|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
18.8.2008 12:20:42   
lana luna
ja zdj grem pa še jest na Reconkota naročit lupinco pa jogi pa še kej. pol mamo pa taglavno že vse. pol pa sam še laminat pa selitev, pa pranje cotikuser posted image pa peglanje tut bajeuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.8.2008 12:21:58   
lana luna
sem tolk srečna k se je mali obnil na glavco, pa korenjaček ma že 2500guser posted image user posted image user posted image v enem mescu je eno kilo dobiluser posted image user posted image user posted image to pomen da bo v 6. tednih ki so še pred mano imal že 4 kileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.8.2008 12:23:13   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo na bučko obrnjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, bravouser posted image user posted image user posted image za tvojga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.8.2008 12:23:41   
lana luna
kje pa ste dons vse čvekiceuser posted image dons mam pa jest mičkn cajta ste pa vse pobegnileuser posted image

pf in emi* user posted image user posted image user posted image vaju vidim da že kar precej popadki matrajo. tko da takrat ko mata malo miru pred njimi kar počivajta da si nabereta moči za prihod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.8.2008 12:24:25   
lana luna
lana77 upam da se je tudi vaš user posted image že obrnil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.8.2008 12:30:47   
gloria
YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

mi smo na bučko obrnjeni

....čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.8.2008 12:32:38   
ključek
mi smo na bučko obrnjeni

super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.8.2008 12:33:39   
ključek
pol pa sam še laminat pa selitev

bova imeli še pestro jesen, kajne???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.8.2008 12:43:01   
pf
Lana luna čestitke, da se ti je bebica obrnila. Superca.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.8.2008 13:01:05   
bark
Lana luna user posted image .Vidiš, vse ob svojem časuuser posted image

Kje pa ste res vse danesuser posted image

Bubi a si prišla nazaj domov???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.8.2008 13:02:19   
lana luna
bova imeli še pestro jesen, kajne??

ojauser posted image user posted image user posted image sej pri nas je že celo leto pestrouser posted image user posted image user posted image skos se nekej dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.8.2008 13:03:21   
lana luna
naš user posted image se vsem zahvaljuje za držanje pesti in čestitkeuser posted image user posted image user posted image zahvalo pa kaže tako da svojo ljubo presrečno mamico veselo brca v rebrcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.8.2008 13:05:10   
lana luna
joj sam razmišljam da je še tolk enih stvari v palnu do konc septembra, da bo komej cajt jit rodituser posted image user posted image user posted image pa tedni mi gredo skos hitrejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.8.2008 13:08:29   
Lara Croft
sem tolk srečna k se je mali obnil na glavco, pa korenjaček ma že 2500g

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.8.2008 13:12:09   
Lara Croft
Aja, jst grem pa v četrtek..... pa da vidmo, kok je težka naša frajlica...... upam, da ne preveč...... Pa tudi, če je res na glavo obrnjena al se meni to sam zdi....

Pa tudi kok kg imam jst me zanima.... user posted image user posted image

Ma  sem pa sanjala, da sem bla na pregledu in da je imela pokvarjen tko ultrazvok, kot tudi tehtnico.... user posted image user posted image user posted image ....Pol pa smo se vsi štirje.... (sestra, dohtrca, moj mož in jaz,)valjali po pisalni mizi... user posted image user posted image user posted image

Sem naročila previjalno mizo in stolček.... ma kumi začetku septembra jih dobi.... ajuto, če me prehiti..... bomo na pralnem stroju previjali.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.8.2008 13:14:10   
ključek
oja sej pri nas je že celo leto pestro skos se nekej dogaja

sej pr nama tudi, samo se mi zdi da je selitev pa res pestri dogodek, sploh z malim dojenčkom. vidva se selita pred porodm ali potem??

Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.8.2008 13:24:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

meta a pol ga bova obe še ta vikend svirali in biksaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  

aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle !  al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?!

Ja pri nas ne bo glih neka žurka, ker naš bodoči dedi pravi, da abraham je fešta, 60-letnica je pa menda kr nekiuser posted image .

Drugače pa vse nove mamice dajemo na naš seznam in ga bomo, ko bo poln enostavno prestavle na forum dojenček-septembrčki al pa kaj podobnega. Meni je tisti rodili smo tudi user posted image . Čisto nepregledno je, ker je že nas okrog 70 pa vsaka dobi svoj podforum. Ne vem?!

JakoLuLana pa ni še nič sporočila.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.8.2008 13:24:34   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Sem pa celo nosečnost govorila da me ni strah poroda, sam mislm da  ta strah zdej počas nastaja, bolj ko je dan d bliži, bolj me je strah. Ampak bomo dal tud to čez, a ne?

Jaz isto. Sedaj če me kaj začne grabit, že mislim, da bo šlo za res in me je kar malo strah.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.8.2008 13:26:22   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo na bučko obrnjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image , vidiš user posted image  že ve kaj in kako.

Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.8.2008 13:26:52   
meta21
Lana luna čestitke za bučkota! Lana17 ima pregled ob 2h-sem jo jaz tudi že morila, zakaj nič ne pove!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.8.2008 13:35:48   
lana luna
Ma sem pa sanjala, da sem bla na pregledu in da je imela pokvarjen tko ultrazvok, kot tudi tehtnico.... ....Pol pa smo se vsi štirje.... (sestra, dohtrca, moj mož in jaz,)valjali po pisalni mizi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.8.2008 13:37:06   
lana luna
vidva se selita pred porodm ali potem??

močno upam da preduser posted image mava postavljen datum da se preselva 1.9. ampak kopalnica pa kuhna še ne bosta fertik, tko da se bomo še mal švercal. pol pa upam da do konca septembra se pa tut to zrihta. ja pa spet držmo pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.8.2008 13:39:15   
lana luna
Lana17 ima pregled ob 2h-sem jo jaz tudi že morila, zakaj nič ne pove!

upsuser posted image zakaj pa sem jo jest prekrstila v lano77user posted image user posted image user posted image

no držim pesti da tudi ona izve dobro novicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.8.2008 13:41:11   
lana luna
ja me je pa naš mulc pošteno v skrbi spravljal en mesec ko nism vedla če je obrnjen. zdj pa tolk komej čakam da svojo štručko stisnem v naročjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.8.2008 13:42:48   
lana luna
kje pa se dons saraya skriva? a je bla spet celo noč pokonci zdj pa spančkauser posted image

no jest pa zdj grem kej počet, ker sem opazla da je današnji dan spet poln mojih monologovuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?