Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 17:22:36
|
|
|
|
tjaga
|
Nikjer v zakonu ne piše, da ne bi smel drug starš prijaviti otroka v dohodninski napovedi, torej prepovedano ni. Je pa drugače, kar se tiče zneska olajšave, prej je bila olajšava v %, zdaj so fiksni zneski. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 18:19:21
|
|
|
|
Gina
|
Še vedno ti pravzaprav ni treba imeti otroka prijavljenega sproti. Lahko ga uveljavljaš šele na koncu, če hočeš. Sem vprašala na DURS.
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 20:22:05
|
|
|
|
Pajaca
|
Super, najlepša hvala za odgovor.... torej je dejansko isto kot dosedaj, le da so fiksni zneski.
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 21:49:04
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem slišala (ne vem pa če je res), da je razlika v tem, da sta oče in mati lahko prej v dohodnini otroka uveljala vsak pol leta, baje po novem pa delitev ni več mogoča (ali oče ali mati):ups::ups::ups:
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 22:03:57
|
|
|
|
Gina
|
Andreja, to ni res, tudi to sem (zato, ker je ena pisala tako na rr), vprašala na durs. To bi pomenilo, da bi vse mame, ki se ne morejo sporazumet z očeti, kako in kaj, bile ob olajšavo. To pa tako ne gre.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?