Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Spet jaz,tadruga anonimna.Bom se kar z 2 poimenovala . Nevem zakaj vas toliko to obtožuje.ko sem napisal,da bo volk sit,pa koza cela. Če pa je res.Ne da je bila idila.še je.Človek nas kot družino res spoštuje,se trudi bit vedno doma,ne hodi po gostilnah,otroka ima nadvse rad.A to pol ni idila?Sicer pa sem mu jaz tak life predlagala,sicer si ni strinjal,je pa reko da se bo prilagodil,če tako želim.Vse je na njemu.Če bo želel it,pa naj gre.Jaz pa ga kljub vsemu še vedno imam rada.Ampak še enkrat ponavljam,da je vse na njem. Glede financ,pa ne igra tu vloge nobena debela denarnica.je pa po pravici povedano dost lažje živet v dvoje,si delit stroške,kot pa en sam,sploh pa mati z otroci. To je zate idila? Zame je idila, da se spoštujeva (vzajemno), čutiva en drugega, pogovarjava o vsem možnem, zaupava, enakovredno skrbiva za dom in družino, se zavedava svojih odgovornosti, sva predana en drugemu,.... pa ser včasih prav tako glasno skregava in pošljeva en drugega ne vem kam vse, si poveva tut kaj ne tako lepega. In kot sem že rekla - ne idila - pri vas je iluzija ... In osebo, ki jo iskreno ljubiš NE MOREŠ tako prizadet, NE MOREŠ varat...še manj ti je lahko vseeno ali ostane ali gre. In ne gre toliko za obtoževanje - mene osebno zelo moti - je idealen mož, vse štima, je idealno - pa sem ga prevarala. ČE si ga prevarala niti v sanjah vse ne štima, ni idealno. Pika. se čisto strinjam s teboj maruškaŠ. če imaš nekoga res rad in bi zanj naredil vse ga ne boš varal in s tem prizadel. Pa tm ko pravijo da je vse ok da se nikol ne skregajo itd. tam ponavadi ne štima, ker v vsakem zakonu se kdaj pa kdaj skregaš, pa si poveš svoje pa greš dalje. kdor pravi da se doma nikol ne skrega laže al pa živijo en mem drugega.
|