|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
7.12.2008 0:08:11   
Pandica
Dober večer user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
7.12.2008 0:08:43   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
7.12.2008 0:08:45   
Pandica
Danes pa vidim, da ste vse nekam pozne in še visite tu gor user posted image

A ste mene čakale? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
7.12.2008 0:09:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
7.12.2008 0:10:36   
Pandica
Mi smo pa danes bili na roj. dnevu od moje sestrične user posted image  

Jaz sem šla valda, da prej domov z Zalo, ostali pa še ga čagajo, jaz pa že doma v pižami perajt za spanje user posted image   ja, kaj češ, tak je, če imaš malega otroka, ne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
7.12.2008 0:11:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena prijateljica user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
7.12.2008 0:11:26   
botrca
user posted image  papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
7.12.2008 0:11:57   
botrca

Pozdravljena prijateljica user posted image

pozdravljena prijateljica user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
7.12.2008 0:12:15   
Pandica

user posted image  papa

A zdaj pa papa? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
7.12.2008 0:12:45   
botrca

Mi smo pa danes bili na roj. dnevu od moje sestrične user posted image  

Jaz sem šla valda, da prej domov z Zalo, ostali pa še ga čagajo, jaz pa že doma v pižami perajt za spanje user posted image   ja, kaj češ, tak je, če imaš malega otroka, ne? user posted image

ja, ja otrok ti narekuje kako boš živela user posted image  Si se lepo imela?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
7.12.2008 0:13:24   
botrca

user posted image  papa

A zdaj pa papa? user posted image

grem, ker komaj gledam.sem mislila da te ne bo da gledaš PBuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
7.12.2008 0:13:28   
Vrtnica79

Dober večer in lahko nočuser posted image .

jaz grem, komaj še kaj vidim tu gor

Pandica ti pa tud spat, da neboš šla še onega tvojega tipčka gledatuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
7.12.2008 0:14:21   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Dober večer in lahko nočuser posted image .

jaz grem, komaj še kaj vidim tu gor

Pandica ti pa tud spat, da neboš šla še onega tvojega tipčka gledatuser posted image

itak bo zaspala user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
7.12.2008 0:14:59   
botrca
user posted image  res grem že 3x sem to rekla user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.12.2008 0:19:56   
Pandica
Imam še za pogledat samo 3 dele zadnje 4 sezone, samo kaj, ko vedno zaspim zraven, ko začnem gledati user posted image  user posted image  user posted image
11 del sem že ziher enih 3 al 4 x začela pa še ga nisem uspela do konca pogledat user posted image

Ja, full smo se fajn imeli. Zala je bila glavna animatorka, je pune plesala, pa saj veš vsak jo je malo žulil tako, da sem imela jaz malo roke fraj user posted image
Pol pa, ko se je najlepše začelo pa sem morala žal domov user posted image
In, ko sem se vozla domov sem tak študirala kdaj sem bila nazadnje zunaj med vikendom. Ojoj, saj sploh ne pomnim user posted image prvo 9 mesecev nosečnosti pa zdaj je že mala skoraj 14 mesecev stara, jo, se bo treba 1x ven malo zmigat, da dam možgančke malo na off user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.12.2008 9:20:35   
Pandica
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.12.2008 9:39:35   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Saraya, smo zapravljali, ja user posted image  Za plenice in mleko celo premoženje user posted image  
Drugače pa je bubika dobila nov stolček, za drugi avto. Bo dedek Mraz prinesel pri babici user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.12.2008 9:41:08   
*bubi*
Aja, da vidite nova ZS, ni treba čisto ven hodit. Zgoraj levo piše "Moja Ringaraja", tam zraven se v oklepajčku napiše številka, če imate novo ZS. Podobno, kot je bila prej oranžna puščica na vrhu strani.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.12.2008 9:42:06   
botrca
Dobro jutro tudi od meneuser posted image .

Ste že pokonci ali še poležavate in se cartate, ker sigurno imate možeke doma. Jaz pa ne bom imela ker gre delat  user posted image user posted image user posted image . Ima pa danes r.d.user posted image user posted image user posted image .

Kaj boste kuhale?Jaz sem se odločila za čufte in pire, ker že 100 let nisem tega jedla.
Če bo pa lepo kot je zdaj pa greva potem na en sprehod.

Lep dan pa se še kaj slišimouser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.12.2008 9:53:10   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.12.2008 10:22:29   
Pandica
Jaz pa grem peglat zdaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.12.2008 11:37:55   
arabela*

Jaz pa grem peglat zdaj user posted image  user posted image  user posted image

user posted image ,jaz pa grem pod tuš,pol pa na kosilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.12.2008 11:41:50   
Pandica
Do zdaj sem peglala, ampak zdaj pa ni ( trenutno user posted image ) niti ene cunje več za zlikat user posted image

Saraya   dober tek user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.12.2008 12:12:22   
Vrtnica79
Dober danuser posted image

kosilo imam kuhano, perilo oprano (4 stroji user posted image ) to bo likanja.........Pandica prideš pomagatuser posted image ?

Botrca če že sprašuješ kaj kuhamo, mi imamo restan krompir in puranje zrezke na pariški način, pa še bederce pečene pipikeuser posted image . In juho seveda.

Pop. dobimo še en obisk, še kar ni konec proslavljanja Vaninega RDuser posted image .

Lep preostanek nedelje vsemuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.12.2008 12:18:10   
Vrtnica79

In, ko sem se vozla domov sem tak študirala kdaj sem bila nazadnje zunaj med vikendom. Ojoj, saj sploh ne pomnim user posted image prvo 9 mesecev nosečnosti pa zdaj je že mala skoraj 14 mesecev stara, jo, se bo treba 1x ven malo zmigat, da dam možgančke malo na off user posted image user posted image user posted image

Pol pa si računaj kdaj sem bila jaz nazadnje v nočnem lajfuuser posted image .  Pa mi niti ni, rajši sem doma sem bolj zapečkar. No, saj sva z user posted image  večkrat kam šla sama ampak ne ponoči.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?