|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varnje, malo drugače
24.7.2008 9:33:44   
Anonimen
Sploh ne vem kje kako začeti, ker je moja zgodba malo drugačna kot vaše. Odkrila sem da me partner, s kateri sva skupaj že kar nekaj let, vara. Ja vara me....saj ne morem napisati, izgovoriti... vara me...z ....moškim. Kaj naj naredim? Vsak dan se prepirava. Strah me je da bom ostala sama. Strah me je osatati z njim. Oba sva pri 30 in še nimava otrok. Kako naj začnem pri tridesetih iskati novega tipa? Ne vem...kaj mi svetujete? Je že bila katera v podobni situaciji? Kaj narediti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varnje, malo drugače
24.7.2008 9:40:40   
Anonimen
Uh nič kaj zavidljiva situacija, sicer pa če te vara te vara, zdej al te z žensko al te z moškim pri men ne igra vloge, jaz bi od takega tipa šla, ker očitno mu ti nisi dosti, mogoče ima pa žensko (tebe) samo zarad lepšega, tako da se navzven vidi da je heterosexualen, navznoter pa ve da bi bil raje z moškim. Zdej če te to ne moti potem se mal pogovorta kako in kaj sploh v življenju, če pa ti je varanje enako če bi te prevaral z žensko potem pa bi jaz na tvojem mestu spokala.

Sama sem tudi sprobala z žensko (sem pač firbčen človek), ko sem že bila poročena ampak to ni bilo varanje ampak odločitev po pogovoru z možem, sem mu pač zaupala kaj si želim sva se pogovorla glede tega in ni imel nič proti da grem z žensko, celo še bol ga je podkurlo user posted image . Je pa to mal drugače kot to da ti tega nisi vedela to pa ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2008 10:08:59   
ursa30
tudi jaz sem bila v isti situaciji, me je tudi varal z moškim user posted image
razlika pri meni je edino bila edino, da sem bila v vezi z njim samo par mesecev.
vem, da zelo boli, mene je veliko bolj bolelo to, da me je prevaral z moškim, kot če bi me z žensko.
jaz bi na tvojem mestu naredila konec, razen, če bi bila rada njegova rezerva.
vem, da ti je težko, zelo te razumem, ampak verjetno si ob sebi želiš partnerja, ki ti bo zvest. srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 10:12:40   
naja17
Sicer v situaciji varanja nisem še bila, ampak...

Naj te ne bo strah biti sama... To je prvo!

Drugače je pa varanje varanje in če tega ne moreš spregledati, pač spokej. Nima veze s kom te je prevaral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 10:15:00   
kristinaj
največ hiv pozitivnih je med homiči...... jaz bi takoj spakirala, ker s takim tipom nimaš kaj delat........

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 10:31:25   
CHICA 83
Sicer sama še nisem bila v taki situaciji( vsaj ne vem, da bi bila) ampak varanje je še vedno varanje, in je izkoriščanje tvojega zaupanja v partnerja.
Po pravici povedano jaz bi se počutila še bolj ponižano, če bi me prevaral z moškim, kot z žensko. Zato ti svetujem, da spokaš, saj descev je še dovolj......

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 10:52:49   
Anonimen
pusti ga, če  enkrat vara zmeraj vara. sej vem da je hudo zapustiti sam najprej imej sebe rada pa se ne ponižuj in pojdi od njega stran. Sej je še dost tipov, boš še zmerej lahko dobila tistega ki te bo res imel rad.
pa srečno in pogumno.

(odgovor članu CHICA 83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2008 11:38:20   
ronja
Hej, pri 30ih pa res še ni prepozno, pa še otrok nimata! če je v tega fanta zaljubljen in ni bil to le poizkus, potem bi jaz na tvojem mestu spokala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2008 11:44:35   
Anonimen
Ja sej res no. Pri 30ih si šele začela živet. Mladcev pa kot solate user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2008 12:13:16   
mateyka
meni se 30 tudi ne zdi pozno. jaz sem svojega moža srečala pri 35 user posted image
drugače pa zagovarjam mnenje zadnje anonimne - če te je enkrat varal, te bo komot lahko spet. gre se za to, kaj se človeku zdi sprejemljivo. in če se mu je zdelo sedaj, se mu lahko zazdi še kdaj drugič. pa kakršenkoli razlog že ima, nima veze. da se mu sploh zazdi nek razlog dovolj, ko je s tabo, bi bil zame problem in nesprejemljivo. pejt stran in potem deli kar ti paše, ne pa meni za hrbtom in potem prideš domov in glumiš ljubav. ja pa jade.. z enim drugim mogoče, z mano že ne bi.
mislim, da to ni tista prava ljubezen z njegove strani (do tebe), če ga lahko tako odnese - pa še v rit po domače povedano. njegove vrednoste se zelo verjetno razlikujejo od tvojih. to pa mora štimat. mislim, da si vsak želi isto izpolnitev nazaj od partnerja in v tvojem primeru nisi dobila isto ljubezen nazaj (previdevam da je tudi on ni od tebe, če ne bi naredil tega kar je). daj-dam ni bil (niti približno) izpoljnjen tako, da bi bila oba zadovoljna eden z drugim. torej spokaj punca. če sem jaz lahko našla mojega moža "malo kasneje" user posted image user posted image in imam sedaj družino, lahko tudi ti user posted image in srečno user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2008 16:08:53   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kako naj začnem pri tridesetih iskati novega tipa? Ne vem...kaj mi svetujete? Je že bila katera v podobni situaciji? Kaj narediti?

Madona, a ti veš, kolk je okrog mene punc okrog in prek 30, ki še sploh niso imele resnega tipa? Takih, ki te bodo hoteli je na stotine, ker se je meja nasploh gor pomaknila. Tak, da če ti to ne paše pust pa pejt naprej in najdi sebi primernega. Druga varianta pa je, da tudi sama sprejmeš še enega in greste trio. Pa ne okol govort!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Varanje, malo drugače
24.7.2008 16:20:14   
jernejav
Mislim, da je bolje da ne odlašaš in po hitrem postopku steraš dedca, saj z njim mislim da ne bo nobene prihodnosti, še posebej če je ugotovil da je drugače usmerjen.
Poznam že sedaj starjši par, pri katerem je mož homoseksualc in ima z ženo 3 otroke, kateri so sedaj že odrasli in imajo svoje otroke, on pa zvečer hodi na zmenke z moškimi. Žena to seveda ve ampak je ostala z njim, se ji pa po obrazu vidi kako nesrečna in depresivna je že vse življenje.... Naredi nekaj zase, pravi moški te čaka nekje, la pustiti si moraš, da boš srečna in sreča te bo našla... Za otroka pa še ni prepozno, pride tedaj ko najmanj pričakuješ....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2008 16:26:47   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

največ hiv pozitivnih je med homiči...... jaz bi takoj spakirala, ker s takim tipom nimaš kaj delat........

Ti pa si malo nestrpna, a ne?

Varanje je varanje, naj bo z moškim ali žensko poleg tega je tudi vprašanje koliko je zveza lahko kvalitetna če njega privlačijo moški.
Pri 30 letih pa res nisi prestara za iskanje nove ljubezni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2008 16:30:01   
amalija
Meni je čisto vseeno, ali me prevara z žensko, moškim ali vse skupaj. Če izvem, leti.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.7.2008 21:39:50   
sunny24
Jst bi pa dosti lažje prenesla to, da me je prevaral z moškim kot pa z žensko. Bi ga pa pustila v vsakem primeru, to ja.

Ne morem pa mimo besede "homič" nekaj postov bolj gor. A zdej bomo pa žalili ljudi, ki so drugače spolno usmerjeni?

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.7.2008 21:45:42   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ne morem pa mimo besede "homič" nekaj postov bolj gor. A zdej bomo pa žalili ljudi, ki so drugače spolno usmerjeni?

Se strinjam. Drugače je pa to verjetno itak napačna beseda, ker je očitno biseksualen (če se pri ženskah ne pretvarja).

Premišljevati pa res nimaš kaj, edino, če pač sprejmeš njegovo dodatno nagnjenost in vsi trije skupaj zaživite.

Punca, čimprej pejt, pri tridesestih imaš res še zelo veliko časa.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 24.7.2008 21:46:00 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.7.2008 22:05:55   
Rožica I
Najprej se sooči s svojim strahom " ostati sama". Potem boš vse videla v jasnejši luči. Nič drugače ni, če te je prevaral z moškim, kot če bi te z žensko. Pač to je v njem in to nima zveze s tvojo ženskostjo. Narobe je, da te je prevaral in ker je očitno nagnjen k svojemu spolu, tu nimaš več kaj iskat. Zaželi mu srečo in basta!
Ko boš sama, in sama s seboj zadovoljna, boš srečna! S tipom ali brez.
Predvsem pa boš brez strahu.
Drži se, življenje je nekaj najlepšega, kar imamo user posted image !

P.S.: Tudi sama ne maram slabšalnih izrazov za istospolno usmerjene user posted image !
       Tiste, ki tako govorite, zamišljajte si svojega lastnega otroka v partnerstvu z istim spolom- bo za vas še zmeraj homič in peder?!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 24.7.2008 22:08:39 >

ROŽICA

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2008 22:36:42   
Pikec
Jst sem tud pr tridesetih ostala sam....in glej čudo - še sm živa.
Ne manjka mi nič, razen desca...

In ja me je bilo na smrt strah, ko sem ugotovila, da sem ostala sama... ampak se je blo treba spopast s tem strahom, ni bilo enostavno ampak na koncu ugotoviš, da je bolje bit nesrečno sam kot še bolj nesrečno v dvoje... In na konc itak ugotoviš, da si sicer sam, nesrečen pa že dolgo ne...
Aja pa kuhat in prat ti ni treba za dva, pa tko...

Sej ni super, je pa fajn... in desci tud pridejo tko al drgač. Na koncu ti pa itak še vedno ostanejo: Kupid, flirt pa ona-on in še kaj bi se našlo, pa nisem ravno na tekočem...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2008 5:59:28   
Anonimen
ne znam svetovati, nisem še 30 in tudi tip me (še) ni varal (ne z žensko ne z moškim...UPAM)...Ampak..recimo da bi me...Mater, jz bi bla šokirana, v dno duše prizadeta, če bi ga zalotila z moškim. Izdano bi se počutila...
nič kaj zavidljiva sitacija, res.

Nekaj pa lahko rečem: pri 30 pa res še nisi "stara šara"! Začni uživat!

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2008 13:50:05   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: amalija

Meni je čisto vseeno, ali me prevara z žensko, moškim ali vse skupaj. Če izvem, leti.

Pod tole se tud jaz podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image DEFINITIVNO LETI user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2008 16:06:29   
tehnofil
Kako naj začnem pri tridesetih iskati novega tipa?

Ja, res. Takšnega kot ga imaš, boš res težko našla. Najbolje da se narediš, kot da nič ne veš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2008 17:28:57   
mojcapr
Pri tridesetih se ti življenje šele začne. Pojdi stran od njega in zaživi novo lepo življenje. Želim ti dosti sreče...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2008 22:29:08   
piščanc

Kaj narediti?

res je vprašanje kaj narediti?????

Adijo pa zdrav ostani. Pa bodi vesela, da še nimaš otrok.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2008 16:01:45   
Skratek46
Meni je pa blo to grozno prebrat-mene bi po moje od šoka pobralo, da me moj prevara z moškim-sigurno bi me stegnilo. Ne vem kaj naj ti rečem. Imam veliko prijateljev ki so homosexualci in vem s skorajda matematično gotovostjo, da moških bisexualcev NI! Ponavadi uni ki gredo z žensko in z moškim so tisti, ki želijo prikriti, da so homosexualci. Ne vem glej...res ne vem kaj naj ti svetujem-sam dejstvo je, da se tvoja zgodba zaključi s tem. S tabo ni nič narobe-njega moški privlačijo in tebe ima verjetno neizmerno rad, ampak ne na tak način kot si bi ti želela.
Mi je pa res hudo za tiste ki se jim to zgodi, ker mora biti grozno-DRŽI SE!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.7.2008 13:36:53   
Edinka
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Imam veliko prijateljev ki so homosexualci in vem s skorajda matematično gotovostjo, da moških bisexualcev NI! Ponavadi uni ki gredo z žensko in z moškim so tisti, ki želijo prikriti, da so homosexualci.

Žal me je preveč zmotilo, da bi lahko bila tiho.
A ženske so pa lahko biseksualke? Vsak ima v sebi oba pola. Odvisno je le, kateri bolj prevladuje. Nekatere, tako moške kot ženske, pa privlačita oba spola. In ko se je prej govorilo o izrazih ... Tudi gej je čisto lepa beseda in nikogar ne užali. Nestrpnosti pa tudi jaz ne prenašam.

Pa da še odgovorim ... Ne boj se biti sama. Na začetku je težko, potem pa z malo samostojnosti postane krasno. Si svoboden in nikomur ti ni treba odgovarjati. Tako postaneš srečna in takrat, ko izžarevaš srečo, tipi padajo kot muhe. Ne boj se. Ne boš ostala sama. Samo eno življenjsko izkušnjo boš pridobila.  Povej mu, kako čutiš in pojdi. Vsaj jaz bi. Pa veliko sreče.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?