Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 21:32:57
|
|
|
|
arabela*
|
emi,nič nebo.Kolegici se je mesec dni pred rokom odluščil.Na koncu je rodila teden po roku.Težko je pa rečt,moraš spremljat,pa počivat več ali manj.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 21:34:49
|
|
|
|
arabela*
|
Amor real,samo ctg so mi delali.Saj to je v bistu samo preverjanje,če je tam not vse ok.Jaz sem pač že neke popadke po malem čutla,zato sem prosla naj me še na drugo napravo malo priklopi.Saj drugače bi bila v 20 min.gotova.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 21:47:36
|
|
|
|
gloria
|
mi je zdej še enkrat poslal da je rodila ....zgleda da je tolk vesela kaj ma otročka že pri seb da kr pošilja sms-e....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 21:54:00
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, hvala za info. No, upam, da bo jutri tudi pri nas vse o.k. in gremo domov. Malček me je zmedlo, ker mi je ginekolog naročil naj pridem na ctg tešč Drugače pa imam pregled 27/8 pri mojem ginekologu. Sedaj likam eno goro perila, ker je končno tudi pri nas ohladilo in skozi okno je tako lepo videt dol do Benetk, no vsaj razgled ob likalniku imam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 22:12:29
|
|
|
|
KAHLO
|
JUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII za goldi!!!! sem bila tako presenečena ko me je Me to you prek sms obvestila o novi mamici, da sem mojmu kar laptop z rok spulila čestitke naši fiši....zdaj se verjetno že naveliko cartaaaaaaaaaaaaajo jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiii A jakolulalan zdaj je rodila al ne?!?!?!? jaz nevem....zgleda da sem čist zablujena in ne sledim več!?!?! Ja meni je moja g na napotnico kar napisala porodnišnica ljubljana, ampak se nič ne obremenjujem, itak me morjo povsod po sloveniji vzet kjer me bo pač zgrabilo Jaz sem tud zdaj površinsko počistla, pa z lubijom sva sestavla previjalno mizo, ........pa tako lepo je najini punčki pobarval sobico....da sem kr solzne učke dobila......zdaj bi bla kr jaz v tej sobici....!!! pravi atiko zakladko bo zgleda bo mala tatijova maza meta a pol ga bova obe še ta vikend svirali in biksali aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle ! al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 22:25:52
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you ti kr pošlji slike od kopalnice.......če se jaz spomnim, kako sva midva kopalnico šlihtala mi se še zdaj toliko lepih ploščic sva vidla pol pa so ble cene take da sva jih kar hitro pozabla.....no na koncu pa sva le našla to kar nama je ugajalo zoe....kaj zdaj kdaj prideš po robo?!?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 22:27:38
|
|
|
|
ključek
|
A jakolulalan zdaj je rodila al ne?!?!?!? jaz nevem....zgleda da sem čist zablujena in ne sledim več!?!?! sporočila je,da bo imela CR, konkretnih podatkov pa še nisem nikjer zasledila............sej če je mela CR je itak še v P................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 22:36:25
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naša sporoča, da se že carta s svojim zakladkom ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! Veliko cartanja,naj vsak dan srečen dan z sinkom.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 22:57:44
|
|
|
|
morango
|
ČESTITKE ZA JAKA!!! Veliko dobrega počutja obema pa čim prej pridita domov.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 23:10:50
|
|
|
|
arabela*
|
Sem misla malo do enih zadremat,ker pol je pri nas akcija,da je groza. Pa ne gre . Bom pa si raje čaj in biskvitek privoščla.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 23:46:14
|
|
|
|
arabela*
|
Ja kaj zaj babe,treba se bo začet privajat na nočno življenje.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 23:54:38
|
|
|
|
gloria
|
aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle ! al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?! ...men je tud vredu ta *fraza*in faj je ko gor pogledaš pa vidiš katere so rodile....sicer katera ne želi bo sama povedala....lepo da si objavila za našo .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 0:33:41
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babe,grem počasi proti postelji Nočkaaaaaaaaa
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 8:23:22
|
|
|
|
emi*
|
Jutro! Jaz bom umrla. Od včeraj zvečer me tako zvija v spodnjem delu trebuha,da me bo razneslo.Jaz mislim,da se je kar začelo,saj me že tolko pritiska da obup.Ne vem pa kdaj,da se odpravim v porodnišnico,kolko časa mora trajat popadek,meni še ne dosti,nekje 10s,še manj,ampak razmaka pa mam že manj kot 10 min. Mislim na to,ko me pritisne vsepovsod. pa je šel zdaj v službo in mi je rekel,ja dokler ne bo na pet minut me ne kliči. Jaz pa še vedno ne vem kaj bi,ta ima kar telovadbo že od zvečer pa zdaj še kolca,kake muke ej,zdaj sem se spomnila kako je met menstruacijo.Pa še tako lačna sem,da moram nekaj pojest.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 8:44:08
|
|
|
|
emi*
|
je falu urnik,dela popoldan. Zdaj prihaja domov.Ampak meni je boljše,ni več tako hudo.Grem vseeno nekaj pojest,ker grem vseeno zdravniku,torej,če me ni se ve kje sem.Uživajte!! Še psihično se pripravljam cel čas.Odklop!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 8:57:11
|
|
|
|
*zoe*
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 9:03:28
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro punce.... najprej čestitke ribici in očkotu za Jaka emi* držim pesti da bo vse OK. pa mislm da Lana77 ma tut danes kontrolo če je že na glavco obrnjen. mi mamo tut UZ ob desetih. ampak mam občutek da naš še vedno čiča u trebuščku. tko da upam da me občutk vara držmo pesti drgač se pa bolj mal oglašam, ker sem cele dneve na drugi lokaciji, kjer se dela stanovanje. da se čimprej preselmo. pa ko se preselmo se računalnik seli z nami, tko da RRja ne bom zapustila. sam mal ga zanemarjam fajn bodte pupe, vam pol poročam kako smo se odrezali na pregledu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 9:05:47
|
|
|
|
*zoe*
|
Hello Kahlo welcome back , ja po robo pridem vsekakor čim prej, čeprav bo verjetno prišel samo moj , da ne bo treba zavit v lj P še prej. Ti še javim, bom videla, če bo danes kaj v lj letel, pa bi potem spotoma se še pri tebi oglasil. Ko bo prišel iz službe se bova zmenla. Hvala ti
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 9:07:30
|
|
|
|
*zoe*
|
Lana luna, dobr rihtej stnovanje, bomo pa pol bolj klepetali , ko boš na svoje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 10:21:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj,še ena pupa, sicer obiskovalka MONa, tle iz Sežane, ki je imela rok 1.9. je v petek rodila.... jst sem jo pa v soboto klicala, da če greva na sprehod.... Ma srečnica.... Samo zdj je pa res že čas, da si nabavim vse, kar je treba.... Evo, že šibam na spletno stran od Recinka....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 11:17:30
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! No pa sem tudi jaz začela s pranjem cunjc. Zdej je končno previjalna v celoti sestavljena, je moj tok ponosen nase, jo je sam naredu, da bi jo kar cele dneve gledu. Ta vikend sva pa tudi že posteljico sestavla, tko da smo zdej že skor pripravljeni. Sem pa celo nosečnost govorila da me ni strah poroda, sam mislm da ta strah zdej počas nastaja, bolj ko je dan d bliži, bolj me je strah. Ampak bomo dal tud to čez, a ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 11:19:27
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Gold fish čestitke za Jako. Lepo se cartajte. Jaz imam za sabo katastrofalno noč, spala nisem niti dve urci. Celo noč sem imela popadke, ki so proti jutri nehali. V bistvu Emi si lahko kar roke podava glede počutja. Šraufanje kot pri menstruaciji, popadki v eno, otroček je ful brcal, v glavnem katastrofa. Bila sem na CTG v ptujski porodnišnici, ki je tudi zaznal popadke, ampak ne dovolj močne. Sem že včeraj rekla kako mi je oduren ta pregled, ne morem vam povedati. Tretjič sem bila danes na CTG-ju in vseh trikrat so ženske rojevale. Saj to je vse lepo in prav, ampak ne razumem zakaj pri vragu ne zapirajo vrat porodnih sob. Razumem bodoče mamice, da so glasne ob taki bolečini, samo tiste reve, ki pa pridemo na pregled smo pa vse po vrsti zelene. Tak so prijazni vsi tam in vse je OK, ampak tole mi je pa tak minus, da vam ne znam opisati. Grem spat, če bo šlo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 11:42:40
|
|
|
|
tasha23
|
Vidim, da se je kar začelo. No jaz bom 21.08 videla kako ali kaj se bo zgodilo, če ne pa najkasneje 28.8. (vsaj tako je zmenjeno za CR). Čestitke mladim mamicam in njunim sončkom
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 12:19:10
|
|
|
|
lana luna
|
YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!! mi smo na bučko obrnjeni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 18.8.2008 12:19:33
|
|
|
|
lana luna
|
hvala vsem k ste držale pestke
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?