|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
12.8.2008 11:56:25   
*zoe*
Aja vsaj to me tolaži, da je moj MV še vedno zaprt.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.8.2008 12:10:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kaj pa tkole................da je rozasto za pupike, modro za fantke, pa da napišemo samo težo in velikost?? ura meni glih ni pommebna.....................user posted image .................komentirajte................
ok, pregledov ne bomo pisale več, res nima pomena..................

Jaz sem za! Ko bomo pa vse rodile, pa seznam prekopiramo iz NOSEČNOST na DOJENČEK. Počasi bojo že septembrke 09 tle gor.user posted image  No, saj pravim počaaaasi!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.8.2008 12:17:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kaj bomo danes kuhale?user posted image    ideje ........  take bolj na izi .........

Jaz bom kar makarone z mletim mesom naredila. Mam ful zelenjave na vrtu, pa bom tako zelenjavno-mesno (čebula, paradižnik, paprika, bučke, mleto meso, začimbe) omako zmešala. Pa solatko ...

< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.8.2008 12:18:04 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.8.2008 12:20:32   
arabela*
Jaz pa šibam pod tuš,pol pa v Hofer po nekaj stvari.
Se beremo kasneje.pa pauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.8.2008 12:32:06   
meta21
Jaz pa kuhat ... Se tipkamo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.8.2008 12:38:02   
Lara Croft
Zoe... alora boš kmal pestvala ti? user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.8.2008 12:44:48   
Lara Croft
Jst bom pa polovico pice, ki mi je ostala od včeraj pojedla... pa radič.... njamsiiiiii.... user posted image
Pa grozdje imam fino in breskve.... za danes sem preskrbljena....

Gate.... meni bojo fajn prišle tiste mrežaste..... mam vedno probleme, katere gate dat gor, ko imam fešte.... nosim več al manj samo tangice, tudi zdej.... Zdej pa bo sploh problem, ko ta čišča tok cajta traja.... bo treba kake navadne gate nabavit zgleda.... user posted image user posted image

Babetine na porodniški.... kaj si boste vse privoščle v teh par tednih? Jst bi šla ful rada na nego obraza.... ma ne morem na hrbtu ležat.... Pa malo bom šla šopingirat.... malo na morje.... pa v kake terme bi tudi šla.... ma tevi bazeni me ne privlačijo najbolj.....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.8.2008 12:47:53   
Marsy
Hoj!
Trenutno še mal za nazaj berem, do takrat pa mi lahko katera pomaga:
- Poznate kakšno fajn knjigo ali stran z imeni in razlago pomenov imen?
- Kje ste kupovale bombažne plenice, tudi povijalne?ž
- A je na tem forumu še kakšna zanimiva tema? Še nam komi sledim, ampak vseeno vprašam, sama ne bom brskala naokrog...

Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.8.2008 12:56:57   
Lara Croft
Marsy.... glede tem ne vem..... jst več ali manj najrajši samo čvekam.... user posted image user posted image Če me pa kej določenega zanima pa v googla odtipkam.... user posted image

Pleničke.....nekaj jih bom nabavla pri Recinkotu, tudi povijalne.... nekaj pa pri Neckermanu.... pol bi pa rada dobila še nekaj rozastih.... al pa bom med bele vrgla kako rdečo štumfo.... user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.8.2008 13:02:25   
Lara Croft
Forum rodili smo...

Dejte bit malo bolj izvirne in ne dat naslova tku kot vse..... julijka ta pa ta in njen/a.... avgustovka pa pa ta in njen/a...... septembrka ta pa ta in njen/a.... Jao, dolgcajt, no.... user posted image

Sama nočem tam objave.... ma to itak že veste....

Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.8.2008 13:07:58   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zoe... alora boš kmal pestvala ti? user posted image user posted image

Zgleda, bomo videli kaj bo med vikendom ko bo še luna pa mrk,... user posted image  user posted image  user posted image   če pa grem na kakšen sprehod pa mal v hrib, grem pa lahko pol kr direkt rodit, mi še čakat ne bo treba user posted image  user posted image   user posted image

Je rekla g, da sedaj ni več panike, ker je user posted image  že dovolj razvit

Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.8.2008 13:11:08   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

- Poznate kakšno fajn knjigo ali stran z imeni in razlago pomenov imen?

To bi tudi meni pomagalo, jaz se namreč sploh ne morem odločit za nobeno ime user posted image  in tako sploh nimam nobenega imena, da bi lahko rekla to je to. Si razbijam glavo 100 na uro, sploh zdej ko vem, da se moja ura približuje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.8.2008 13:11:09   
Lara Croft
O ma zdej vidim, da imaš rok še par dni za mano..... eh nič ne boš kej dost porodniške uživala zgleda... user posted image Ja, kr počaki še malo.... drugače bo tvoj že velik, ku bomo mi komaj rodile.... user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.8.2008 13:13:30   
pf
Evo me nazaj iz pregleda. Pri nas se je tudi začelo pripravljati, tako da je tudi meni rekla G, da se pripravlja orenk na porod že vse skupaj. Ni pa nič hotela časovno komentirati, ko sem vprašala a misli, da bo prej. Je rekla, da lahko pričakujem vsak dan, da pa je težko reči oz. predvidevati kdaj. Zaželela mi je vso srečo pri porodu, pa da jo naj pokličem če bom imela kako vprašanje glede dojenja, čišče, kakih bolečin močnih kasneje itd., ker gre na dopust, tako da imam 25.8. pregled pri njeni zamenjavi. Ne pomeni pa to, da bo že danes, ali jutri, čeprav je tudi lahko. Je pa naša babika zrasla in ima 3100 g, obseg glavice pa 33 cm. Kak se je že veselim.
Vidim, da ste tudi ostale dobro opravile na pregledih. Superca. Zdajle, ko sedim pri računalniku me tak brca, da je joj. Imam nosečniške kaubojke oblečene in me spodaj malenkost tiščijo, pod tistim trakom nosečniškim in je finta, da stalno ko imam oblečene zadnji mesec in se vsedem bavceku zavore popustijo. Po moje jo tišči ali kaj, prav tišči ven. Grem hitro dat hlače dol, da lahko spančka naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.8.2008 13:15:05   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Zgleda da nam boš pa hitro pobegnila ... user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.8.2008 13:17:23   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

O ma zdej vidim, da imaš rok še par dni za mano..... eh nič ne boš kej dost porodniške uživala zgleda... user posted image Ja, kr počaki še malo.... drugače bo tvoj že velik, ku bomo mi komaj rodile.... user posted image

Ne vem kam se mojemu user posted image  tko mudi, že od 24 t naprej je na nizkem štartu user posted image  zdej pa skoz bolj

Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.8.2008 13:18:12   
Lara Croft
POMEN IMEN

http://www.behindthename.com/

http://www.moje-ime.si/

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 12.8.2008 13:21:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.8.2008 13:19:36   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Evo me nazaj iz pregleda. Pri nas se je tudi začelo pripravljati, tako da je tudi meni rekla G, da se pripravlja orenk na porod že vse skupaj.

pf, ti boš tut že počasi šla v Rim al kaj user posted image  ... me prav zanima, kaj bo luna naredila čez par dni ... zna bit kr zanimivo user posted image user posted image

pri meni se še nič ne dogaja, vsaj ctg ni kaj pokazu, imam pa mal nizek pritisk 98/69, čeprav se sama čist v redu počutim

uživajteuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
12.8.2008 13:21:04   
KAHLO
ojla babetine!!

Najprej čestitke naši mokateli sem prav vesela da lahko že občuduje svoje princeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO jaz najno še zmeraj pregovarjam naj počaka vsaj do 1. septembra...sta pa zdaj spet rodili dve znanki tu na štajerju in  obe 14 dni pre rokom...zgleda da ta vročina bebijem tud ne paše v bušijo in silijo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No midvi sva vredu, mala je živa sto na uro, ponoči skoraj nič ne spim vsega skupaj kaki 2 uri, samo premetavam se iz ene strani na drugo, pa lulat nevemklkokrat, pa pit.....žeja me pa tak daje zadne dni da bi lahko samo še pilauser posted image user posted image
Cunice za malo imam oprane, zdaj jih še moram samo zlikati, pol pa še sobici postavim eno omarco in previjalno, kupim kozmetiko za bejbo in smo ready!!!

zoe.......nabava v Ikei je uspela....,. tako da se bova mogli zmenti o prevzemi, jaz sem še do konca tedna na štajerju, pol se pa lahko drug teden kdaj koli zmeniva pa prideš ali pa če ti ne boš mogla pa naj tvoj prideuser posted image da mu predam robouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da v nulo uživate......!!

Lara evo jaz razmišlam še da bom  si zdaj privoščla pedikerja in frizerja.....itak pa si privoščim skoraj vsak teden še mal kopanja v kakem bazenu, ker mi full paše k kr naenkrat ta občutek teže v vodi izgineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
12.8.2008 13:22:05   
*zoe*
Evo pf sva pa na istem, nisva zastonj jamrali, a ne?

Saj pri meni tudi ni hotela časovno komentirat, samo da se že nekej dogaja. Pa da naj grem kr rodit, če se bodo krči okrepili. Ali si ti še zaprta a se že odpiraš?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
12.8.2008 13:22:59   
Marsy
A da se vam že kar popadki dogajajo? Zanimivo. Midva sva pa včeraj pred TV zaspala in sva se zbudila ob 2h, od takrat pa nisem mogla več spat. Pa nič kaj konkretnega me ni motilo. Mal mi je blo dolgčas, pol sem pa ogromno razmišljala. Celo sms, ki ga bom poslala iz porodnišnice, sem sestavila user posted image .

Včeraj mi je končno ratal uredit, da me bodo zdaj pregledovali do poroda v Izoli. Je bilo treba 2x težit moji ginekologinji in precej preletat naokrog po bolnici Izola, ker je vsak bil svojega mnenja, kaj storiti z mano... Včeraj sem pa naletela na G, ki se mi je sam 'ponudil' in pol sem izvedela, da je najboljši user posted image .

Včeraj je bilo tudi predavanje o epiduralni in posvet z anesteziologom (tukaj se za to rabi napotnico, ki je tud ni bilo najleže dobit...). In nam je bilo rečeno, da moraš biti za epiduralno odločena že na začetku, ker ti morajo kateter vstavit, ko si odprta 3 cm, pol je prepozno user posted image .

Jaz sem mislila imet to bolj 'za rezervo' - pač boljši občutek. Če bo prehudo, mi pa dajte epiduralno. In izgleda, da tako ne gre.

Pol sem spraševala glede položajev rojevanja. Jaz ne bi rada ležala na hrbtu. Pa sem dobila odgovor, da babice ne marajo drugih položajev in da se večinoma dogaja leže na hrbtu user posted image . Zakaj tako promovirajo, če pol nič ni od tega?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
12.8.2008 13:23:27   
Tejchy

zoe - lepo počivaj... ma js bi po eni strani kr zamenjala s tabo... si lahko datum izbereš kdaj boš rodila... ko imaš vsega poln kufer greš na orng sprehod, parkart po stopnicah, v bano, .... in direkt v P user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... verjemi, da je boljš tko, da te prehiti (ko je user posted image  že zrel seveda), kot pa da po roku čakaš in čakaš... in čakaš in čakaš...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
12.8.2008 13:24:58   
Tejchy
Babetine na porodniški.... kaj si boste vse privoščle v teh par tednih? Jst bi šla ful rada na nego obraza.... ma ne morem na hrbtu ležat.... Pa malo bom šla šopingirat.... malo na morje.... pa v kake terme bi tudi šla.... ma tevi bazeni me ne privlačijo najbolj.....

js si bom privošla še kako pedikuro, pa manikuro.... pa malo shopinga glede stvari, ki jih še potrebujem.... da bi kam tko šla pa ne... bom kr doma počivala .... in v nizkem štartu za v P user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
12.8.2008 13:26:53   
*zoe*
Lara hvala za linke, grem takoj v akcijo user posted image  user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

zoe.......nabava v Ikei je uspela....,. tako da se bova mogli zmenti o prevzemi, jaz sem še do konca tedna na štajerju, pol se pa lahko drug teden kdaj koli zmeniva pa prideš ali pa če ti ne boš mogla pa naj tvoj prideuser posted image da mu predam robouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se bomo pol za drug teden zmenil user posted image  Ful ti hvala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
12.8.2008 13:27:37   
Tejchy
To bi tudi meni pomagalo, jaz se namreč sploh ne morem odločit za nobeno ime in tako sploh nimam nobenega imena, da bi lahko rekla to je to. Si razbijam glavo 100 na uro, sploh zdej ko vem, da se moja ura približuje

Js sem pa glih danes ugotovila, da 10.9., ko naj bi se moj user posted image  rodil, goduje NIKOLAJ - mi2 sva se pa odločila, da bo user posted image  ime NIK ........... tko da... naključje ali usoda... zdj mu ne more bit več kako drugače ime.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?