|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
15.8.2008 22:28:09   
meta21
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.8.2008 23:02:23   
arabela*
Seveda smo bili sklopljeni,če je neurje razgrajalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.8.2008 23:03:06   
arabela*
me to you,ti si šele dobra,da zdržiš v kinu uro in pol na miru.Jaz bi umrlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.8.2008 23:47:23   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tasha23,kolk let pa ima tvoj malečki??
Mene je tud groza,da bom brez Aneje,ko še nikoli čez noč nisva bile narazenuser posted image
Kaj prave popadke imaš al kako??Mene je danes tak zbadalo od sramnih kosti dol po bedrih,taki krči,da sem stokala.

moj mali bo jutri 22 mesecev praznoval, popadki pa me vsak dan malo opozorijo, da se bliža dan Duser posted image

Ma pa že dva dni kot duši in slabo mi je, da bi najraje bruhalauser posted image

LN

Jakolulana VSO SREČO JUTRIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.8.2008 0:19:11   
arabela*
jokolulana,srečno user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.8.2008 7:56:32   
pf
Dobro jutro punce.
Me veseli, da se ne zdi samo meni to kupovanje daril preko pošte brezveze. Res je škoda dinarjev. Jaz sem tudi najbolj vesela SMS-a ob rojstnem dnevu. So pa res darilni boni daleč najboljša varianta za rojstne dneve. Jaz se jih kar poslužujem že par let. Sicer se mi zdi, da izgubijo osebno noto, zato staršem, mojemu in njegovim tega ne kupujeva, drugače pa kar.
Ponoči pa je deževalo in bliskalo, da je joj. Naša user posted image je cel čas norela. Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.8.2008 7:59:12   
arabela*
pf,jaz tud mislim,da je naš user posted image  čutil grmenje.Mene je nasploh tega strah v tem času.Je tudi bila veselica v trbuhu,tako da sem spet zaspala komaj ob treh.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.8.2008 8:31:34   
*bubi*
Dobro jutro!

Noč smo preživeli, mi smo se čisto zabarikadirali not user posted image

Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi.

user posted image  sliši hrup. Vidi menda tudi soj svetlobe skozi trebušček (to mi ni čisto jasno, ampak je znanstveno dokazano), ampak bi morale včeraj zunaj stat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.8.2008 8:34:41   
*bubi*
Ma pa že dva dni kot duši in slabo mi je, da bi najraje bruhala

tasha user posted image  sva kar na istem user posted image

No, jaz pa se ne bojim, kaj in kako bo z bubijem. Je že kar nekajkrat bil brez mene ponoči, tudi več dni. Če mene zvečer ni doma, je ati čisto OK za dat spat.

Pri babici pa tudi kar dolgo zdrži. Letos poleti je šel za en dan na počitnice, potem pa je bil cele 4 dni/3noči tam. In se imel prav lušno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.8.2008 9:35:18   
arabela*
Bubi,no vidiš ,kak maš fajn poštimano.Naša frkla pa še ni bila ponoči brez mene.Bila je parkrat,ko sem šla kam ven,ampak ne celo nočuser posted image .Saj sem ji lepo razložla,da me lahko bilokdaj pokliče,če bo sila.V bolnici itak nebom tiste tri dni nič spala.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.8.2008 9:36:34   
arabela*
Moje počutje pa je z dneva v dan boljše.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.8.2008 9:54:40   
meta21
Ponoči pa je deževalo in bliskalo, da je joj. Naša je cel čas norela. Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi.

Jaz mislim da zagotovo sliši (vidi ne, ker ni dovolj močna svetloba) ampak nemiren je pa bolj zato, ker čuti tvoj strah in skrb.

Jaz sem ta teden gledala nek cmerav film in jasno cel čas cmihala zraven-mi je mali tudi cel čas razgrajal po trebuhu. Ko sem se jaz pomirila, se je pa tudi on. Naključje?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.8.2008 9:55:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Moje počutje pa je z dneva v dan boljše.user posted image

To je pa lepo slišat.user posted image Sicer mislim, da nam je vreme danes pisano na kožo, vsaj temperature.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.8.2008 10:07:14   
ključek
V bolnici itak nebom tiste tri dni nič spala.

tri dni ste samo not v mb?? v trbovljah si pa 5 dni...................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.8.2008 10:07:39   
ključek
Moje počutje pa je z dneva v dan boljše. user posted image

super.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.8.2008 10:11:02   
ključek
danes je pa prav luštno zunaj..............user posted image user posted image user posted image ...............lepo ohlajeno...............user posted image user posted image ..............samo še dežek naj neha padati, pa bo super.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

sva bila prej v trgovini, pa mi je tok smešno, ko srečva koga (sploh kakšne starejše tetke), ki takoj rečejo  -a ti se pa še poptepaš okoli??? user posted image user posted image user posted image hmmmmmmm..................14.9. imam rok, kaj je z vami?? naj se zabubim doma do 14.9. oz. dokler se ne bo začela akcija???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj so hecni..................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.8.2008 10:11:46   
ključek
KAHLO, kako si???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.8.2008 10:12:41   
ključek
popadki pa me vsak dan malo opozorijo, da se bliža dan D

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.8.2008 10:16:13   
Lara Croft
Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno a mislite, da čuti otroček če bliska in grmi.

Ma verjetno, da sliši.... ampak stah pa občuti samo preko tebe....  user posted image Tku da, če tebe ni strah, bejbi ni zaradi tega norel... user posted image

Meni gre recimo na k. če nekdo žaga drva cel dan.... sigurno bi bla ona tudi nemirna.... Zaradi treskanja in bliskanja je pa čist skulirana.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.8.2008 10:24:02   
*zoe*
Jutro,

danes sem pa jaz malo slabče spala, sem se zbudila ob 4.30, ker je user posted image  tako zaganjal po bušiju, je imel pravi žur. In pol nisem mogla zaspat nazaj sigurno eno uro in pol. Sploh se ni umiril. Me zgleda že pripravlja, da je počasi prespanih noči konec user posted image .

Drugače pa ponoči prio nas niti ni tko treskalo, je bilo kar mirno. Pa fajn, da se je mal zrak ofrišal.

Zdej bo pa treba nekej pojest.

Aja, kakšne so tiste mrežaste hlačke iz Sanolaborja? A so iz bombaža, a so iz poliestra. Jaz sem jih ravno kupila v lekarni, pa so iz poliestra oz. neke mešanice. Vzela sem jih 5, pa kao se lahko perejo na 60. kakšne imate pa ve?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.8.2008 10:25:59   
ključek
Aja, kakšne so tiste mrežaste hlačke iz Sanolaborja? A so iz bombaža, a so iz poliestra. Jaz sem jih ravno kupila v lekarni, pa so iz poliestra oz. neke mešanice. Vzela sem jih 5, pa kao se lahko perejo na 60. kakšne imate pa ve?

jaz imam bombažne. sem jih pa kupila v trgovini v zdravstvenem domu, komad po cca. 0,71 eura se mi zdi.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.8.2008 10:26:22   
ključek

Zdej bo pa treba nekej pojest.

pa dober tek........user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.8.2008 10:33:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz imam bombažne. sem jih pa kupila v trgovini v zdravstvenem domu, komad po cca. 0,71 eura se mi zdi.

Jaz imam tiste iz sanolaborja in so podobne kot tosamine (iz lekarne, le malo višje so), stanejo pa 1,34 eur!!!

Od katere firme pa so tiste iz trgovine v ZD?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.8.2008 10:37:06   
meta21
Danes so nam vsem nekaj pikeci noreli po trebuhih-menei se je enkrat celo zdelo, da se je obrnil okrog in okrog, pa ni nič grmelo. Mogoče jih pa luna nosi?
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.8.2008 10:45:25   
ključek
Od katere firme pa so tiste iz trgovine v ZD?

ej, to pa ne vem..........v ZD imamo trgovini z zdravstvenimi pripomočki, točno katera firma...........user posted image user posted image user posted image ..............ne bi vedela...............

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?