Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

anitaz -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 9:51:27)

Slišala sem že zanjo, ampak ne vem kje se nahaja :zmeden: Mogoče katera ve? Bi bila zeloooooo vesela!!! :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:

Hvala in lep dan!

Anita

Mojca P. -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 10:16:19)

Smrkolin, se ji rece. Ce gres iz Kranja proti centru, se peljes cez obvoznico, potem pa kmalu desno v cist ozko ulico. Ob trgovini Tus je in cez cesto od Mc drive-a.
Je pa ful nabasana in nepregledna, mores imet cas, da kaj najdes.:rozica:

jagoda -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 10:18:07)

Na Celovški, nasproti mcdonaldsa oz LPP-ja. Reče se ji Smrkolin - se mi zdi. Če prideš z obvoznice - pelješ proti mestu in takoj, ko zagledaš mcdonalds na levi, zaviješ desno (ni semaforja). Upam, da sem kaj pomagala

TARA in MAJ -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 10:19:36)

sem šla enkrat pogledat pa glede da je vse rabljeno je drago tako da se ne splača če kupuješ voziček rajši poglej pod oglase bo vrjetno cenejše:zmeden2:

anitaz -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 10:30:12)

Fuuul hvala vsem!Me je moj :love: malo prej klical kje to je, ker ima čas,pa nisem imela pojma....no..zdaj po vaši zaslugi vem!9nebesa Sem mu že razložila, tako da upam, da bo kaj našel.Saj nič določenega ne rabiva, ampak če bo slučajno našel kakšno dobro previjalno,bo pa super.Pa ne mislim te na koleščkih...:zmeden2: Kakšno bolj stabilno, če bodo imeli.

Hvala še enkrat, punce!SUPER STE!!!:bravo::bravo::sloncek:

Anonimen -> Trgovina z rabljeno opremo v Šiški? (28.2.2005 18:57:35)

Še eno tako trgovino imaš nasproti tržnice Šiška. Od Smrkolina je še 5 semaforjev do Mulca.:) Pa NLB je zraven, pa mesnica pa...

Stran: [1]