|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
16.8.2008 10:52:33   
meta21
Nič ne piše na embalaži al so kar po kosih kot v sanolaborju?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.8.2008 10:54:35   
emi*
Dan!

Zdaj sem se lepo najedla toasta zdaj mam mir za dve urce,upam.user posted image Moja user posted image  je bla mirna ponoči,redko kdaj se premika,ampak trebušne mišice pa so me bolele za znoret od premikanja levo desno,cel spodnji del trebuha,ampak je še vedno nisem zbudila.user posted image Zdaj pa se mi preteguje po celem trebuhu,da mam na eni strani telo na drugi pa mi noga štrli ven.

Enkrat,ko ste se pogovarjale o tem izcedku,me zanima kaj to lahko kako škodi user posted image ,meni se nikakor noče ustavit,tak rumenkast je,gost!!user posted image user posted image Od česa sploh pride do tega?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
16.8.2008 10:55:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

V bolnici itak nebom tiste tri dni nič spala.

tri dni ste samo not v mb?? v trbovljah si pa 5 dni...................

Ja, s tem, da dan poroda šteje kot dan 0. Če je z obema vse OK (in seveda ni bil CR), gresta na dan 3 domov.

V LJ je enako.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
16.8.2008 10:56:07   
*zoe*
Evo, sem se najedla margarine in marmelade user posted image .

Ja po moje res luna vpliva na naše user posted image , pa še mrk bo,...

Zdej me pa prav jezi, ker nisem že v lekarni pogledala ali so bombažne ali ne, samo se mi je zdelo samoumevnoda so bombažne user posted image . Moje gate so bile 1,2 Eur na kos, pa so od Hartmanna Molipants. Pa ajde ceno še požrem, ampak to da so iz ene mešanice poliestra in elastana mi pa ni ravno preveč všeč.

Pol si pa ful dobr kupila Me to you user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
16.8.2008 11:05:50   
arabela*
Halo,5 dni??
Meni je že 3 dni prek preveč.
Bi lahko rodila,prespala,pa šla domov.Ne pa da tam blodiš tiste tri dni.Pač moje skromno mnenjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
16.8.2008 11:10:27   
pf
Saraya vidiš to pa nisem vprašala na Ptuju kako dolgo se tam ostane po porodu. Se mi nekak zdi, da več kot tri dni. Mislim, da četrti ali peti dan greš domov. Bom vprašala naslednjič, ko grem na CTG.
Bubi a Gold fish je še v porodnišnici? Lepo jo pozdravi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
16.8.2008 11:23:34   
Tejchy
Jutro punce!

No, pa smo preživeli noč.......... Moj user posted image  je tudi včeraj zvečer tako razgrajal, da joj...... sem mislila, da bo že vn pokukal... tko je tišal nogice - na mojih bokih, kjer je še 3x bolj opazno........ pa še mal me žgečka...  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sicer pa sem se tud jaz zbudila že ob 6h, pa nisem mogla več spat........... in pol smo se do 8h premetavali po postelji.......... zdj smo bli pa tud že pridni in pobrislai prah in posesali.........

glede igračk - sj js nisem imela namena kj kupovat........ vem da na začetku je itak dost mama, pa dosti ti tudi obiski prinesejo... sam tko sem mislila... da slučajno moj user posted image  ne bo edini brez igračk........ pol bodo pa govorili okol kaka sem, da mu nobene igrače ne privoščim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

iiiiiiiiiiiiiii kok kul....... tale modelirna masa za odtiske nog.......... to bi js ful imela.... pa nisem vedla kje se da kupit........ no, zdj vem.... če ne kj druzga si bom sama en telegramček z darilom poslala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ........ mogoče katera ve - se da to kupit še kje drugje?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
16.8.2008 11:38:29   
ključek
Nič ne piše na embalaži al so kar po kosih kot v sanolaborju?

kar po komadu sem kupila.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
16.8.2008 11:39:58   
ključek
Halo,5 dni??
Meni je že 3 dni prek preveč.
Bi lahko rodila,prespala,pa šla domov.Ne pa da tam blodiš tiste tri dni.Pač moje skromno mnenje user posted image

se čist strinjam s teboj. 5 dni je meni ogromnooooooooooooooooo................................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.8.2008 11:41:47   
ključek
iiiiiiiiiiiiiii kok kul....... tale modelirna masa za odtiske nog.......... to bi js ful imela.... pa nisem vedla kje se da kupit........ no, zdj vem.... če ne kj druzga si bom sama en telegramček z darilom poslala user posted image user posted image user posted image user posted image ........ mogoče katera ve - se da to kupit še kje drugje?

mogoče v kakšni trgovini, kot je Prometej ali kaj podobnega. drgač pa, a ne moreš to na pošti kupiti v prosti prodaji ali lahko samo zraven telegrama???

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.8.2008 11:42:18   
ključek
pol bodo pa govorili okol kaka sem, da mu nobene igrače ne privoščim

ja ja, le glej kaj bojo okol govorili......................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.8.2008 11:42:56   
ključek
midva mava pa dons keramičarje na bajtici, upam da bo jutr kopalnica že fertik.............user posted image user posted image user posted image

pol morm pa mal sestro pa mami angažirat, da mi bojo spucale.............user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.8.2008 11:43:37 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.8.2008 11:50:10   
emi*
Zdaj sem brala te porodne zgodbe,niti ena ni bla vredu,prav kap te zadene,ko jih bereš.Mislim,da jih ne bom več brala,so bolj zakomplicirane pa sami problemi.user posted image

Raje se zanesem sama nase,kot pa neki takega.user posted image Odklop!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.8.2008 12:03:43   
Lara Croft
Čitam, da so tudi vaši mladički bli včeraj ful razdraženi.... mene je kr skrbelo... je začela noret ob 2h popoldne in ni in ni nehala.... ob 11h zvečer se je še kr preobračala in ritala... user posted image

Zdej je zaenkrat kr mirna.... glih mimogrede se malo premakne, glih tok da vidim, da je OK.... Morda je res vpliv lune... user posted image

Jupiiiiiiiii.. sem dobila odločbo iz CSD... po kolikem času pa keš nakažejo?

Babetine.... v Sežani je nekdo zadel sedmico.... zdej me pa matra firbec, če jo je slučanjo moj dragi.... magari.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.8.2008 12:06:42   
ključek
Babetine.... v Sežani je nekdo zadel sedmico.... zdej me pa matra firbec, če jo je slučanjo moj dragi....

uuuuuuuuuuuuuuuu..........................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............no, je bil???

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.8.2008 12:08:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Babetine.... v Sežani je nekdo zadel sedmico.... zdej me pa matra firbec, če jo je slučanjo moj dragi....

uuuuuuuuuuuuuuuu..........................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............no, je bil???

Ne vem.... čakam da pride domov.... vem samo, da je igral... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.8.2008 12:11:09   
ključek
Ne vem.... čakam da pride domov.... vem samo, da je igral... user posted image user posted image

držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.8.2008 12:12:58   
*bubi*
Bubi a Gold fish je še v porodnišnici? Lepo jo pozdravi.

Glede na to, da se tukaj ne oglasi, sklepam, da je user posted image

Morda pa bova v ponedeljek cimri user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.8.2008 12:14:09   
Lara Croft
Eh... sploh ni igral.... tisti listek je star.... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.8.2008 12:16:12   
*bubi*
iiiiiiiiiiiiiii kok kul....... tale modelirna masa za odtiske nog.......... to bi js ful imela.... pa nisem vedla kje se da kupit........ no, zdj vem.... če ne kj druzga si bom sama en telegramček z darilom poslala ........ mogoče katera ve - se da to kupit še kje drugje?

Tejchy, te zadeve so že kar bolj razširjene. V mullerju sem videla, pa kake boljše založene papirnice, trgovine z ustvarjalnim materialom.
Pa na pošto lahko greš tudi kar tako kupit.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.8.2008 12:18:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Eh... sploh ni igral.... tisti listek je star.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj bi ti privoščila, ampak ta je pa res dobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.8.2008 12:19:18   
ključek
Eh... sploh ni igral.... tisti listek je star.... user posted image user posted image

ta je pa dobra.....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.8.2008 12:21:05   
ključek
user posted image sporoča, da čaka na cr enkrat drug teden. drugače ok.popadkov trenutno ni več.

user posted image user posted image user posted image user posted image

prejela sms 14.8.2008.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.8.2008 12:21:57   
ključek
Jupiiiiiiiii.. sem dobila odločbo iz CSD... po kolikem času pa keš nakažejo?

odločbo za kaj??porodniško ali denar ob rojstvu??

Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.8.2008 12:22:47   
Lara Croft
Ma joj, ku lepu.... še malo pa bo spoznala svojega otročka.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?