RE: Kaj se mi bolj splača,,,? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


angel_rebelde -> RE: Kaj se mi bolj splača,,,? (25.7.2008 11:08:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Glede na podatke, kako drago je vse na Hrvaškem, bi na tvojem mestu vzela seboj nekaj zaloge.


Pa sploh ni drago no. Par centov gor al dol.




karmy85 -> RE: Kaj se mi bolj splača,,,? (25.7.2008 11:39:19)

Drugače sva plačala polpenzion,kjer imava samo zajtrk in večerjo.
No,saj se bom probala zmenit,če me bojo kaj razumel,ker jim ne mislim se matrat govorit hrvaščino.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

Sem pa premislila,da ji bom dopoldne dala sadno kašico,popoldne pa zelenjavo,zvečer pa tko in tko dobi Aptamil pa dojive se še.




NinKa -> RE: Kaj se mi bolj splača,,,? (25.7.2008 11:48:12)

Mi smo bli s tamalim isto prvič v hotelu na morju ko je bil 7 mesecev. Pa sem imela s seboj kuhalnik vode, in mikser za pasiranje.

Prvi dan mi je še blo tok tok, pa sem kupila Hipp, pa je bil ful bad, mali ni hotel jest. Pol pa smo se kr na hitro odločili, da smo kupovali kaj smo rabili. Vodo za AM, sadje smo vzeli vedno pri zajtrku, večerji. Pa v hotelu sploh ni noben komentiral da smo kaj iz jedilnice nesli. Še zraven so dali.....pri večerji pa sem za tamalega vzela k mizi za jest zelenjavo kuhano....saj jo imaš na samopostrežnem bifeju in jo z vilico pretlačila.

Tok da čez dan je jedel mleko in sadje, pa kak keks. Za večerni obrok je pa bla zelenjava. Pa še najceneje prideš skozi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lepe počitnice.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]