Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 11:56:25
|
|
|
|
*zoe*
|
Aja vsaj to me tolaži, da je moj MV še vedno zaprt.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:10:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kaj pa tkole................da je rozasto za pupike, modro za fantke, pa da napišemo samo težo in velikost?? ura meni glih ni pommebna..................... .................komentirajte................ ok, pregledov ne bomo pisale več, res nima pomena.................. Jaz sem za! Ko bomo pa vse rodile, pa seznam prekopiramo iz NOSEČNOST na DOJENČEK. Počasi bojo že septembrke 09 tle gor. No, saj pravim počaaaasi!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:17:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj bomo danes kuhale? ideje ........ take bolj na izi ......... Jaz bom kar makarone z mletim mesom naredila. Mam ful zelenjave na vrtu, pa bom tako zelenjavno-mesno (čebula, paradižnik, paprika, bučke, mleto meso, začimbe) omako zmešala. Pa solatko ...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.8.2008 12:18:04 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:20:32
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa šibam pod tuš,pol pa v Hofer po nekaj stvari. Se beremo kasneje.pa pa
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:32:06
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa kuhat ... Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:38:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zoe... alora boš kmal pestvala ti?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:44:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bom pa polovico pice, ki mi je ostala od včeraj pojedla... pa radič.... njamsiiiiii.... Pa grozdje imam fino in breskve.... za danes sem preskrbljena.... Gate.... meni bojo fajn prišle tiste mrežaste..... mam vedno probleme, katere gate dat gor, ko imam fešte.... nosim več al manj samo tangice, tudi zdej.... Zdej pa bo sploh problem, ko ta čišča tok cajta traja.... bo treba kake navadne gate nabavit zgleda.... Babetine na porodniški.... kaj si boste vse privoščle v teh par tednih? Jst bi šla ful rada na nego obraza.... ma ne morem na hrbtu ležat.... Pa malo bom šla šopingirat.... malo na morje.... pa v kake terme bi tudi šla.... ma tevi bazeni me ne privlačijo najbolj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:47:53
|
|
|
|
Marsy
|
Hoj! Trenutno še mal za nazaj berem, do takrat pa mi lahko katera pomaga: - Poznate kakšno fajn knjigo ali stran z imeni in razlago pomenov imen? - Kje ste kupovale bombažne plenice, tudi povijalne?ž - A je na tem forumu še kakšna zanimiva tema? Še nam komi sledim, ampak vseeno vprašam, sama ne bom brskala naokrog...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 12:56:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Marsy.... glede tem ne vem..... jst več ali manj najrajši samo čvekam.... Če me pa kej določenega zanima pa v googla odtipkam.... Pleničke.....nekaj jih bom nabavla pri Recinkotu, tudi povijalne.... nekaj pa pri Neckermanu.... pol bi pa rada dobila še nekaj rozastih.... al pa bom med bele vrgla kako rdečo štumfo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:02:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Forum rodili smo... Dejte bit malo bolj izvirne in ne dat naslova tku kot vse..... julijka ta pa ta in njen/a.... avgustovka pa pa ta in njen/a...... septembrka ta pa ta in njen/a.... Jao, dolgcajt, no.... Sama nočem tam objave.... ma to itak že veste....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:07:58
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zoe... alora boš kmal pestvala ti? Zgleda, bomo videli kaj bo med vikendom ko bo še luna pa mrk,... če pa grem na kakšen sprehod pa mal v hrib, grem pa lahko pol kr direkt rodit, mi še čakat ne bo treba Je rekla g, da sedaj ni več panike, ker je že dovolj razvit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:11:08
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy - Poznate kakšno fajn knjigo ali stran z imeni in razlago pomenov imen? To bi tudi meni pomagalo, jaz se namreč sploh ne morem odločit za nobeno ime in tako sploh nimam nobenega imena, da bi lahko rekla to je to. Si razbijam glavo 100 na uro, sploh zdej ko vem, da se moja ura približuje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:11:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
O ma zdej vidim, da imaš rok še par dni za mano..... eh nič ne boš kej dost porodniške uživala zgleda... Ja, kr počaki še malo.... drugače bo tvoj že velik, ku bomo mi komaj rodile....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:13:30
|
|
|
|
pf
|
Evo me nazaj iz pregleda. Pri nas se je tudi začelo pripravljati, tako da je tudi meni rekla G, da se pripravlja orenk na porod že vse skupaj. Ni pa nič hotela časovno komentirati, ko sem vprašala a misli, da bo prej. Je rekla, da lahko pričakujem vsak dan, da pa je težko reči oz. predvidevati kdaj. Zaželela mi je vso srečo pri porodu, pa da jo naj pokličem če bom imela kako vprašanje glede dojenja, čišče, kakih bolečin močnih kasneje itd., ker gre na dopust, tako da imam 25.8. pregled pri njeni zamenjavi. Ne pomeni pa to, da bo že danes, ali jutri, čeprav je tudi lahko. Je pa naša babika zrasla in ima 3100 g, obseg glavice pa 33 cm. Kak se je že veselim. Vidim, da ste tudi ostale dobro opravile na pregledih. Superca. Zdajle, ko sedim pri računalniku me tak brca, da je joj. Imam nosečniške kaubojke oblečene in me spodaj malenkost tiščijo, pod tistim trakom nosečniškim in je finta, da stalno ko imam oblečene zadnji mesec in se vsedem bavceku zavore popustijo. Po moje jo tišči ali kaj, prav tišči ven. Grem hitro dat hlače dol, da lahko spančka naprej.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:15:05
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* Aja vsaj to me tolaži, da je moj MV še vedno zaprt. Zgleda da nam boš pa hitro pobegnila ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:17:23
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft O ma zdej vidim, da imaš rok še par dni za mano..... eh nič ne boš kej dost porodniške uživala zgleda... Ja, kr počaki še malo.... drugače bo tvoj že velik, ku bomo mi komaj rodile.... Ne vem kam se mojemu tko mudi, že od 24 t naprej je na nizkem štartu zdej pa skoz bolj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:19:36
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Evo me nazaj iz pregleda. Pri nas se je tudi začelo pripravljati, tako da je tudi meni rekla G, da se pripravlja orenk na porod že vse skupaj. pf, ti boš tut že počasi šla v Rim al kaj ... me prav zanima, kaj bo luna naredila čez par dni ... zna bit kr zanimivo pri meni se še nič ne dogaja, vsaj ctg ni kaj pokazu, imam pa mal nizek pritisk 98/69, čeprav se sama čist v redu počutim uživajte
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:21:04
|
|
|
|
KAHLO
|
ojla babetine!! Najprej čestitke naši mokateli sem prav vesela da lahko že občuduje svoje princeske NO jaz najno še zmeraj pregovarjam naj počaka vsaj do 1. septembra...sta pa zdaj spet rodili dve znanki tu na štajerju in obe 14 dni pre rokom...zgleda da ta vročina bebijem tud ne paše v bušijo in silijo ven No midvi sva vredu, mala je živa sto na uro, ponoči skoraj nič ne spim vsega skupaj kaki 2 uri, samo premetavam se iz ene strani na drugo, pa lulat nevemklkokrat, pa pit.....žeja me pa tak daje zadne dni da bi lahko samo še pila Cunice za malo imam oprane, zdaj jih še moram samo zlikati, pol pa še sobici postavim eno omarco in previjalno, kupim kozmetiko za bejbo in smo ready!!! zoe.......nabava v Ikei je uspela....,. tako da se bova mogli zmenti o prevzemi, jaz sem še do konca tedna na štajerju, pol se pa lahko drug teden kdaj koli zmeniva pa prideš ali pa če ti ne boš mogla pa naj tvoj pride da mu predam robo upam da v nulo uživate......!! Lara evo jaz razmišlam še da bom si zdaj privoščla pedikerja in frizerja.....itak pa si privoščim skoraj vsak teden še mal kopanja v kakem bazenu, ker mi full paše k kr naenkrat ta občutek teže v vodi izgine
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:22:05
|
|
|
|
*zoe*
|
Evo pf sva pa na istem, nisva zastonj jamrali, a ne? Saj pri meni tudi ni hotela časovno komentirat, samo da se že nekej dogaja. Pa da naj grem kr rodit, če se bodo krči okrepili. Ali si ti še zaprta a se že odpiraš?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:22:59
|
|
|
|
Marsy
|
A da se vam že kar popadki dogajajo? Zanimivo. Midva sva pa včeraj pred TV zaspala in sva se zbudila ob 2h, od takrat pa nisem mogla več spat. Pa nič kaj konkretnega me ni motilo. Mal mi je blo dolgčas, pol sem pa ogromno razmišljala. Celo sms, ki ga bom poslala iz porodnišnice, sem sestavila . Včeraj mi je končno ratal uredit, da me bodo zdaj pregledovali do poroda v Izoli. Je bilo treba 2x težit moji ginekologinji in precej preletat naokrog po bolnici Izola, ker je vsak bil svojega mnenja, kaj storiti z mano... Včeraj sem pa naletela na G, ki se mi je sam 'ponudil' in pol sem izvedela, da je najboljši . Včeraj je bilo tudi predavanje o epiduralni in posvet z anesteziologom (tukaj se za to rabi napotnico, ki je tud ni bilo najleže dobit...). In nam je bilo rečeno, da moraš biti za epiduralno odločena že na začetku, ker ti morajo kateter vstavit, ko si odprta 3 cm, pol je prepozno . Jaz sem mislila imet to bolj 'za rezervo' - pač boljši občutek. Če bo prehudo, mi pa dajte epiduralno. In izgleda, da tako ne gre. Pol sem spraševala glede položajev rojevanja. Jaz ne bi rada ležala na hrbtu. Pa sem dobila odgovor, da babice ne marajo drugih položajev in da se večinoma dogaja leže na hrbtu . Zakaj tako promovirajo, če pol nič ni od tega?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:23:27
|
|
|
|
Tejchy
|
Aja vsaj to me tolaži, da je moj MV še vedno zaprt. zoe - lepo počivaj... ma js bi po eni strani kr zamenjala s tabo... si lahko datum izbereš kdaj boš rodila... ko imaš vsega poln kufer greš na orng sprehod, parkart po stopnicah, v bano, .... in direkt v P ......... verjemi, da je boljš tko, da te prehiti (ko je že zrel seveda), kot pa da po roku čakaš in čakaš... in čakaš in čakaš...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:24:58
|
|
|
|
Tejchy
|
Babetine na porodniški.... kaj si boste vse privoščle v teh par tednih? Jst bi šla ful rada na nego obraza.... ma ne morem na hrbtu ležat.... Pa malo bom šla šopingirat.... malo na morje.... pa v kake terme bi tudi šla.... ma tevi bazeni me ne privlačijo najbolj..... js si bom privošla še kako pedikuro, pa manikuro.... pa malo shopinga glede stvari, ki jih še potrebujem.... da bi kam tko šla pa ne... bom kr doma počivala .... in v nizkem štartu za v P
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:26:53
|
|
|
|
*zoe*
|
Lara hvala za linke, grem takoj v akcijo IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zoe.......nabava v Ikei je uspela....,. tako da se bova mogli zmenti o prevzemi, jaz sem še do konca tedna na štajerju, pol se pa lahko drug teden kdaj koli zmeniva pa prideš ali pa če ti ne boš mogla pa naj tvoj pride da mu predam robo Ja super se bomo pol za drug teden zmenil Ful ti hvala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 13:27:37
|
|
|
|
Tejchy
|
To bi tudi meni pomagalo, jaz se namreč sploh ne morem odločit za nobeno ime in tako sploh nimam nobenega imena, da bi lahko rekla to je to. Si razbijam glavo 100 na uro, sploh zdej ko vem, da se moja ura približuje Js sem pa glih danes ugotovila, da 10.9., ko naj bi se moj rodil, goduje NIKOLAJ - mi2 sva se pa odločila, da bo ime NIK ........... tko da... naključje ali usoda... zdj mu ne more bit več kako drugače ime..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?