|
RE: Varnje, malo drugače 8.8.2008 21:39:47
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Kako pa sploh veš? No saj ni važno, da si prišla do te ugotovitve, si že morala nekaj najti ali videti. Jaz sem kot prvo pomislila na HiV, pa nimam nič proti gejem. Samo po zmenku z enim lulekom, ki je šetal bog ve kje, nato pa pikiral v zadnjico mojega ...bejžga no srat, na drugo stran polloble , ker pri meni nimaš več kaj iskat. Sicer ne vem, kako bi sprejela dejstvo, če bi se mi zaupal na odkrit način, samo vseeno bi bilo drugače, saj tega ne bi počel za mojim hrbtom. Šit raje ne razmišljam o tem, samo vseeno ne morem mimo tega, da si ne bi predstavljala, kako ti tip reče: Čuj lubika, a si videla Franclna ko je žagal na vrtu? A nima dobre mišice, pa rit, kako lepo ma napeto. Kak bi mu jo zgnetu, a bi mi ti to dovolila lubika a? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! V glavnem, prepričana sem, da ti je grozno. Mlada si še, moža si tut zaslužiš takega, ki bo rad pogledal tvojo luliko in ne bo sanjal o "korenčku", tak da, pejt, pa bo že. Še prej bi si pa lahko privoščila kak nateeeeg . Preden mu karkoli daš vedet, da se ti kaj sanja, greš zvečer še z njim v posteljo, se priviješ k njemu in ko bo (če ga seveda še zanimaš), potipal po mednožju, naj zatipa to kar rad tipa. V hlače si potisni vajin edini skupni interes in ko bo presenečenje na višku prižgi luč in naj se vidi napis na tvoji majici: You have been ****ed, but not by me!!! Sorry, mam domišljijo. Se že odstranjujem. Brez zamere, Angie meni je pa ta ful všeč Ne bom ti pisala romane, ker so ti itak ostale že vse povedale. Je pa res, da je moškim veliko tžje sprejeti homosexualnost kot ženskam. Stvar družbe v kateri živimo. Mogoče je imel že prej (oz. skoraj sigurna sem) ta nagnjenja, pa jih je skrival tako pred tabo kot pred sabo. Drži se
|