JEŠA
|
No, da poročam..... Na dopustu nama je ratalo mali spremenit ritem (skoraj 100%). Čez dan spi le 1x, včasih 2x in to brez joške. Prve dneve je bila malček kriza. Postavili sva jo v voziček in jo peljali, gugali..... na začetku je gnjavla, jokala se dvigivala,...proti koncu tedna pa smo jo le polegli dvakrat obrnili voziček in že je spala... in to tudi po 2, 2,30 uri. Smo pa podaljšali dopust in za vikend šli še do mojih, ki so na dopustu in nama je že v avtu zaspala tako, da je spet vse skupaj pomešala.... No vglavnem vstajamo okoli 8,30-9... super ker prej je spala do 10,00 10,30 11,00, zaspala pa ful pozno s skakanjem na postelji. Sem pa jo morala v petek in včeraj ko smo se vrnili iz dopusta ponovno popoldan malček podojit. Ponavadi zaspi okoli 13, danes ni šans..... sem ponovno probala okoli 13,40 je jokala ma sem vstrajala ji dala pleničko (ČISTO, da ni dišala po joški) in mi je uspelo... zaspala je brez joške. Sedaj vidim, da je joška velika razvada. Odkar jo nima čez dan mi spi dosti več, prej pa je spala po rundah ker se je vmes zbudila in je vedela da bo dobila joško.....Ma upam, da bo spala, ker sem voziček(komaj komaj privlekla v 1. štuk), in ni na zraku. Hočem zlikat, pa pospravit dokler spi. Ma če se zbudi jutri ostanem raje zunaj z knjigo v roki in klinc hišna opravila... Da ne bo pomote, moja ko je joško je celi obrok in ne le malček za cartanje,.... Je pa že skoraj vso gosto hrano, pije pa iz kozarca z nastavkom. Nočno dojenje sva mislila ukinit ta vikend, ma bova še malček počakala, da dobiva še postaljo v njeni sobici, da jo pol preseliva in da preživi noči moj z njo.... Tako, da bom še poročala.... Upam, da mi uspe in tudi drugim. Tianna probaj tako kot jaz z vozičkom, pa mi poročaj,....Sandra85 hvala ti in se še priporočamo za nasvete. LP JEŠA
|