|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
10.11.2008 11:22:27   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Kake vaje pa so touser posted image  Jaz bi to tud rada znalauser posted image

user posted image ne želi si.Težko ko user posted image .Lahko se učiš z posebnim programom FDSA.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.11.2008 11:24:11   
Vrtnica79
Malo ven iz temeuser posted image ...................

naklofenčica lepo pozdravi K&M  user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.11.2008 11:25:04   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kake vaje pa so touser posted image  Jaz bi to tud rada znalauser posted image

user posted image ne želi si.Težko ko user posted image .Lahko se učiš z posebnim programom FDSA.user posted image

A to rabiš za šolouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.11.2008 11:26:07   
arabela*

Kaj nič ne kuhašuser posted image  Jaz grem zaj juho zakuhat, pol pa bom še špagete naredla pa solato zraven. Za sladico pa češnjev kompot.

Kaj misliš,zakaj mam jaz taščo??user posted image user posted image user posted image
Mi je dala zravn za dva dniuser posted image

Jaz bom "uživala" danes.Aneja je želela it k babici,mojega sem poslala na pošto,pa k čevljaruuser posted image ,jaz pa pridno vaje delam,pol pa si bom en solarij privoščilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.11.2008 11:26:48   
arabela*

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.11.2008 11:27:38   
arabela*

A to rabiš za šolouser posted image

JAPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
10.11.2008 11:30:08   
arabela*
ooooooo pandicauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.11.2008 11:55:54   
Pandica
Ooo, serbus, itak vas lahko samo pozdravim, ker morem it k mali, da nebo spet kaka buška več user posted image v soboto je ravno dobila eno novo, usred čela in danes je že take "lepe" barve user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.11.2008 11:56:31   
Pandica
Drugače pa sem še vedno v nočni user posted image  user posted image  user posted image   a ti ne več? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
10.11.2008 12:03:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Drugače pa sem še vedno v nočni user posted image  user posted image  user posted image   a ti ne več? user posted image

Ja točnouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.11.2008 13:05:38   
botrca
Tudi jaz se javljam na hitro, Jana sem dala spat. Hvala bogu tudi jaz imam kosilo od včeraj mi je lazanja ostala. Kak sem srečna, da ne rabim kuhat.

Se slišimo v nočni izmeni.user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.11.2008 13:07:00   
kekec in mojca

Malo ven iz temeuser posted image ...................

user posted image user posted image user posted image

Pa Pandica me je dala na ignore... user posted image

Čmrlika, saj se lahko z nami družiš, samo ne moreš bit lekadolčica. Nick je že zaseden. user posted image

Tak, zdaj pa se malo zresnim in spiham ven, kar me teži. DAnes sem po 4 tednih spet Kekca odpeljala v vrtec, zraven pa sem nesla potrdilo, da je bil te 4 tedne res bolan in bi naj zato samo plačala 30%. Pa sem doživela hladen tuš, če bi ga imela doma do srede, bi bilo ok, tak pa ne, ker mora bit doma 30 dni...

Pol me je pa v nabiralniku pričakala položnica iz vrtca, kjer piše, da moram ob tem, ko je bil 14 dni odsoten, plačat 99 €. 8 € je bilo odbitka. Da se zjočeš. user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.11.2008 13:18:33   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Tak, zdaj pa se malo zresnim in spiham ven, kar me teži. DAnes sem po 4 tednih spet Kekca odpeljala v vrtec, zraven pa sem nesla potrdilo, da je bil te 4 tedne res bolan in bi naj zato samo plačala 30%. Pa sem doživela hladen tuš, če bi ga imela doma do srede, bi bilo ok, tak pa ne, ker mora bit doma 30 dni...

Pol me je pa v nabiralniku pričakala položnica iz vrtca, kjer piše, da moram ob tem, ko je bil 14 dni odsoten, plačat 99 €. 8 € je bilo odbitka. Da se zjočeš. user posted image

Švajne rajne user posted image . A ti niso mogli tega povedat prejuser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
10.11.2008 13:19:25   
Pandica
K&M   pa bi ga vzela nazaj domov še do srede, da res nebi rabla potem toliko plačat vrtca  a nisi pomisla na to?

Moja miška zdaj tut spi, ampak pričakujem, da bo vsak čas gor...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
10.11.2008 13:20:19   
Pandica
Še dobro, da sem dala copy / paste user posted image   preden sem poslala, ker mi je napisalo we are sorry user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
10.11.2008 13:24:12   
Vrtnica79
Tak, zaj pa se še jaz malo pohvalimuser posted image  sem že skuhala, pa za večerjo sem si že pripravila. Sem naredila tunin namaz, pa kruhke bomo zraven popekli njammmiiii kak je to dobro.

Vana pa se zdaj češe z barbi glavnikiuser posted image , pa ono stekleno dudo je našla in jo cuca. Saj veste kakšne so bile včasih moderne ko smo jih imeli na verižicah in pol okoli vrata obešeneuser posted image . Jaz sem jih vedno iz morja in iz kolonije toliko prinesla domovuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1716
10.11.2008 13:25:33   
Vrtnica79

Še dobro, da sem dala copy / paste user posted image   preden sem poslala, ker mi je napisalo we are sorry user posted image

No, saj ni tak hudouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
10.11.2008 13:27:55   
Pandica

pa ono stekleno dudo je našla in jo cuca. Saj veste kakšne so bile včasih moderne ko smo jih imeli na verižicah in pol okoli vrata obešeneuser posted image . Jaz sem jih vedno iz morja in iz kolonije toliko prinesla domovuser posted image .

Ja, vemo ja user posted image   Kaj ti še imaš vedno te dude doma al kaj? Adijo živci, kje je že to user posted image zdaj bi ti jih že v muzeju po moje odkupli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
10.11.2008 13:31:37   
Vrtnica79
Ja, z to dudo se je že Lataša igrala tak da pri nas gre to iz roda v roduser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
10.11.2008 13:32:11   
Pandica

Sem naredila tunin namaz, pa kruhke bomo zraven popekli njammmiiii kak je to dobro.

Res je dobro ja user posted image   a lahko pridem danes k vam na večerjo? user posted image user posted image user posted image
Kako pa narediš tunin namaz? Ker ga vsak dela po nekem svojem receptu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
10.11.2008 13:40:58   
Vrtnica79
Eh, kr na simpl to naredim. Čebulo in česen sesekljam dodam rio mare, majonezo in malo soli. Potem še to z paličnim zmešam in fertik. In ni ga boljšega to namazano na tople kruhkeuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
10.11.2008 13:43:20   
Vrtnica79
Aja, včasih pa to kar z vilico pomešam in dodam koruzo zraven in to ješ z žlico ker je bolj gosto.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 10.11.2008 13:44:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1722
10.11.2008 13:44:09   
arabela*
vrtnica79,ti si pa res pridnauser posted image

Da se malo pohvalim.Mene pa je moj user posted image  prej presenetil z novim telefončkomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1723
10.11.2008 13:46:34   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vrtnica79,ti si pa res pridnauser posted image

Da se malo pohvalim.Mene pa je moj user posted image  prej presenetil z novim telefončkomuser posted image

Sem pridna, saj vemuser posted image .

Pa ti si tudi če te je dragi tako lepo obdaril. Zdaj pa si važičkauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
10.11.2008 15:27:28   
gold fish

pandica - samo zate

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.11.2008 15:30:49 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......