|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina z rabljeno opremo v Šiški?
28.2.2005 9:51:27   
anitaz
Slišala sem že zanjo, ampak ne vem kje se nahaja :zmeden: Mogoče katera ve? Bi bila zeloooooo vesela!!! :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:

Hvala in lep dan!

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.2.2005 10:16:19   
Mojca P.
Smrkolin, se ji rece. Ce gres iz Kranja proti centru, se peljes cez obvoznico, potem pa kmalu desno v cist ozko ulico. Ob trgovini Tus je in cez cesto od Mc drive-a.
Je pa ful nabasana in nepregledna, mores imet cas, da kaj najdes.:rozica:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2005 10:18:07   
jagoda
Na Celovški, nasproti mcdonaldsa oz LPP-ja. Reče se ji Smrkolin - se mi zdi. Če prideš z obvoznice - pelješ proti mestu in takoj, ko zagledaš mcdonalds na levi, zaviješ desno (ni semaforja). Upam, da sem kaj pomagala

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2005 10:19:36   
TARA in MAJ
sem šla enkrat pogledat pa glede da je vse rabljeno je drago tako da se ne splača če kupuješ voziček rajši poglej pod oglase bo vrjetno cenejše:zmeden2:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2005 10:30:12   
anitaz
Fuuul hvala vsem!Me je moj :love: malo prej klical kje to je, ker ima čas,pa nisem imela pojma....no..zdaj po vaši zaslugi vem!9nebesa Sem mu že razložila, tako da upam, da bo kaj našel.Saj nič določenega ne rabiva, ampak če bo slučajno našel kakšno dobro previjalno,bo pa super.Pa ne mislim te na koleščkih...:zmeden2: Kakšno bolj stabilno, če bodo imeli.

Hvala še enkrat, punce!SUPER STE!!!:bravo::bravo::sloncek:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2005 18:57:35   
Anonimen
Še eno tako trgovino imaš nasproti tržnice Šiška. Od Smrkolina je še 5 semaforjev do Mulca.:) Pa NLB je zraven, pa mesnica pa...

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?