rija -> RE: Kaj se mi bolj splača,,,? (24.7.2008 23:07:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85 Pozdarvljeni! Na morje bomo šli 23.avgusta in bomo bili v hotelu. Zanima me kaj se bolj splača cenovno,da kupim kašice in jih odnesem dol ali kupim parni kuhalnik ter kupujem sadje in zelenjavo dol? karmy, en čisto fajn nasvet ti bom dala...mogoče se ga boš čez par let spomnila, ko se boš tudi sama nasmehnila ob tem, kaj vse si počela, da bi malemu zakladu nagodila. ne kompliciraj. kot prvo: greste za pet dni, ne za celo večnost. tudi če boš kupovala tam, verjetno zaradi parih korenčkov in jabolk ne boste bankrot. v hotelu imajo vedno radi take male cukre in jim nagodijo kar se da. probaj mu še preden greste, dati par kupljenih kašic in če zagrize, jih brez kančka slabe vesti vzami s seboj. glej, greste na dopust, verjetno zadnjič v naslednjih 3 letih, ko boš od njega še kaj mela, razen letanja za mulčkom. torej si ga ne zakompliciraj po nepotrebnem. otroci preživijo kupljene kašice. in pri tej starosti tudi kakšen kruhek, piškot, bedrco, riž in še kaj. vsega tega pa je ogromno tudi v hotelski ponudbi. sploh kakšne kuhane zelenjave, jogurtov, sadja. jaz sem vedno naložila pri zajtrku tuperware za tamalega s kruhom, namazi, kompoti, sadjem....vzela na plažo in smo se imeli KRASNO! in še to: naše morje pri 8 mesecih je bilo krivo, da je moj mulček vzljubil pomese, kot jim reče.....ja, zrela sem za csd, samo vseeno je moj mulc normalen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|