|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:03:08   
JASNA D
MIŠKA01 Tuševo sva sprobala, pa je čisto zanič. Žal. Je pa tu pred Tušem ena gostilna, bi morala tu vprašat ali pa tam pr našem ta malem Mercatorju....

No - boM RAJE POSTALA SUPERMAMA (Marko mi pomaga pisat - se vidi!)

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:07:00   
KIRA
men se pa zdi neumno za enega kuhat. mož ima tpel obrok v službi, doma pa si raje namaže kruh (recumo nutela ali podobno) sicer pa ima tako čudne šihte, dda vnaprej nikol ne vem, kdaj bo doma. sama sebi pa ne kuham - predrago pride za 1 kuhat, preveččasa vzame, pa še tamalo mam za pazit.
ko bo pa večja in se bomo preselili, nama bom pa že kaj naredla. ali pa bom zadolžila babico - tako skoz visi v kuhinji.
pa da ne bo katera mislila, da ne znam kuhat - mojo kuhinjo mož zelo hvali, pa vsi, ki so jo imeli priliko jest tudi. ampak a ni to brez zveze - 2 uri se matraš in nardiš super dobro kosilo, pol pa vsi vse vase zbašejo v 10, 15 minutah.
uh!!!

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:11:01   
JASNA D
Kira in Vikica - to mi delaj - men se tud zdi butast za 2 kuhat, pol pa mam še pol ure dela, da vse pospravim....... Gledam na to, da Marko dobi nekaj toplega, za naju z možem pa malo kombiniram - malo kuham, malo po dostavi naročim, malo gremo k babicam (ob nedeljah), kadar pa skuham, pa skuham za 2 - krat....

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:12:39   
Seven*
Jasna. Isto jaz. Ampak imam tud sreco, da je moj dragi ful nezahteven kar se tega tice in mu je ful vseeno al poje pasteto pa kruh ali pa celo kosilu. Racunalnicar pac.. :)-:)-:)-

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:13:45   
JASNA D
Ja Seven - hvala bogu, da nisva natrofle na kake gurmane - čeprav moram priznati, da oba zelo rada kaj dobrega pojeva. Trikrat hura za babice!

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:16:58   
KIRA
včasih jaz tud za 2x nardim. pa v zmrzovalnik. nekatere stvari stojijo tako. predvsem enolončnice in golaž ali bograč ali kaj takega. to je super dobro odtajano in pogreto tudi.
pomivanje je pa zgodba zase. nimam pomivalnega - ponavadi to vlogo prevzamem jaz. zadnje čase je mojega možija bolj težko k takemu delu spravt. je skoz "zmatran". kot da jaz nisem.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:20:08   
india
Joj, punce drage, a lahko malo menjamo prosim???Meni pa že oči zavijajo,če skuham umetno juho,kaj šele,da bi kaj umetnega na mizo dala....:(:(:(
Ja,Kira, tebe razumem, sploh ker si sama s tamalo, le ko bo večja, oz. boste že triej, pa se ti bo splačalo kaj skuhat, samo za 1 osebo pa se meni tudi ne bi dalo

Ne Bagi, nočem, da me hvališ, sploh ne, a ravno je to moj prebral in rekel, da on umetnega že ne bi jedel, da kaj to govorim:(:(:grrr::grrr::grrr:

Pri nas še kupljenih mlincev ne jejo, ne da bi lahko kaj drugega podtaknila:((:((:((:((

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:22:44   
JASNA D
Miška, zdaj mi je kanlo - ti itak kuhaš za veliko ljudi - pol daj pa še zame - ti dam jurja za obrok, rabim pa za dve osebi....:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:33:56   
india
Jasna, a boš sama hodla k meni po hrano? Pol se lahko itak tu naješ, še posode ne rabiš pomivat doma!:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Ste mi pa ravno dale idejo, da bom zvečer nardila par porcij čuftov za v skrinjo, da ko mi ne bo za kuhat, samo ven vzamem......:angel::miska:

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Pogrej in pojej
28.2.2005 19:31:49   
Tejči
Jaz sem tud full anti tej umetni hrani..bljak. Tudi če sem sama doma si nekaj skuham, ne vem vrjetno imamo to po mami. Pa saj za kosilo ne porabiš 2 uri:zmeden: Jaz eno fajn dobro kosilce nardim v pol ure do 1 uro, samo fajn moreš biti organiziran-mene je tega moj kuharček naučil:) Je pa res, da včasih nimam niti malo volje do kuhe, pa si samo kako jajčko spečem, ali pa grem na obisk do babice-tam vedno dobim papico:)

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Pogrej in pojej
28.2.2005 19:40:32   
KIRA
tejči - to ti pa moram ugovarjat.
sam pšanc (kura ali pipika ali kako vi rečete) kako dolgo se peče. ali pa puran recimo. ali pa če kaj paniraš, pa kak orenk narastek. pa recimo rakot krumpli ali pa musaka, tud mal dalj traja, če češ orenk in lep onardit. pa še miljon stvari je takih. ti zna miška povedat - vse sama kuha.

jaz porabim za kosilo do 2 uri - recimo domače krompirjeve svaljke oz. cücke kot pravimo pri nas. drgač ni dober testo. ali pa domače flekice ali podobne zadeve.

ne da se vse na hitro nardit. poleg tega mi je pa pomembno, da je kosilo dobro, ne pa da hitro gre, čeprav mi je tud fajn, ko ne porabim dosti časa za kuhanje...

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Pogrej in pojej
28.2.2005 20:05:20   
JASNA D
nO, JAZ NA PRIMER TUDI BOLONJSKE OMAKE NE znam naredit v pol ure. Sem pač neorganizirama. Vsem, ki pa lahko v pol ure pripravite okusno kosilo pa kapa dol. Rada bi kdaj jedla tako doma pripravljeno kosilo v pol ure. Ja , zdaj sem se spomnila, kaj lahko naredim v pol ure - kupim piščančja prsa, jih posolim, na brzake popečem, med tem pa nalupim še krompir za pomfri, solata pa kar rdeča pesa.........

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Pogrej in pojej
28.2.2005 20:12:56   
pravljica
tudi sama ne znam pripraviti kosila v pol ure...ampak sem spada seveda od pranja zelenjave, do pomivanja posode :) še palačinke ne vem, če so v pol ure fertig

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Pogrej in pojej
28.2.2005 20:17:16   
Pia73
Mi se poslužujemo vsega. Čeprav lahko rečem, da skoraj vsak dan kuham, čeprav sedaj, ko sem noseča jaz jem toplo že v službi. Mož pa nima možnosti nikjer jesti, zvečer pa najraje je kar jaz skuham (domov prihaja po 19. uri) Tamal pa toplo je v vrtcu, popoldne pa kako sadje ali zelenjavo, pa če želi zvečer tudi toplo.

Sicer pa so tudi kosila, ki jih pripraviš v pol ure, npr. bolognese omaka, špageti in solata ali riž, kotleti in solata, ali tunina omaka in špageti ter solata,....

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Pogrej in pojej
28.2.2005 20:18:02   
Annny
Tudi jaz nisem preveč za to 'umetno' hrano. Edino, kar jem takega, so sojini polpetki:)
Drugače pa vedno kaj skuham, tudi če sem sama- saj se da marsikaj na hitro pripraviti. Res pa je, da nisem mesojeda:)-, tako da mi kake pečenke, goveje juhice ipd. ne jemljejo časa.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Pogrej in pojej
28.2.2005 20:57:21   
cmokec
Pri nas doma vsak dan jemo domač topel obrok. Med tednom so to makaroni, rižote, pa vse, kar se da iz skrine pogret. Tako da zvečer naredim zrezke v omaki, golaž, segedin. Zdej, ko je mrzlo, kar na balkon postavim, kar pa ne pojemo pa v skrino, tako da je kuhano za dvakrat. Kot hitro kosilo štejem tudi torteline, sirove štrukle in cmoke - ampak to pa vedno kupim. Za čez vikend so pa musake, pa piške, ker rabim več kot uro, da je kosilo narejeno. Vsake 14 dni enkrat pa se zgodi, da nam skuha moja mami - ričet, ajmoht ... kaj za na žlico.

cmokec

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Pogrej in pojej
28.2.2005 21:30:06   
Willson
Ja daj povej, kje to je? Lp

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Pogrej in pojej
28.2.2005 21:32:01   
Willson
Ja pa kaj imajo to čez cel dan take cene ali do določene ure v času malic? lp

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Pogrej in pojej
28.2.2005 21:32:26   
Annny
Willson, to je znamka pripravljene hrane:)

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Pogrej in pojej
28.2.2005 21:32:58   
Annny
Kupiš v trgovini, doma pogreješ in poješ:)

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Pogrej in pojej
28.2.2005 21:41:59   
Willson
Ja za to vem! Seven je napisala, da dobiš v neki gostilni kosilo za 700 sit in sicer imajo vsak dan mislim, da 4 menije in sem jo v prašala kje je ta gostilna. lp

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Pogrej in pojej
1.3.2005 12:09:18   
Seven*
Wilson. Sem napisala kje je to.. Par post-ov nazaj..

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Pogrej in pojej
1.3.2005 13:41:26   
kalimero
JasnaD, jaz kuhanja in pojma supermama ne povezujem in se niti slučajno nimam za supermamo. Če nič drugega, doma kuhana hrana je bistveno cenejša. In, ker nam denarnica ravno ne poka po šivih, mi je že s tega vidika smiselno. Imam pa srečo, da res rada kuham in to, da nismo zahtevni jedci. Zame pojem kosila ni goveja juh, pražen krompir, zrezek in zelena solata. Če bi bilo to, bi se mi zrolalo po enem tednu.
Sicer pa še enkrat rečem, kakor komur paše. Poznam veliko družin, ki jejo samo pripravljene obroke, pa so vsi živi in zdravi. Pač stvar lastne odločitve.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Pogrej in pojej
1.3.2005 15:10:31   
pravljica
zmenit se da tudi v kaki OŠ kjer imajo svojo kuhinjo...kosila so nekje 700 sit...porcije so pa ta-prave :)
prineseš posodo za porcije (lahko so plastične s pokrovom ali tiste kovinske v "stolpu"), ki ti jo napolnijo
ko nisem bla na bolniški smo se mi na tak način prehranjevali, zdaj pa študiram, da bi se še naprej tako zmenila, bo treba pač vsak dan na daljši sprehod

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Pogrej in pojej
1.3.2005 15:29:44   
JASNA D
Kalimero, saj tudi jaz pravim - kakor komu paše, ampak verjetno sem na temo kuhanja občutljiva zato, ker mi določeni osebki serjejo po glavi, če smo kaj jedli...... Ja valjda, da jemo, saj od lufta ne moremo živet. Kar se tiče pojma kosilo, tudi jaz ne smatram, da je kosilo vse od juhe do sladice - ampak res niti rižote ne pripravim v pol ure, razen če not zmečem zmrznjeno zelenjavo - taka rižota pa ni bog ve kaj. Tudi testenine s tuno so hitro gotove, ampak nobenemu ne grejo ravno v rit:)-:)-:)-:)-:)- . Župo pa itak kuham na vsake kvatre.....

Sicer pa, saj sploh ni pomembno, kaj mislimo - vsak od nas pač je kar je, pa smo še vsi med živimi:)-:)-:)-

LP vsem kuharicam - dobrim in tistim malo bolj štorastim!

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izbira otroškega vozička
endrina

Kaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?

Znamka (5%)

Design, barva,... (9%)

Funkcionalnost (58%)

Velikost koles (8%)

Velikost zloženega vozička (7%)

Udobje (12%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!