čipči
|
sem sicer nekje drugje spraševala, ker nisem dovolj dobro pogledala tem. Stari smo 9 mesecev in šest dni in moj mali pikec se že dva dni noče več dojiti. Šok! Tudi jaz sem se vedno sekirala, da mi bo mleka zmanjkalo, zdaj pa to. Mleka še imam. Najprej se zvečer ni hotel več, čeprav je vedno manj popil, sa je le cartal, zdaj niti to ne več. Mora pa za zaspat imeti dudo . večji problem so jutra, ko se velikokrat zbudi že ob pol petih. Še včeraj je bilo tako, pa je potegnil 5x in zaspal nazaj. No, danes je spal do pol sedmih, ni hotel zize, igral se je pri naju v postelji, pa sem mu potem čez kakih 45 min naredila mlečni riž od milupe, pa je po tem zaspal. Ne vem kaj bo, če se bo zbujal prej, P je rekla, da ne rabim dajat AM, če ne želim, glede na to, da že ml. izelke je, pa v milupinih je itek AM not. Niti nimamo flaške, pije iz magic-cupa. Se mi zdi mal noro, zdaj pri 9 mesecih flaško dat. Sam če bo zjutraj panika? no, kravjega mleka samega mu še nisem dala, tudi ne v čokolinotu itd. Kaj pravite? Glede polnih dojk pa jaz delam tako, da si jih pod tušem masiram, če pa so res ful polne, pa iztisnem ravno tolko, da napetost popusti. Pa se mi zdi, da je vedno boljše, očitno mleko izginja. Ma jaz bi še kar dojila, se mi zdi ful grozno . A mali očitno nič ne pogreša. Če ga pristavim se mi smeji, bradavico bi pa kar grizel . No, je verjetno res boljše tako.
|