|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Varnje, malo drugače
28.7.2008 16:36:55   
ThinkPink
Meni osebno bi bilo boljše biti sama, kot z nekom, ki me vara! Pa še z moškim... Raje vsak dan crkujem doma in gledam tv cele dneve kot pa razmišljam, če se mi moj dragi mogoče kje piiiiip s kakim tipom. In še nekaj - misliš, da bi se vajina veza obržala, četudi pozabiš na skok čez plot? Se ne bi ponovilo? Bi hotel s tabo družino? Bi bila pripravljena sprejeti njegovo biseksualnost? In dejstvo, da ti ni bil zvest?

Poleg tega:
a. nikakor nisi prestara za samsko življenje
b. pravzaprav si v zelo dobrih letih, da si najdeš nekoga, ki te bo spoštoval in nekoga s katerim boš ustvarila družino
c. imej zaupanje vase

Lp

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.7.2008 17:45:52   
Anonimen
Mene je moj moz malo nazaj varal in ti povem da tudi ce bi hotela ne bi mogla ostati z njim,ker mi to nikakor ne gre iz glave.Sicer sva se skupaj,toda v kratkem grem.
Sem ravn tako stara ze cez 30,pa 2 otroka imam,me prav tako skrbi kako bo,ali bom ostala kar sama.Toda cez varanje ne morem it,pozabila ne bom nikoli,odpustila pa se manj.
Je pa popolnoma vseeno s kom te vara,ali je to zenska ali moski,dolgo casa,ali samo en skok med rjuhe...
Odlocila se bos sama,pa upam da pravilno,tako da bo za tebe najboljeuser posted image .

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.8.2008 20:23:22   
hmmm
Saj je vseeno ali z moškim ali z žensko, še vedno je varanje. Vem, da je enostavno
pametovati, naj te ne bo strah, da boš ostala  sama. Pa poglej zadevo z druge plati:
da to "sprejmeš", ostaneš, vmes zanosiš, dobiš otroka,... kako boš pa pojasnila otroku,
da ima oči prijateljauser posted image ? Pri tridesetih nikakor nisi prestara, da bi začela novo vezo,
raje dobro premisli v kaj se spuščaš tu, verjetno nočeš igrati druge violine.
Če tvojega partnerja privlačijo tudi moški, je verjetno bolje razmišljati o odhodu.
Jaz bi že, bila bi prizadetauser posted image , a bi se vedno znova postavila na noge. Dejstvo je,
da njegovih čustev in nagnjenj ne moreš spreminjati in nadzorovati.
Odločitev je pa vsekakor tvoja; srečno- kakorkoli se boš odločila.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.8.2008 21:20:25   
aprilčica07
z bivšim sva šla narezen pri mojih rosnih 27 letihuser posted image razlog: varanjeuser posted image in še en kup ostalih zadev zdraven v paketu

Pri 29 sva se z mojih dragim dala skupaj, pri 31 sem rodilauser posted image Še vedno diham in mi ne prav nič manjka.

Alora, spokaj čimprej. Jst prevare nisem mogla požret, pa tudi če sem se matrala in poskušala na sto in en način. Ne gre in pika. Ko se podre temelj veze, kar je po moje zaupanje, je treba pobrat kufre in spokat.

srečno kakorkoli se odločiš!

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.8.2008 0:54:04   
sandra85
če te vara je pa le en velik razlog za ga zapustit! če te vara z moškim pa še toliko bolj, saj je očitno peder in ga verjetno ti sploh ne privlačiš...user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.8.2008 8:08:25   
Bety upa
ufffffffffffff......Zelo težko vprašanje in položaj nasploh....

Žal mi je, da to doživljaš. Verjetno se počutiš obupno. Vse v duši te boli.user posted image user posted image user posted image

Dva živita skupaj, ker si to želita in ne zato, da ne bi ostala sama, da jima ni dolgčas...
Če si spoznala, da tvoj partner ima razmerje s drugo osebo, pomeni, da vajina zveza ne izpolnjuje njegovih pričakovanj.

Če tudi tvoja pričakovanja niso ravno to, da imaš konkurenco, potem se boš vsedla in stvar premislila. Pri sebi razčisti, kaj bi rada, koga bi rada za življenskega sopotnika... In če ta nekdo ni oseba, s katero živiš, potem je čas, da se razideta.

Ne smeš živeti na silo z nekom, samo zato da nisi sam. Tako je mogoče živela tvoja mama.

Tebi ni treba.

In nekje te čaka oseba, ki bo ravno tisto, kar si ti želiš od partnerja...Ne pusti jo čakati..

Srečno!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.8.2008 12:05:43   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

če te vara je pa le en velik razlog za ga zapustit! če te vara z moškim pa še toliko bolj, saj je očitno peder in ga verjetno ti sploh ne privlačiš...user posted image

lahko bi vsaj homoseksualec napisala user posted image , ta beseda ki si jo uporabila, me nekako spominja na nestrpnost..user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.8.2008 12:22:45   
Anonimen
Kaj pa razlog,da moški vara?Ne me narobe razumet,ampak en razlog mora imet.Pa naj vara z žensko ali pa z moškim.Sicer so pa taki časi,vsepovsod so same skušnjave,en se jim upre drug pa se jim ne more.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.8.2008 13:40:14   
Mojca20
Ne vem, ampak... pri tridesetih pa ja lahko začneš znova. Pa še brez otrok sta.
Jaz s takim , ki me vara z moškim ne bi ostala tudi 5 minut več. Sori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.8.2008 13:55:29   
triša
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Meni je pa blo to grozno prebrat-mene bi po moje od šoka pobralo, da me moj prevara z moškim-sigurno bi me stegnilo. Ne vem kaj naj ti rečem. Imam veliko prijateljev ki so homosexualci in vem s skorajda matematično gotovostjo, da moških bisexualcev NI! Ponavadi uni ki gredo z žensko in z moškim so tisti, ki želijo prikriti, da so homosexualci. Ne vem glej...res ne vem kaj naj ti svetujem-sam dejstvo je, da se tvoja zgodba zaključi s tem. S tabo ni nič narobe-njega moški privlačijo in tebe ima verjetno neizmerno rad, ampak ne na tak način kot si bi ti želela.
Mi je pa res hudo za tiste ki se jim to zgodi, ker mora biti grozno-DRŽI SE!

Jaz bi se pa kar strinjala s tem kar je povedala Škratek.
Moški homuseksualci ki so poročeni se ponavadi skrivavajo za navidezno družino, ker se ne upajo razkriti.

Sicer pa 30 let, ma daj.
Ženske takrat začenjamo šele živeti, daj nehaj kot da si 60 in živiš v srednjem veku.
Jaz sem bila 34 ko sem rodila pa ti zdaj povem, če bi imela takrat to pamet ki jo imam zdaj ne bi imela otrok pred 40 letom.

Kako si pa zvedla da te vara z moškim ali imaš sploh trne dokaze?

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.8.2008 21:17:59   
Angellina
Kako pa sploh veš?
No saj ni važno, da si prišla do te ugotovitve, si že morala nekaj najti ali videti.

Jaz sem kot prvo pomislila na HiV, pa nimam nič proti gejem. Samo po zmenku z enim lulekom, ki je šetal bog ve kje, nato pa pikiral v zadnjico mojega user posted image ...bejžga no srat, na drugo stran polloble user posted image , ker pri meni nimaš več kaj iskat.
Sicer ne vem, kako bi sprejela dejstvo, če bi se mi zaupal na odkrit način, samo vseeno bi bilo drugače, saj tega ne bi počel za mojim hrbtom. Šit raje ne razmišljam o tem, samo vseeno ne morem mimo tega, da si ne bi predstavljala, kako ti tip reče: Čuj lubika, a si videla Franclna ko je žagal na vrtu? A nima dobre mišice, pa rit, kako lepo ma napeto. Kak bi mu jo zgnetu, a bi mi ti to dovolila lubika a?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, prepričana sem, da ti je grozno. Mlada si še, moža si tut zaslužiš takega, ki bo rad pogledal tvojo luliko in ne bo sanjal o "korenčku", tak da, pejt, pa bo že.
Še prej bi si pa lahko privoščila kak nateeeeg user posted image . Preden mu karkoli daš vedet, da se ti kaj sanja, greš zvečer še z njim v posteljo, se priviješ k njemu in ko bo (če ga seveda še zanimaš), potipal po mednožju, naj zatipa to kar rad tipa. V hlače si potisni vajin edini skupni interes user posted image in ko bo presenečenje na višku prižgi luč in naj se vidi napis na tvoji majici: You have been ****ed, but not by me!!!

Sorry, mam domišljijo. Se že odstranjujem.

Brez zamere,

Angie

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.8.2008 21:39:47   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Kako pa sploh veš?
No saj ni važno, da si prišla do te ugotovitve, si že morala nekaj najti ali videti.

Jaz sem kot prvo pomislila na HiV, pa nimam nič proti gejem. Samo po zmenku z enim lulekom, ki je šetal bog ve kje, nato pa pikiral v zadnjico mojega user posted image ...bejžga no srat, na drugo stran polloble user posted image , ker pri meni nimaš več kaj iskat.
Sicer ne vem, kako bi sprejela dejstvo, če bi se mi zaupal na odkrit način, samo vseeno bi bilo drugače, saj tega ne bi počel za mojim hrbtom. Šit raje ne razmišljam o tem, samo vseeno ne morem mimo tega, da si ne bi predstavljala, kako ti tip reče: Čuj lubika, a si videla Franclna ko je žagal na vrtu? A nima dobre mišice, pa rit, kako lepo ma napeto. Kak bi mu jo zgnetu, a bi mi ti to dovolila lubika a?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, prepričana sem, da ti je grozno. Mlada si še, moža si tut zaslužiš takega, ki bo rad pogledal tvojo luliko in ne bo sanjal o "korenčku", tak da, pejt, pa bo že.
Še prej bi si pa lahko privoščila kak nateeeeg user posted image . Preden mu karkoli daš vedet, da se ti kaj sanja, greš zvečer še z njim v posteljo, se priviješ k njemu in ko bo (če ga seveda še zanimaš), potipal po mednožju, naj zatipa to kar rad tipa. V hlače si potisni vajin edini skupni interes user posted image in ko bo presenečenje na višku prižgi luč in naj se vidi napis na tvoji majici: You have been ****ed, but not by me!!!

Sorry, mam domišljijo. Se že odstranjujem.

Brez zamere,

Angie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je pa ta ful všeč user posted image

Ne bom ti pisala romane, ker so ti itak ostale že vse povedale. Je pa res, da je moškim veliko tžje sprejeti homosexualnost kot ženskam. Stvar družbe v kateri živimo. Mogoče je imel že prej (oz. skoraj sigurna sem) ta nagnjenja, pa jih je skrival tako pred tabo kot pred sabo.

Drži se user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.8.2008 10:12:42   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kako naj začnem pri tridesetih iskati novega tipa? Ne vem...kaj mi svetujete? Je že bila katera v podobni situaciji? Kaj narediti?

Madona, a ti veš, kolk je okrog mene punc okrog in prek 30, ki še sploh niso imele resnega tipa? Takih, ki te bodo hoteli je na stotine, ker se je meja nasploh gor pomaknila. Tak, da če ti to ne paše pust pa pejt naprej in najdi sebi primernega.

Se popolnoma strijam! Še leto pa pol sem dosti hodila ven in so me tipi kar oblegali. Pa nisem neka lepotica... Koliko tipov jaz poznam, ki so samski pri 30ih ali pa sploh še niso imeli resne punce... Res se je meja ful navzgor pomaknila. Aja, pa da ne omenjam koliko punc poznam samskih pri 30ih... Brez skrbi, pojdi raje stran, ker če je pač homoseksualec, je homoseksualec. In če te je 1x varal, te bo še. To se ne bo spremenilo.. .a si ne zaslužiš več spoštovanja in ljubezni?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?