MikyMiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: MikyMiska IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: MikyMiska ti ulla, ko pa misliš, da so zdravniki očitno bogovi, ko imajo vse prav in tko, pa kar delaj tako, kot oni rečejo, vse-prav vse...toliko le glej, da se na koncu ne boš ti in tvoja bebica znšla samo še v kakšnem sterilnem bobnu, kjer bo okoli vaju vse polno nekih zdravil-tako bosta še nejbolj varne! Niti pojma nimaš kaj vse lahko doleti vse naše otročke pa jim ne bo možno več pomagat-to se spomni, ko boš naslednjič vrgla kakšno smet v naravo, ko boš naslednjič vklopla klimo, kurla kurjavo pozimi, kupovala oblačila, se veselo vozila z avtom naokrog in tko naprej...če sploh kapiraš-kaj ti hočem povedat!??? če pa AD3 mečeš v isti koš kot zdravila, pa kaj ti naj?? No, kaj pa je po tvoje AD3? Je to blitva, ki zraste na vrtu al je to jabolko iz drevesa? Če se že gremo natur varjante. Aja, verjetno so to zgoščeni naravni sončni žarki v super magični steklenički, plus ostalo...strašni vitaminčki, ki rešujejo svet :) daj daj no. Pa ne se čudit zakaj mislim, da so za tebe zdravniki bogovi. Ker sama trdiš, da kar pa pediater predpiše, pa bo že držalo. Ta isti pediater bo enkrat nehal pisat nekaj, kar piše danes, ampak tik pred penzijo, ker bodo takrat že ugotovili, da so stranski učinki tega vitaminčka slabši od učinka, ki bi ga naj pozitivno imelo to . Ponavadi je tako veš :) Moj otrok pa ni poskusni zajček sodobnega časa. In seveda, ceplenje je nekaj drugega, dejavnikov je tukaj več, ki so pomembni. In kot vidiš, še to ceplenje, ki je blo včasih strogo obvezno, danes ni več tako...le zakaj? kaj pa je s tabo preber še enkrat moj post, čeprov dvomim da boš prokužila, lohk probaš trikrat, sam po moje đabe Ti kar dvomi, še marsikdaj boš dvomla đabarka