Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 22:28:09
|
|
|
|
meta21
|
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 23:02:23
|
|
|
|
arabela*
|
Seveda smo bili sklopljeni,če je neurje razgrajalo
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 23:03:06
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,ti si šele dobra,da zdržiš v kinu uro in pol na miru.Jaz bi umrla
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 23:47:23
|
|
|
|
tasha23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasha23,kolk let pa ima tvoj malečki?? Mene je tud groza,da bom brez Aneje,ko še nikoli čez noč nisva bile narazen Kaj prave popadke imaš al kako??Mene je danes tak zbadalo od sramnih kosti dol po bedrih,taki krči,da sem stokala. moj mali bo jutri 22 mesecev praznoval, popadki pa me vsak dan malo opozorijo, da se bliža dan D Ma pa že dva dni kot duši in slabo mi je, da bi najraje bruhala LN Jakolulana VSO SREČO JUTRIIIIIII
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 0:19:11
|
|
|
|
arabela*
|
jokolulana,srečno
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 7:56:32
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Me veseli, da se ne zdi samo meni to kupovanje daril preko pošte brezveze. Res je škoda dinarjev. Jaz sem tudi najbolj vesela SMS-a ob rojstnem dnevu. So pa res darilni boni daleč najboljša varianta za rojstne dneve. Jaz se jih kar poslužujem že par let. Sicer se mi zdi, da izgubijo osebno noto, zato staršem, mojemu in njegovim tega ne kupujeva, drugače pa kar. Ponoči pa je deževalo in bliskalo, da je joj. Naša je cel čas norela. Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 7:59:12
|
|
|
|
arabela*
|
pf,jaz tud mislim,da je naš čutil grmenje.Mene je nasploh tega strah v tem času.Je tudi bila veselica v trbuhu,tako da sem spet zaspala komaj ob treh.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 8:31:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Noč smo preživeli, mi smo se čisto zabarikadirali not Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi. sliši hrup. Vidi menda tudi soj svetlobe skozi trebušček (to mi ni čisto jasno, ampak je znanstveno dokazano), ampak bi morale včeraj zunaj stat
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 8:34:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ma pa že dva dni kot duši in slabo mi je, da bi najraje bruhala tasha sva kar na istem No, jaz pa se ne bojim, kaj in kako bo z bubijem. Je že kar nekajkrat bil brez mene ponoči, tudi več dni. Če mene zvečer ni doma, je ati čisto OK za dat spat. Pri babici pa tudi kar dolgo zdrži. Letos poleti je šel za en dan na počitnice, potem pa je bil cele 4 dni/3noči tam. In se imel prav lušno
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 9:35:18
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,no vidiš ,kak maš fajn poštimano.Naša frkla pa še ni bila ponoči brez mene.Bila je parkrat,ko sem šla kam ven,ampak ne celo noč .Saj sem ji lepo razložla,da me lahko bilokdaj pokliče,če bo sila.V bolnici itak nebom tiste tri dni nič spala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 9:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
Moje počutje pa je z dneva v dan boljše.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 9:54:40
|
|
|
|
meta21
|
Ponoči pa je deževalo in bliskalo, da je joj. Naša je cel čas norela. Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi. Jaz mislim da zagotovo sliši (vidi ne, ker ni dovolj močna svetloba) ampak nemiren je pa bolj zato, ker čuti tvoj strah in skrb. Jaz sem ta teden gledala nek cmerav film in jasno cel čas cmihala zraven-mi je mali tudi cel čas razgrajal po trebuhu. Ko sem se jaz pomirila, se je pa tudi on. Naključje?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 9:55:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moje počutje pa je z dneva v dan boljše. To je pa lepo slišat. Sicer mislim, da nam je vreme danes pisano na kožo, vsaj temperature.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:07:14
|
|
|
|
ključek
|
V bolnici itak nebom tiste tri dni nič spala. tri dni ste samo not v mb?? v trbovljah si pa 5 dni...................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:07:39
|
|
|
|
ključek
|
Moje počutje pa je z dneva v dan boljše. super.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:11:02
|
|
|
|
ključek
|
danes je pa prav luštno zunaj.............. ...............lepo ohlajeno............... ..............samo še dežek naj neha padati, pa bo super..................... sva bila prej v trgovini, pa mi je tok smešno, ko srečva koga (sploh kakšne starejše tetke), ki takoj rečejo -a ti se pa še poptepaš okoli??? hmmmmmmm..................14.9. imam rok, kaj je z vami?? naj se zabubim doma do 14.9. oz. dokler se ne bo začela akcija??? kaj so hecni..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:11:46
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, kako si???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:12:41
|
|
|
|
ključek
|
popadki pa me vsak dan malo opozorijo, da se bliža dan D
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:16:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi. Ma verjetno, da sliši.... ampak stah pa občuti samo preko tebe.... Tku da, če tebe ni strah, bejbi ni zaradi tega norel... Meni gre recimo na k. če nekdo žaga drva cel dan.... sigurno bi bla ona tudi nemirna.... Zaradi treskanja in bliskanja je pa čist skulirana....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:24:02
|
|
|
|
*zoe*
|
Jutro, danes sem pa jaz malo slabče spala, sem se zbudila ob 4.30, ker je tako zaganjal po bušiju, je imel pravi žur. In pol nisem mogla zaspat nazaj sigurno eno uro in pol. Sploh se ni umiril. Me zgleda že pripravlja, da je počasi prespanih noči konec . Drugače pa ponoči prio nas niti ni tko treskalo, je bilo kar mirno. Pa fajn, da se je mal zrak ofrišal. Zdej bo pa treba nekej pojest. Aja, kakšne so tiste mrežaste hlačke iz Sanolaborja? A so iz bombaža, a so iz poliestra. Jaz sem jih ravno kupila v lekarni, pa so iz poliestra oz. neke mešanice. Vzela sem jih 5, pa kao se lahko perejo na 60. kakšne imate pa ve?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:25:59
|
|
|
|
ključek
|
Aja, kakšne so tiste mrežaste hlačke iz Sanolaborja? A so iz bombaža, a so iz poliestra. Jaz sem jih ravno kupila v lekarni, pa so iz poliestra oz. neke mešanice. Vzela sem jih 5, pa kao se lahko perejo na 60. kakšne imate pa ve? jaz imam bombažne. sem jih pa kupila v trgovini v zdravstvenem domu, komad po cca. 0,71 eura se mi zdi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:26:22
|
|
|
|
ključek
|
Zdej bo pa treba nekej pojest. pa dober tek........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:33:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Aja, kakšne so tiste mrežaste hlačke iz Sanolaborja? A so iz bombaža, a so iz poliestra. Jaz sem jih ravno kupila v lekarni, pa so iz poliestra oz. neke mešanice. Vzela sem jih 5, pa kao se lahko perejo na 60. kakšne imate pa ve? jaz imam bombažne. sem jih pa kupila v trgovini v zdravstvenem domu, komad po cca. 0,71 eura se mi zdi. Jaz imam tiste iz sanolaborja in so podobne kot tosamine (iz lekarne, le malo višje so), stanejo pa 1,34 eur!!! Od katere firme pa so tiste iz trgovine v ZD?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:37:06
|
|
|
|
meta21
|
Danes so nam vsem nekaj pikeci noreli po trebuhih-menei se je enkrat celo zdelo, da se je obrnil okrog in okrog, pa ni nič grmelo. Mogoče jih pa luna nosi?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 10:45:25
|
|
|
|
ključek
|
Od katere firme pa so tiste iz trgovine v ZD? ej, to pa ne vem..........v ZD imamo trgovini z zdravstvenimi pripomočki, točno katera firma........... ..............ne bi vedela...............
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?