|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
17.8.2008 21:32:57   
arabela*
emi,nič nebo.Kolegici se je mesec dni pred rokom odluščil.Na koncu je rodila teden po roku.Težko je pa rečt,moraš spremljat,pa počivat več ali manj.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.8.2008 21:34:49   
arabela*
Amor real,samo ctg so mi delali.Saj to je v bistu samo preverjanje,če je tam not vse ok.Jaz sem pač že neke popadke po malem čutla,zato sem prosla naj me še na drugo napravo malo priklopi.Saj drugače bi bila v 20 min.gotova.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.8.2008 21:47:36   
gloria
user posted image  mi je zdej še enkrat poslal da je rodilauser posted image ....zgleda da je tolk vesela kaj ma otročka že pri seb da kr pošilja sms-e....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.8.2008 21:54:00   
amor real
SARAYA, hvala za info. No, upam, da bo jutri tudi pri nas vse o.k. in gremo domov. Malček me je zmedlo, ker mi je ginekolog naročil naj pridem na ctg tešč user posted image

Drugače pa imam pregled 27/8 pri mojem ginekologu. Sedaj likam eno goro perila, ker je končno tudi pri nas ohladilo in skozi okno je tako lepo videt dol do Benetk, no vsaj razgled ob likalniku imam user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.8.2008 22:12:29   
KAHLO
JUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII za goldi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bila tako presenečena ko me je Me to you prek sms obvestila o novi mamici, da sem mojmu kar laptop z rok spulilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

čestitke naši fiši....zdaj se verjetno že naveliko cartaaaaaaaaaaaaajouser posted image  jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

A jakolulalan zdaj je rodila al ne?!?!?!? jaz nevem....zgleda da sem čist zablujena in ne sledim več!?!?!

Ja meni je moja g na napotnico kar napisala porodnišnica ljubljana, ampak se nič ne obremenjujem, itak me morjo povsod po sloveniji vzet kjer me bo pač zgrabilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud zdaj površinsko počistla, pa z lubijom sva sestavla previjalno mizo, ........pa tako lepo je najini punčki pobarval sobico....da sem kr solzne učke dobila......zdaj bi bla kr jaz v tej sobici....!!! pravi atiko zakladko bouser posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda bo mala tatijova mazauser posted image user posted image user posted image user posted image

meta a pol ga bova obe še ta vikend svirali in biksaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  

aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle !  al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?!

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.8.2008 22:25:52   
KAHLO
Me to you ti kr pošlji slike od kopalnice.......če se jaz spomnim, kako sva midva kopalnico šlihtala mi se še zdajuser posted image user posted image user posted image  toliko lepih ploščic sva vidla pol pa so ble cene take da sva jih kar hitro pozabla.....no na koncu pa sva le našla to kar nama je ugajalo

zoe....kaj zdaj kdaj prideš po robo?!?!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.8.2008 22:27:38   
ključek
A jakolulalan zdaj je rodila al ne?!?!?!? jaz nevem....zgleda da sem čist zablujena in ne sledim več!?!?!

sporočila je,da bo imela CR, konkretnih podatkov pa še nisem nikjer zasledila............sej če je mela CR je itak še v P................

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.8.2008 22:36:25   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Naša user posted image  sporoča, da se že carta s svojim zakladkom user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veliko cartanja,naj vsak dan srečen dan z sinkom.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.8.2008 22:57:44   
morango
user posted image  ČESTITKE ZA JAKA!!!

Veliko dobrega počutja obema pa čim prej pridita domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.8.2008 23:10:50   
arabela*
Sem misla malo do enih zadremat,ker pol je pri nas akcija,da je groza.
Pa ne greuser posted image .
Bom pa si raje čaj in biskvitek privoščla.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.8.2008 23:46:14   
arabela*
Ja kaj zaj babe,treba se bo začet privajat na nočno življenje.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.8.2008 23:54:38   
gloria
aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle ! al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?!

...men je tud vredu ta *fraza*in faj je ko gor pogledaš pa vidiš katere so rodile....sicer katera ne želi bo sama povedala....lepo da si objavila za našo user posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
18.8.2008 0:33:41   
arabela*
Nič babe,grem počasi proti posteljiuser posted image
Nočkaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.8.2008 8:23:22   
emi*
Jutro!

Jaz bom umrla.user posted image Od včeraj zvečer me tako zvija v spodnjem delu trebuha,da me bo razneslo.Jaz mislim,da se je kar začelo,saj me že tolko pritiska da obup.Ne vem pa kdaj,da se odpravim v porodnišnico,kolko časa mora trajat popadek,meni še ne dosti,nekje 10s,še manj,ampak razmaka pa mam že manj kot 10 min.user posted image Mislim na to,ko me pritisne vsepovsod.

user posted image  pa je šel zdaj v službo in mi je rekel,ja dokler ne bo na pet minut me ne kliči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa še vedno ne vem kaj bi,ta user posted image  ima kar telovadbo že od zvečer pa zdaj še kolca,kake muke ej,zdaj sem se spomnila kako je met menstruacijo.Pa še tako lačna sem,da moram nekaj pojest.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.8.2008 8:44:08   
emi*
user posted image  je falu urnik,dela popoldan.user posted image Zdaj prihaja domov.Ampak meni je boljše,ni več tako hudo.Grem vseeno nekaj pojest,ker grem vseeno zdravniku,torej,če me ni se ve kje sem.Uživajte!!user posted image Še psihično se pripravljam cel čas.Odklop!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.8.2008 8:57:11   
*zoe*

user posted image    Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.8.2008 9:03:28   
lana luna
dobro jutro punce....

najprej user posted image user posted image user posted image čestitke ribici in očkotu za user posted image Jaka user posted image user posted image user posted image

emi* držim pesti da bo vse OK. pa mislm da Lana77 ma tut danes kontrolo če je user posted image že na glavco obrnjen. mi mamo tut UZ ob desetih. ampak mam občutek da naš user posted image še vedno čiča u trebuščku. tko da upam da me občutk varauser posted image držmo pestiuser posted image

drgač se pa bolj mal oglašam, ker sem cele dneve na drugi lokaciji, kjer se dela stanovanje. da se čimprej preselmo. pa ko se preselmo se računalnik seli z nami, tko da RRja ne bom zapustila. sam mal ga zanemarjamuser posted image

fajn bodte pupe, vam pol poročam kako smo se odrezali na pregledu.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.8.2008 9:05:47   
*zoe*
Hello Kahlo welcome back user posted image , ja po robo pridem vsekakor čim prej, čeprav bo verjetno prišel samo moj user posted image , da ne bo treba zavit v lj P še prej. Ti še javim, bom videla, če bo danes kaj v lj letel, pa bi potem spotoma se še pri tebi oglasil. Ko bo prišel iz službe se bova zmenla.

Hvala ti user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.8.2008 9:07:30   
*zoe*
Lana luna, dobr rihtej stnovanje, bomo pa pol bolj klepetali user posted image  user posted image  user posted image , ko boš na svoje

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.8.2008 10:21:31   
Lara Croft
Joj,še ena pupa, sicer obiskovalka MONa, tle iz Sežane, ki je imela rok 1.9. je v petek rodila.... jst sem jo pa v soboto klicala, da če greva na sprehod.... user posted image user posted image user posted image

Ma srečnica.... user posted image user posted image

Samo zdj je pa res že čas, da si nabavim vse, kar je treba.... Evo, že šibam na spletno stran od Recinka....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.8.2008 11:17:30   
petrax
Pozdravljene!
No pa sem tudi jaz začela s pranjem cunjc. Zdej je končno previjalna v celoti sestavljena, je moj user posted image tok ponosen nase, jo je sam naredu, da bi jo kar cele dneve gledu. Ta vikend sva pa tudi že posteljico sestavla, tko da smo zdej že skor pripravljeni.
Sem pa celo nosečnost govorila da me ni strah poroda, sam mislm da  ta strah zdej počas nastaja, bolj ko je dan d bliži, bolj me je strah. Ampak bomo dal tud to čez, a ne?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.8.2008 11:19:27   
pf
Pozdravljene babike.
Gold fish čestitke za Jako. Lepo se cartajte.
Jaz imam za sabo katastrofalno noč, spala nisem niti dve urci. Celo noč sem imela popadke, ki so proti jutri nehali. V bistvu Emi si lahko kar roke podava glede počutja. Šraufanje kot pri menstruaciji, popadki v eno, otroček je ful brcal, v glavnem katastrofa. Bila sem na CTG v ptujski porodnišnici, ki je tudi zaznal popadke, ampak ne dovolj močne. Sem že včeraj rekla kako mi je oduren ta pregled, ne morem vam povedati. Tretjič sem bila danes na CTG-ju in vseh trikrat so ženske rojevale. Saj to je vse lepo in prav, ampak ne razumem zakaj pri vragu ne zapirajo vrat porodnih sob. Razumem bodoče mamice, da so glasne ob taki bolečini, samo tiste reve, ki pa pridemo na pregled smo pa vse po vrsti zelene. Tak so prijazni vsi tam in vse je OK, ampak tole mi je pa tak minus, da vam ne znam opisati. Grem spat, če bo šlo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.8.2008 11:42:40   
tasha23
Vidim, da se je kar začelo. No jaz bom 21.08 videla kako ali kaj se bo zgodilo, če ne pa najkasneje 28.8. (vsaj tako je zmenjeno za CR). Čestitke mladim mamicam in njunim sončkomuser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.8.2008 12:19:10   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo na bučko obrnjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.8.2008 12:19:33   
lana luna
hvala vsem k ste držale pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?