|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
7.12.2008 12:19:02   
botrca
Pridna Pandica user posted image  da si zlikala, jaz nimam nič, ker sem prejšnji teden bila pridna.

Tudi jaz imam kuhano kosilo, Jan je malcal, previla sem ga, perilo obesila, posesala...ma pridna sem vglavnem.

Ven nisva šla, ker mi vreme ne dišiuser posted image , oblačno in sivo.

Saraya kak si pa ti srečna, da greš kam jest. Tašča ne?

Vrtnica79 dober tek in vsem ostalim.

Zdaj pa dam Jana spat pa jaz tudi malo počivat, ker je miklavž prišel zjutraj in naju ob 8h zbudil (dobila sva kamero da se pohvalim).

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
7.12.2008 12:20:45   
botrca
Jaz tudi ne vem kdaj sem bila nazadnje ponoči v lajfuuser posted image  Pa niti ne pogrešam preveč glih zato, ker mi že itak primanjkuje spanca.

No ko sem bila noseča sem hodla ven vsepovsod tudi na ribičijo sem šla,na koncerte...zato je mali taki smeško in dobrovoljček, pa še pleše rad. Kot mamica in atiuser posted image .

Aja, prejšnji petek sem bila na Zečičevem koncertu v dvorani taboruser posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 7.12.2008 12:22:12 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
7.12.2008 12:23:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pandica prideš pomagatuser posted image ?

Ne, hvala lepa user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4503
7.12.2008 12:32:55   
botrca
user posted image

dober tek!!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
7.12.2008 12:36:03   
arabela*

Pol pa si računaj kdaj sem bila jaz nazadnje v nočnem lajfuuser posted image .  Pa mi niti ni, rajši sem doma sem bolj zapečkar. No, saj sva z user posted image  večkrat kam šla sama ampak ne ponoči.

kak sem šele jaz uboga,ko sem preduser posted image user posted image vsak vikend skakala odzunaj.
Pa še zdaj me grabiuser posted image ,ampak kaj hočemo,enostavno trenutno še ne gre
Edino kaj sem bila v treh letih dvakrat na fešti v Lj,pa parkrat zvečer z kolegicami v Celju na večerji,ko je kera imela Rd.Drugače pa jaz trenutno uživam doma z familijo zvečer.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4505
7.12.2008 12:36:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya kak si pa ti srečna, da greš kam jest. Tašča ne?

da

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
7.12.2008 18:19:07   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

botrca ...že pečeš tortouser posted image .......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak si me zdaj nasmejala. Jaz ko v življenju nisem ene torte spekla. Jutri ima moj user posted image  r.d. v pon.pa Jan. Praznovali bomo naslednjo nedeljo in torto naročili tam kjer je že preverjeno dobra (za poroko sva jo naročila pri istem, moja sestra tudi in za vse r.d.).

....saj zaradi r.d. sem napisala...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
7.12.2008 18:19:36   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...rajši grem, ker bom drugače pouser posted image ...

ne se jezit, nouser posted image

nena idi saj mene tudi večkrat zeza pa ne odneham takojuser posted image

pa sem vseeno šlauser posted image ...na lušnouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
7.12.2008 18:21:08   
gold fish

Uuu, bo pa pestro pri vas Botrca z temi RDuser posted image . A to sta z možekom naštudirala da bosta user posted image  inuser posted image  skupaj praznovalauser posted image

botrca ...jaz sem pa v tej rundi tak zrihtala, da sem našega malega pikeca kar ne možev r.d. rodila....bom lahko samo eno torto spekla, se ne bom rabla z dvema utrujat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
7.12.2008 18:26:53   
gold fish

kaj si delala?

Lataša zbira sličice Winx in RBD pa si jih tu na rr-ju menjavamo. In veš koliko dela je z temuser posted image  da vse prečekiram katere ima za zamenjat in katere ji manjkajo!?!

user posted image  mi je znano....samo jaz mam (trenutno hvalabogu ne) delo z nogometaši ...... samo rata pa pol ko tak menjuješ, da zbereš vse...

Neposredna povezava do sporočila: 4510
7.12.2008 18:27:18   
gold fish

Lataša zbira sličice Winx in RBD pa si jih tu na rr-ju menjavamo. In veš koliko dela je z temuser posted image  da vse prečekiram katere ima za zamenjat in katere ji manjkajo!?!

Dobro da se jaz ne bom rabila s tem ubadatuser posted image .

o, ja...boš...boš..user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
7.12.2008 18:50:31   
gold fish
spet monologi....user posted image

čao...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
7.12.2008 21:08:34   
arabela*
dober večeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4513
7.12.2008 21:29:40   
botrca
Dober večer tudi od meneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
7.12.2008 21:57:00   
botrca
Tej pa lahko noč, če ni nobeni za čvekat user posted image .

user posted image  nočko...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
7.12.2008 22:01:14   
arabela*

Tej pa lahko noč, če ni nobeni za čvekat user posted image .

user posted image  nočko...

jaz čakam,,da kera kaj pametnega napišeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
7.12.2008 22:04:59   
gold fish
...spet ni nobene.....đizus...bi rekla naša larauser posted image ....

....zato.

..grem danes s kurami spat...tistimi ta poznimi....... upam,da bo mali dolgo spal.....user posted image

Nočko...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
8.12.2008 1:43:35   
*bubi*
Danes pa sem jaz v nočni smeni.... pa itak ni nobene.

OK, bom vas nekaj vprašala, ko imate že malo starejše user posted image

Kako dolgo so uporabne tele igralnice:

user posted image

Me mika, da bi bubiki tole kupila. Pa ne vem, če je smiselno.... pri bubiju nisem imela v takem stilu, pa smo preživeli user posted image
Imamo dekice za na tla (spodaj pa je Airex blazina), kake glasbene zadeve bi se tudi našle, v bistvu nimamo takega loka preko. Hmmmmm.... kaj pa vem..... na pomoč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4518
8.12.2008 8:29:45   
koala
bubi Alex je imel nekaj podobnega, sicer plastično pa vseeno, zanimiva mu je ratalo tam okoli 4 meseca, se mi zdi da je bilo prej previsoko, uporabljal pa je do 7 meseca pol pa ni bilo več interesa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
8.12.2008 8:56:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

Me mika, da bi bubiki tole kupila. Pa ne vem, če je smiselno.... pri bubiju nisem imela v takem stilu, pa smo preživeli user posted image
Imamo dekice za na tla (spodaj pa je Airex blazina), kake glasbene zadeve bi se tudi našle, v bistvu nimamo takega loka preko. Hmmmmm.... kaj pa vem..... na pomoč!

bubi - mi imamo tako..čisto isto... sedaj pri pikecu......   zdaj mu je že interesantno...ne še čisto vse funkcije.....

..mi je pa teta, ki mi jo je prinesla povedala, da je od sestrične kolegica pol te loke stran vzela, igračke grejo itak dol, pa se je mala še naprej igrala.....če druga ne lahko pokoristiš še kot blazino, špilike pa bodo tud kasneje interesantne....t gor piše da je od 0 do 10mes.

Našemu, če ni not za bit...mu vzamem igračke dol in jih pol tak "vlači" - konjiček je trenutno ful zanimiv...pa ta na desni strani na sliki...... se da raztegnit in malo brni in se pol dvigne v prvotni položaj..

...meni je ok, mam pa tud tisto, ko trenira sprednji del....ko sta pikapoka in žabica..... pa kombiniram .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
8.12.2008 9:00:45   
gold fish
še to sem pozabla napisat..... ta lok lahko pol daš ne po diagonali ampak na robu..... pa se otrok dalje igra, ko je večji.....

...ni isto kot tiste plastične kot pravi koala.....

aja, pa dobro jutro....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
8.12.2008 9:05:48   
arabela*
dobro jutrouser posted image
Bubi,mi smo pri A.imeli nekaj podobnega,le da ni blazine odspodal in se lahko regulira tud nad bolj sedeči položaj,npr.v lupinico al ležalnik.Zanimivo ji je postalo okoli četrtega meseca,pa ne za dolgo.Ko je začela samostojno sedet,ji ni blo več zanimivo.Pol je bila najraje v stolčku za hranjenje in pa v hojici.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
8.12.2008 9:39:50   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vana je imela nekaj podobnega, pa ji ni bilo kaj dosti zanimivo. Par krat je celo zaspala notuser posted image .................  drugače pa še imam zdaj podlago, loke sem vzela dol. Zdaj včasih Lataša vleče Vano po stanovanju v tem in mi lepo polirata tlauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
8.12.2008 9:44:14   
gold fish
bubi - najboljše, da prideta z bubiko na user posted image , pa da sproba ona to zadevo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
8.12.2008 9:56:37   
botrca
Mi2 sva Janu tudi kupila ta lok in se je igral od 6 meseca pa dokler se ni začel dvigovat, obračat in mu ni bilo več zanimivo, tam nekje okrog 8 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!