Pandica
|
Hello botrca saj ti si tut bila včeraj aktivna samo pač ne na rr, kajne? Praviš, da imajo v Latino pizzeriji dobre pizze? Kje pa je točno ta pizzerija? Tam, ko prideš v ono malo križišče in je trgovina zraven? Ali pa tam naprej, ko se pelješ za Svečino vem, da je tut neka pizzerija samo ne vem kak se ji reče Aja, palačinke in Zala...pri njej je tak...da ona na začetku, ko vidi hrana full kaže na njo, da jo bo jedla, ko ji jo dam pa kar hitro po navadi neha jest Danes sem ji recimo dala za zajtrk mlečni zdrob, še preden je začela jest je bla full navdušena, pol pa pojedla 5 žličk in fertik, ampak dobesedno 5 žlič Vrtnica79 ooo, hvala za kosilo, ampak ni bilo ob 11h še malo prehitro za to Za kosilo je zdaj pravi čas A Vana je škumpava postala? Joj, boljše, da ti za Zalo ne začnem govorit kaj vse mi naredi. Mi je tut na Tv naredla "****rijio" sicer mi ni zmrdala barv, je pa mi na daljincu postiskala neke gumbe tak, da zdaj več ne morem prestavljati programov in spreminjati glasno / tiho na sami tv, ko so gor oni gumbi...ker včasih, če sem ravno šla mimo tv sem kar tam recimo dala bolj na tiho ali pa glasno. Zdaj pa več ne morem, ker mi je nekaj zmrdala. Nimam pa več navodil od tv, pa ne vem kako naj to popravim Ima katera kake ideje? Na plano z njimi Ok, v petek se dobimo pač pri enih izmed informacij v EP Kam pa potem dalje? V kateri lokal mislim? Za nas "zamudnice", da bomo vedele? Fajn bi blo, če bi se kje zmenle, ko ni full gužve, tepihov pa itak nikjer nimajo po tleh, ali? Ker to je fajn rešitev na nas, ko imamo že malo večje , da jih lahko damo na tla, da raziskujejo ker moja tak noče bit niti sekunde pri miru...kot, da ima sršene v ritki Od botrce Jan pa je tako priden v vozičku, nič se ne pritožuje, zadnjič ga sploh ni rabla nič ven vzet, on je bil tako zadovoljen in užival dečko mali ampak pri moji pa to žal ni mogoče Vrtnica79 kaj ti bi rada, da me postanemo alkoholičarke, da nam vino ponujaš? nebi rajši kake kavice ponudla pa itak še dojimo a si pozabla? Saraya pridna, kako je bilo v šoli? Kdo pa je malecki čuval medtem? Ati? A nisi imela danes nek izpit iz tipkanja, če se prav spomnim?