|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogrej in pojej
28.2.2005 13:06:56   
Natasa*
A ste že probale to hrano?

Meni je še kar dobra:bravo::bravo::bravo:;......, njami, njami sem lačna,...

zelo, zelo dober mi je ričet
(čeprav doma skuham boljšega)

A kaj, ko vedno ni časa,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pogrej in pojej
28.2.2005 13:14:47   
Anonimen
Men ni tako dobr, moj to večkrat kupuje, so pa majhne porcije, ena pakunga še za enga ni za najset se:-((

(odgovor članu Natasa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pogrej in pojej
28.2.2005 13:19:33   
pravljica
da bi ble večje porcije, ja...glede na to, da jaz ne kuham, se kar večkrat tud tega poslužujemo...ampak za ta denar se splača tud v europark odpeljat jest :)

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pogrej in pojej
28.2.2005 13:28:37   
Blink1
Ja, meni se tudi zdi dosti...800 sit za eno porcijo:zmeden:

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pogrej in pojej
28.2.2005 13:45:55   
Blink1
Res:zmeden: POtem pa res ne gledam v pravi trgovini:zmeden2:

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:00:07   
aka
Provala sem jo ravno včeraj. Telečji zrezek s čebulno omako + dušen riž. Slastno. Jedel je tudi moj Maks. Se mi zdi, da bom še provala. Druge okuse. Ceni pa se mi ne zdi visoka. Toliko.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:00:23   
Anonimen
Ja, dobiš, sam moraš še isti dan pojest, k je zadnji dan roka trajanja:-))

(odgovor članu Natasa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:05:15   
kimi
Jaz še nisem probala in mislim da ne bom tale zapakirane hrane ki jo moraš potem pogreti res ne maram.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:08:41   
pravljica
jaz, dej povej kje no :zmeden:

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:09:00   
Anonimen
Zadnjič je tašča k nam prnesla ene sarme al neki tazga iz Ere, pa je bil zadnji dan roka:-(( No, sej ni blo težko požrt:-))

(odgovor članu Natasa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:16:45   
KIRA
ene stvari so euper dobre, enep a bljek, kako pač imaš okus in kar trufiš.
pa to ne govorim zato, ker moja svakinja dela tam.
sam so pa 100% premjhne porcije. midva sva oba še lačna, če že kaj takega papcava.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pogrej in pojej
28.2.2005 14:49:18   
Tejči
Nisem probala, ker se mi to zdi preveč umetna hrana. Pa mislim, da ima vsaka pol ure časa, da kaj skuha za kosilo, če že ne druga, vsaj polento pa mleko, pa je za silo.

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pogrej in pojej
28.2.2005 15:39:48   
pravljica
tejči, za kuhanje rabiš tud mal volje, ne sam časa...te pa jaz nimam...mogoče je 5 stvari, ki so mi dobre, če sama kuham, drugo pa ni omembe vredno...moj je pa glede tega toliko zahteven, da za kosilo ne smatra juhe s palačinkami, ali polente z mlekom kot si ti predlagala...take stvari mi še že grejo od rok, ampak jaz tega ne imenujem "toplo kosilo"...za en krožnik al pa dva, ki se pojesta, se mi pa res ne ljubi ure stat za štedilnikom

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pogrej in pojej
28.2.2005 15:46:49   
JASNA D
Moj je prinesel domov goveji golaž, pa je bil kar dober. Sevedaga pa ni čez dobro domačo kuhinjo naših mam in babic (za tiste, ki same v kuhinji nismo tako vešče). Cena je pa tudi meni malo tu mač, ampak če ni druge.....včasih pri dveh malčki res težko prideš do ene ure mira, da kaj užitnega skuhaš.

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pogrej in pojej
28.2.2005 15:56:40   
kalimero
Nisem probala in tudi ne nameravam. Za ta denar lahko sama skuham precej na hitro kaj okusnega.
In če pri treh otrocih lahko kuham vsak dan že skoraj deset let, potem se zgleda da.
Če pa ne maraš kuhat in te ne moti industrijska hrana - zakaj pa ne?

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:02:42   
KIRA
glede Industrijske hrane - po infoju moje svakinje, baje not ni niti konzervansov, niti drugih dodatkov, vse je naravno. se pa napol pripravi in pasterizira, preden se zamrzne, tako je dalj časa trajno.

LP

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:29:55   
JASNA D
Kalimero - svaka ti čast - meni ne gre. Tisto uro, kadar oba spita (kar je poredko, da sta oba istočasno v fazi spanja), porabim za najnujneše - pospravim kuhinjo, dam cote oprat, poberem stvari po stanovanju, ki dobesedno povsod ležijo....itd

No ja, kdor zna, pač zna. Jaz nisem super ženska in tudi nimam nobenih ambicij, da bi to bila.

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:31:54   
india
Kar se priprave hrane tiče sem precej velik tradicionalist in se mi zdi zelo nezdravo nenehno jest umetno hrano. Sicer bi me tudi preveč stalo, če bi skozi kupovala, pa magari po 300 SIT že pripravljene obroke ( dnevno bi bilo to za nas recimo 6 porcij po 300 SIT), kje pa je še recimo kakšna juha, pa solata, pa ostali obroki??? Ne,to je res too much.

Sicer pa tiste,ki niste preveč vešče v kuhinji, jaz imam srečo, se kar znajdem, mi je pa fuuul všeč, ko lahko tukaj kaj vprašam in tudi ko naletim na kakšna vprašanja kako kaj pripraviti.

Pa lep pozdrav, Miška:miska:

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
28.2.2005 16:39:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natasa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:41:15   
india
Bagi,prosim razloži!!!!!!!!:bravo::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:46:13   
Seven*
Meni je pa ful okusna. Jo imam rada.. je se kar poceni.. Drugace pa dobim tule v blizini v eni gostilni malico (glavna jed in solata) za 700 sit.. Pa je tud porcija dost vecja. Pa vsak dan sveze kuhano in se toplo prinesem domov.. Mariborcanke, ce katero zanima lahko povem kje to je.. :) Vsak dan imajo pripravljenih cca 6 razlicnih jedi. Solata je pa po izbiri.. :)

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:48:40   
JASNA D
Seven ti kar povej, samo meni se zdi, da se mi ne bo dalo na Tezno furat, si bom morala tule bližje kaj poiskat!

Jasna

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pogrej in pojej
28.2.2005 16:51:31   
india
Jasna, blizu tebe je TUŠ, meni je že kolegica včasih od njih ponudila,ko sem bila pri njej, pa za spremembo ni tako slabo!:bravo:
Res pa ni domače!:bravo::bravo:

Seven, kje in kdo ima tako poceni menije?? Včasih bi mi za očeta prav prišlo,kadar mame ni, potem pa komplicira,ker mora bit kosilo ob 12h perajt, pri nas pa to ne gre:(:(

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
28.2.2005 16:54:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natasa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pogrej in pojej
28.2.2005 17:01:35   
Seven*
Veste kje je ta veliki Mercator? Rdeca stavba, bivsa Tima.. No to je isti kompleks. Rece se ji okrepcevalnica Zala, gleda pa na Ptujsko cesto.

Imajo pa vecinoma jedi na zlico - teh je najvec (ricet, golaz, pasulj, vampi..), dunajske zrezke, ocvrte sampinjone, oslica, sojine zrezke, makarone, kanelone, ocvrte melancane... Vglavnem pestro. Zraven seveda spada se solata..

(odgovor članu Natasa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?