdi da bistveno preveč govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image  lunca ti pa moram rečt da mi je blo pol full žal k še nisi šla k meni, da bi ti pokazala, sobico od naše princeske (upam da bo princeska, ker ma na punčkasto pomalanouser posted image user posted image ), mislim da bi ti še komod pripešačila v 4. nadstorpjeuser posted image , zoe pa skoraj ne bi mogla povabiti, ker nevem če nebi kje tam v 2. ali pa 3. nadstropju rodilauser posted image user posted image

Zoe....upam da sem ti vse nabavla tako kot si naročila....in da ga nisem kje biksnilauser posted image

No pol sem šibnila k frizerju, in pol me je frizerka takoj oblajala ker je tudi nosečka ampak bl ta frišna, je januarčica 09.....in pol mi je zastavla en kup vprašanj, k smo jih imele me k smo ble v 4. mesecuuser posted image  jo je blo prav zabavno poslušat. Mi je pa razlagala da njena teta dela v lj porodnišnici in je v petek bla full gužva baje se je od 23 pa do 5 ure zjutraj rodilo 20 otrok......sploh nisem mogla verjet, je rekla da je full gužvauser posted image user posted image user posted image  tako da zgleda da rojevajo k po tekočem traku....mi je rekla da je ena njena kolegica v 45 minutah rodila................ma nisem mogla verjet...no še zdaj ne......user posted image user posted image

Bark...pošlji sms pol v ponedeljek, če se boš potepala po lj, lana lunca ti tudi!!!....seveda če še bo katera druga v lj......ima tud da se javi.... user posted image

aja punce mam pa še eno vprašanje, jaz opažam zadnja dva tedna da me full bolijo dlani oz. členki pr prstih, k jih stegnem ali pa če hočem nardit pest.....pa pojma nimam a je to zato k mogoče ponoči pesti stiskam, no malo mam tud zatečene prste večer na rokah.....a je možno a je to....ampak je prav tak čuden občutek v rokah, k da bi cel dan na bradlji viselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče mam pa v prstih popadkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.8.2008 22:59:26   
arabela*
Joj kahlo, ti si slika.Zakaj pa stiskaš pesti ponočiuser posted image
Mene pa v nogah vsako noč zgoraj v bedrih dajejo krči,mislim da so neke vrste popadkiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.8.2008 23:01:17   
amor real
jutrooooo, dannnn, večerrrr user posted image

Končno imam malček časa za čvek...
Ta najin Pikec mi tako pritiska na mehur, da je joooj, zjutraj še nekako gre, zvečer pa se mi zdi, da bo "tam spodaj" vse padlo ven in mislim, da je Pikec zamenjal moj mehura za povštrček user posted image .

Danes je Pikec dobil še zavese, v soboto baje pride po pošti varuška s kamero in tako smo uradno zaključili z nakupovanjem za user posted image  vsaj za nekaj časa. user posted image
Kar je zelo dobra novica, ker je bolje, da ne seštejeva vseh stroškov, je pa res, da sva verjetno kupila marsikaj, kar morda ne bova niti potrebovala user posted image

Čestitke vsem tistim, da so se jim njihovi sončki obrnili na bučko user posted image , pa vsem za uspešno opravljene preglede, ctg-je ipd.

Zanima me glede testa na streptokok user posted image  v kolikšnem času dobiš izvid?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.8.2008 23:05:23   
arabela*
amor real,kje si naročila varuško in za koliko??user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
21.8.2008 23:07:43   
amor real
Naročili ste:
----------------
Količina                       1 ks
Stevilka izdelka               260041
Ime                            Video-elektronska varuška
Cena                           119.00 EUR
Vsota                          119.00 EUR
------------------------------------------------
<--- Totals --->
Vmesna vsota                119.00 EUR
Stroški pošiljanja            4.00 EUR
Skupna cena                 123.00 EUR

Vsebovan davek na dodano vrednost   20.50 EUR
Načina plačila                 Po povzetju
Dostava                        Dostava po pošti

Conrad Electronic d.o.o. k.d.
Ljubljanska cesta 66
1290 Grosuplije

Tel:01 78 11 240
Fax:01 78 11 250
Email: narocila@conrad.si

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
21.8.2008 23:09:06   
amor real
www.conrad.si pa si poglej kako izgleda, meni se zdi fanj, sem jih tudi kontaktirala po telefonu, da ne bo spet čez 20 dni odgovor, da jih nimajo več...., pa so mi zatrdili, da jih dobijo direktno iz Nemčije in da jo dobim v soboto. Bomo videli, če bo res...

Neposredna povezava do sporočila: 4157
21.8.2008 23:09:43   
arabela*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
21.8.2008 23:23:00   
morango
Zanima me glede testa na streptokok v kolikšnem času dobiš izvid?
 Testi so v enem tednu gotovi, stanejo pa 12 €, tako da ne gre za kakšen strošek, je pa verjetno fajn to nardit.

Jaz sem pa zdaj iz Ljubljane, sem nakupila še zadnje stvari v Müllerju: pleničke, robčke za rito, vrtiljak za zibko, pol pa še en tak lušen pajacek - bolj debel pliš za ven - in še eno lušno odejico v HM. Zdaj pa se moram res ustavit in nehat, ker ima to dete vse, kar rabi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
21.8.2008 23:24:11   
amor real
Ciao, Morango!

Veš kaj me zanima, zakaj si bila pri Merlu ob 6,40, kaj ta bris ti ne more vzeti v svoji ordinaciji?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
21.8.2008 23:24:22   
morango
Ampak je en tak fajn občutek pripravljat stvari za user posted image , a ni? Sem še čist raznežena od vseh tistih cotkic.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.8.2008 23:26:21   
amor real
Saraya, spet samo midve tukaj ponočujeva user posted image

Upam, da ne bo to pravilo, ko bodo naši user posted image  rojeni in bova dežurali, kdaj se bodo oglasili user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.8.2008 23:27:19   
morango
Veš kaj me zanima, zakaj si bila pri Merlu ob 6,40, kaj ta bris ti ne more vzeti v svoji ordinaciji?

Amor real, po pravici povedano, ne vem. Mislim, da zato, ker to naredi še pred svojo službo, nič ni treba čakat, pol pa bris takoj pošlje v Microlab v Lj in že začnejo s testiranjem. Saj pravim, bilo je tako mirno in v nekaj min je blo konec. Pa še mal me je pomiril, da je vse OK. Itak imam čez 1 teden pregled.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.8.2008 23:28:19   
amor real
Res je, da so stvari tako luštne in kar ne moreš nehati nakupovat user posted image , še dobro, da vsako toliko pride izpisek iz banke, pa te opozori, da morda, pa res ne potrebuješ vsega tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.8.2008 23:29:49   
amor real
Jaz ga bom jutri poklicala, ker imam pregled 27/8 in bi rada, če bi se dalo, da mi takrat vzame bris, ker se bojim, da ne bomo preveč čakali in bo prepozno, ker me bo porod prehitel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.8.2008 23:30:20   
morango
Res je, da so stvari tako luštne in kar ne moreš nehati nakupovat , še dobro, da vsako toliko pride izpisek iz banke, pa te opozori, da morda, pa res ne potrebuješ vsega tega
Ja, se čist strinjam, mogoče bi morali zdaj izpiski prit večkrat na mesec, da se mal ustavim.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.8.2008 23:33:19   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Jaz ga bom jutri poklicala, ker imam pregled 27/8 in bi rada, če bi se dalo, da mi takrat vzame bris, ker se bojim, da ne bomo preveč čakali in bo prepozno, ker me bo porod prehitel
Ti ga kar vprašaj, čeprav se mi zdi, da ima kar vse pod kontrolo in verjetno še ni panike in imaš dovolj časauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4167
21.8.2008 23:33:36   
amor real
Ma, naj kar zapravljamo, saj kupujemo za naše sončke in sploh sva midva toliko let sanjala le o tem user posted image , tako, da je sedaj toliko lepše nabavljat stvari, čeprav še sedaj včasih ne morem verjeti, da nama je tako po čudežu ratalo zanositi in da je najin Pikec kmalu tukaj user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.8.2008 23:34:46   
arabela*
pri meni je pa tak zanimivo.Ko sem bila prvič user posted image ,nisem imela nobene volje kaj nabavljat.Sem se zelo user posted image veselila,ampak nabavla da bi kaj.Nula.Ko me je moj peljal iz P ko sem rodila,smo se v lekarni in drogeriji ustavli,da smo vse nakupli.Še zibko mi je on sestavljal in posteljnino poštimal,ko sem že bila v P.res hecno.
Sedaj pa imam vse na kupčku,ko v vojski.Nič ne manjka,edino še dudica,pa vatauser posted image .Pa še celo stanovanje smo obnovili,pa poštimali,bognedaj,da kaj ne bi bilouser posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.8.2008 23:35:53   
amor real
JUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kar sem obljubila sem izpolnila in to je, da bom dobila 3 zvezdice preden bom šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

la, laaa, laaaaa KOLK SEM JAZ VAŽNA user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.8.2008 23:36:53   
amor real
Saraya, kaj se ti zdi tista varuška kaj vredna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.8.2008 23:38:51   
amor real
SARAYA, no mi smo tudi belili stanovanje, pa položili še v eno sobo parket, pa menjali ena vrata.....

Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.8.2008 23:47:29   
arabela*
amor real,ja meni se nasploh te varuške zdijo zlo vredu.
Čeprav sem se jaz tako dolgo zabavala,pa iskala,da sem obupala.Pa imam zdaj navadno,no le kamere niuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.8.2008 23:49:36   
arabela*
Ma to je tak noro,ko me še zdaj ta delavnost daje.Kar ne morem odnehat.Zdaj že mam v mislih,da bi na vsa okna dala rolete delat.Mah sem že čist nora.Upam,da se umirim,ko bom rodila.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.8.2008 23:53:28   
amor real
Upam, da se bomo res umirile, oziroma nas bodo naši razgrajaši umirili v tej smeri, ker ne bo več časa za take stvari user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?