Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj se mi bolj splača,,,? 25.7.2008 11:08:15
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Glede na podatke, kako drago je vse na Hrvaškem, bi na tvojem mestu vzela seboj nekaj zaloge. Pa sploh ni drago no. Par centov gor al dol.
|
|
RE: Kaj se mi bolj splača,,,? 25.7.2008 11:39:19
|
|
|
|
karmy85
|
Drugače sva plačala polpenzion,kjer imava samo zajtrk in večerjo. No,saj se bom probala zmenit,če me bojo kaj razumel,ker jim ne mislim se matrat govorit hrvaščino. Sem pa premislila,da ji bom dopoldne dala sadno kašico,popoldne pa zelenjavo,zvečer pa tko in tko dobi Aptamil pa dojive se še.
< Sporočilo je popravil karmy85 -- 25.7.2008 11:40:37 >
|
|
|
|
RE: Kaj se mi bolj splača,,,? 25.7.2008 11:48:12
|
|
|
|
NinKa
|
Mi smo bli s tamalim isto prvič v hotelu na morju ko je bil 7 mesecev. Pa sem imela s seboj kuhalnik vode, in mikser za pasiranje. Prvi dan mi je še blo tok tok, pa sem kupila Hipp, pa je bil ful bad, mali ni hotel jest. Pol pa smo se kr na hitro odločili, da smo kupovali kaj smo rabili. Vodo za AM, sadje smo vzeli vedno pri zajtrku, večerji. Pa v hotelu sploh ni noben komentiral da smo kaj iz jedilnice nesli. Še zraven so dali.....pri večerji pa sem za tamalega vzela k mizi za jest zelenjavo kuhano....saj jo imaš na samopostrežnem bifeju in jo z vilico pretlačila. Tok da čez dan je jedel mleko in sadje, pa kak keks. Za večerni obrok je pa bla zelenjava. Pa še najceneje prideš skozi. Lepe počitnice.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?