Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:17:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, allora kur jaz - dr. Merlo di graia Ma bogi ta merlo.... kej še zdej je v graji? Ma kej nisi ti iz Kopra? Kaku da hodiš v Postojno? Bajthevaj..... danes sem se šetala po Kopru....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:21:50
|
|
|
|
amor real
|
Ma, hodim gor, ki tle u Kopri sem mela dr. Miloševiča in je mel režim kur uni pokojni Slobo Miloševič in ker kar nekaj časa nisva mogla zanosti sem šla k Merlotu in potem sem v roku 1 leta zanosila
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:23:08
|
|
|
|
amor real
|
Magari jaz nisem siz Kopra več, ki sen se priženila na Škofije
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:25:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
1. Pošlušte..... ma kaj je res že cajt, da si grem spet kupit vložke? Ma tku fajn je blo v teh mescih brez njih...... 2. Kaj boste dale v vozek, da ne bo otrok direktno na tisto blago? A je plenička dost? 3. Zakaj se rabi bepanten? Jst ga nisem kupla, sem vzela samo hladilno mazilo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:27:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Magari jaz nisem siz Kopra več, ki sen se priženila na Škofije Točno ja..... Škofije, zdej se spovnem, da si že povela..... Morda bova pa skupaj v sobi......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:42:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real alla, grem jaz pod tuš, dokler je moj buden, da mi pomaga se potem obrisat in oblečt, ker mi je zvečer muka dvignit noge za oblečt sveže gate in obrisat noge z brisačo Yihaaaaaaaaaaaa... meni to še nekako uspeva.... samo ko sem se pa lotla britja, je pa nastal problem..... celo z ogledalom ni šlo.... pa sem kr na pol pustila.... Baje, da v Postojni dobro brijejo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 23:42:55
|
|
|
|
VERONCY
|
punce pridne bote pa si še kej tipkamo! NOČKO!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 0:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
Jaoo babe. Tak hudo pa res ni glede brisanja,pa britja.Pa bogi bedci,ko imajo zdaj toliko dela
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 8:45:11
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce!! vsak dan ena.................. EMI - čestitke!!!!!!!!! ....... pa velik cartanja... joj, kr ne morem verjet.......... dopoldan še na RR, popoldan pa že s svojo pupico............... ma zadnji čas, da še js vse do konca spakiram ................ js vas punce, ki vsak dan tko pridno pučete pa pospravljate prav občudujem.......... res.......... ker men ne rata ........... me začne kr križ bolet, pa noge, pa roke, pa ne vem kaj še vse.............. pa sem drugač ful tak tip, da mamrada spucano in vse na svojmu mestu, sam s tem trebuhom okol skakat mi je pa mora......... tak da js bom po moje tole svojo čistilno mrzlico prestavla na po porodu ........... ko se vam ne bo nič dalo, bom pa js pucala ko zmešana......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 8:50:28
|
|
|
|
Tejchy
|
glede Postonjske porodnišnice pa........... hmmmmmm ... men glih ne bi blo všeč tako stanje.......... pa taka gužva....... ker pol si res sam ena številka.... pa vsi kr nekam hitijo, vse delajo tko na hitro.......... je le boljš, če je manj ljudi.......... se ti tud dost bolj posvetijo............ kar pa na začetku definitivno potrebuješ.. zdj grem pa mal po netu brskat......... morm najti eno fajn idejo za kosilo.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 8:52:11
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tia.... moja frizerka pa ima psičko, ki se kliče Leni.... Zdaj že dajejo psičkam in mačkam človeška imena tako,da je to normalno.
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 8:58:58
|
|
|
|
amor real
|
Jutrooooooooooooooooooooooooo Tejchy, glede Postojne se mi tolažimo s tem, da je tam naš zlati dr. Merlo, ki nas bo itak crtal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:00:06
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Emi sporoča: Danes je krasen dan. Ob 19:17 je v LJ prijokala na plan njena Ines, velika 48cm, težka 2880g. ČESTITAM Čestitke Emi - veliko zdravja in srečnih trenutkov
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:02:25
|
|
|
|
*zoe*
|
...dobrodošla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:03:12
|
|
|
|
*zoe*
|
Ja Vernocy dobrodošla, vidiš vsi delamo razne napake tle po forumu tko da ni panike
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:04:40
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Saraya ja osebje je ful prijazno v ptujski porodnišnici. Ful se pohecajo tudi in je bolj sproščeno ozračje. Jaz sem iz Slov. Bistrice, tako da v bistvu imam do Maribora bliže, ampak nekako sem se odločila za Ptuj in bom tja tudi šla. Zoe danes mi je že malo bolje. Hvala. Amor real ti si se pa včeraj potem orenk načakala na CTG-ju. Mi je pa ful všeč postojnska porodnišnica in če ne bi bila tako daleč doma bi z največjim veseljem tam rodila. Sem že bila štirikrat tam na nekem pregledu in tudi slišala sem pohvale. Je pa moja sodelavka v službi šla iz Maribora roditi v Postojno. Ko je dobila popadke, jo je njen nabasal v avto in sta krenla na pot. In je rekla, da ko bo spet noseča bo naredila isto. Samo potem sem pa študirala, saj tudi tiste babnice, ki so šle v Feldbach v Avstrijo, saj tisto je tudi daleč, pa glih tak prispejo. Ta Feldbach je pa sedaj čisto potihnil, ko je treba plačevati. Če bi pa bilo še zastonj bi pa drle ženske spet v Avstrijo. No pa pustimo to, o tem imam pač svoje mnenje. Emi čestitke za malo Ines, vse dobro in veliko cartanja.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:11:34
|
|
|
|
*zoe*
|
Me veseli Pf da si boljš mene je tud zadnjič tko grabilo za v P, pol sem pa paničarila, pol sem si pa prebrala knjigo modrost rojevanja, pa sem se tko mal z njihovimi nasveti nakulirala, zdej je pa ko da nikol ni nič blo. Upam, mda me ko bo čas za to samo zagrabi, pa gremo v P, pa rodimo in amen. Tak je moj porodni plan Kakšno komando bo dal pa je pa druga stvar Zadnje dni spim ko ubita in to skupaj v paketu brez bujenja in vstajanja od 11-ih zvečer so 8-9-ih zjutraj brez problema. Ediino ponoči se mi ful sanja in baje me je po celi postelji dost - se moj prav pritožuje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:16:22
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: VERONCY 9.9. 2008 se kr približuje se mi zdi Uuuu,pol imava pa isti datum. Kje boš pa rodila?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:17:14
|
|
|
|
amor real
|
Ja, jaz tudi ful sanjam in sedaj, ki je ohladilo ponoči tudi pri nas spim, kot top
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:29:29
|
|
|
|
amor real
|
punce, kaj pa je danes tako zatišje tukaj za lepše prebujanje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:31:48
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real punce, kaj pa je danes tako zatišje tukaj Po moje so se vse ustrašile, da so naslednje na vrsti za v P Pa skoz več nas je doma na porodniški pol pa tiste ko še lahko lutajo po štacunah, pa še kje, pa urejajo še zadnje detajle pred prihodom . Tiste ko smo pa priklenjene doma, pa težimo po rr
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:37:10
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a si mogoče iz zasavja ??? pišeš že tako.................. To sm tut jst takoj pomislila ;) Emi čestitke in obilo užitkov s pupiko .
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:37:31
|
|
|
|
amor real
|
jaz nisem še na porodniški, jo začnem v soboto, sem pa na dopustu že od 2/7
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:43:37
|
|
|
|
amor real
|
LARA 1. Pošlušte..... ma kaj je res že cajt, da si grem spet kupit vložke? Ma tku fajn je blo v teh mescih brez njih...... itak, da jih moraš kupit in če bomo imele pegolo jih bomo nosile anka celih 6 tednov 2. Kaj boste dale v vozek, da ne bo otrok direktno na tisto blago? A je plenička dost? jaz mislim dat pleničko, ko bo velika zima pa še kakšno rjuhico al podobno 3. Zakaj se rabi bepanten? Jst ga nisem kupla, sem vzela samo hladilno mazilo... jaz ga nisem kupila, sem kupila mandeljevo olje v lekarni in hladilno mazilo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:47:07
|
|
|
|
alysa
|
Jutro. Js sm pa tak zaspanc, da pred deveto kr ne morem vstat ... Zdej si grem pa lase prat, pol na na ctg ... uživajte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?