|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
25.8.2008 10:56:12   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Skye lepe mere tvojih punc . In si zadovoljna z  dr. Krebsovo?

Hvala user posted image

Žal ni bilo dr. Krebsove (je bila na bolniški)...jo je pa nadomeščala dr. Koražija, ki pa moram reči, da je res super user posted image user posted image
Smo se pa z dr. Krebsovo srečali že pri njunem 1. mesecu in mi je bila zlo všeč. Me prav zanima koliko je stara, ker se mi zdi namreč zelo mlada user posted image

Pandica
dobrodošla zopet doma. A ste se že aklimatizirali ?user posted image

Čmrlika  user posted image user posted image user posted image za nov voziček.

Pa ravno v sredo se dogovarjate...mi ne moremo, imamO UZ kolkov na Ptuju...držite pesti, da bo vse OK.

Kaj pa če bi se kdaj zmenili za vikend...npr. v soboto dopoldne ??...takrat imam jaz sigurno čas user posted image

No jaz sem se pa končno naročila k frizerju (komaj čakam na petek).....imam že tako grozno grivo na glavi da je joj user posted image ....zadnji čas, da jo skinem , da bom malo lepša mamica mojim princeskam user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 25.8.2008 10:58:48 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.8.2008 13:32:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Pandica
dobrodošla zopet doma. A ste se že aklimatizirali ?user posted image

Smo, smo user posted image  
Smo zdaj "že" teden dni doma. Ampak gremo še verjetno 1x dol, ko gremo pospravljati prikolico in pripravit za zimovanje. Ker itak doli ostane, je ne vozimo domov.
Kako pa sta mali2? UUhhh, te občudujem kako ti uspeva z dvema. Asica, jaz ne vem, če bi sfolgala, ko je moja tako zahteven otrok. Skozi rabi 100% pozornost in animacijo. Se že počutim, ko en klovn v cirkusu user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79   kaj zdaj, kje si? Povej kako je bilo na poroki?

Čmrlika   kaj pa je te blo z vozičkom? Firbec babji user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 227
25.8.2008 14:55:27   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kako pa sta mali2? UUhhh, te občudujem kako ti uspeva z dvema. Asica, jaz ne vem, če bi sfolgala, ko je moja tako zahteven otrok. Skozi rabi 100% pozornost in animacijo. Se že počutim, ko en klovn v cirkusu user posted image user posted image user posted image

ne vprašaj....komaj 3 mesece sta stari, pa že zahtevata 100 % pozornost......treba ju je animirati še in še....tako da se z user posted image menjujeva, ker drugače bi bila že na pol nora user posted image Ja pa še babice pomagajo...uh hvala bogu za njih user posted image
Me je kar groza kako bo, ko se bosta začele plaziti, itd. user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.8.2008 15:55:00   
Janey
mi smo pa zboleliuser posted image že od včeraj zvečer ima nad 38 vročino, mu sploh ne pade, ne pomaga sirup niti obhladki, nič. pa še dr je na dopustu. gremo jutri če nebo bolše, da gremo v lab.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.8.2008 20:54:18   
Pandica
Janey  naj Jakec čimprej ozdravi  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.8.2008 21:24:21   
mehurčica
Če bi imela katera Novalac NF (imam 2 škatli) in Novalac proti polivanju od 6.m dalje menda (1 škatlo), naj mi javi. 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.8.2008 10:08:03   
Skye
Janey tud jaz ti želim, da se tvoj sonček čim prej pozdravi user posted image

user posted image

Kaj zdaj mariborčanke....a vas je magla uzela...na tej temi se že pajčevina dela user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.8.2008 10:43:46   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Kaj zdaj mariborčanke....a vas je magla uzela...na tej temi se že pajčevina dela user posted image

Res je. Če pa nobena ne da teme za čvek, sicer pa bomo po moje vse nadoknadle, ko se bo začelo grdo vreme. Mi smo zdaj skoraj cele dneve zunaj, da še izkoristimo sončka in lepo, toplo vreme.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.8.2008 22:05:09   
selma2
Janey upam, da tvoj sonček čimprej okrava mi smo to tadli prejšnji teden skozi in mislim, da je bil kriv tudi zobek saj je v nedeljo pokukal ven. No punce ne boste verjele kaj se mi je včeri zgodilo. Zvečer po tuširanju sem si hotela sčistiti obraz in odprem omaro s kozmetiko (na njej pa imam pralni prašek) in pade pralni prašek dol štopelj je zgleda bil slabo zaprt in meni špricne v oko. No tako, da sem šla ob 23ih k dežurnemu zdravniku in ta me je poslal k okulistu. No ta je rekel, da še dobro, da sem prišla, ker bi lahk imela ful probleme. Tako so mi oko sčistili (čeprav sem ga že doma ful pod tekočo vodo) in Dali ful kapljic pa še mažo. No včeri me je še ful bolelo danes pa je že skoraj ok. Kaj čemo neroda jaz.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.8.2008 22:17:09   
Vrtnica79
Selma šit no, a si kaj pila da si tak nerodnauser posted image . Joj, upam da bo vse vredu z tvojim očesomuser posted image .

Janeyuser posted image user posted image user posted image  za Jakca, naj čimprej ozdravi.

Joj babe res je toliko pajčevine tu gori da nič ne vidim, bom raje zaključila post....................

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.8.2008 8:55:02   
koala
Jeney upam da se bolanček čimprej ppozdravi.

selma  upam da je oko OK, res dobro da si šla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.8.2008 10:40:25   
selma2
Ja punce res je tak zgledlo, ko da bi kaj pila. No v glavnem oko je danes že čist ok sam malo rdeče. No v ponedeljek pa 1 delovni dan po 8 mesecih. Bed!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.8.2008 12:14:56   
Vrtnica79
Ooo, delat že greš?! No, upam da ti delovni čas hitro mineuser posted image . HB da je kok zdaj bolje

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.8.2008 13:18:51   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: selma2

Ja punce res je tak zgledlo, ko da bi kaj pila. No v glavnem oko je danes že čist ok sam malo rdeče. No v ponedeljek pa 1 delovni dan po 8 mesecih. Bed!!!user posted image user posted image user posted image

sam da je boljše user posted image

Uh boga revica, že v službo user posted image Kako pa to, da že po 8. mesecihuser posted image

No mi smo danes imeli kontrolni UZ kolkov in obe imata kolke 1A...smo si oddahnili user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.8.2008 16:51:35   
selma2
Eh sem pogodbeno pa so me klicali, če sem pripravljena prekinit pd in prit delat. Ja kaj čem lahk sem samo srečna, da so me poklicali in dali možnost.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.8.2008 16:28:35   
Pandica
Oj bejbe,

ja, kje pa ste vse? Res nič več ne čvekamo in se pajčevina dela tu...

Jaz sem pa danes spet zapravljala za mojo miško. Kupila sem ji  avtosedež, Maxi Cosi XP, barve Happy Flower. Sicer imava lupinico Romer, sem full zadovoljna z njo in jo boma še vedno uporabljali dokler je ne preraste. Še ima dovolj prostora. Sedež pa bo medtem čakal v Zalini sobici na vožnjo  user posted image user posted image

Še ena slikica kako važno sedimo v novem sedežu  user posted image   in beremo navodila za uporabo user posted image

user posted image

Selma2   ja, res si lahko srečna, da imaš službo in boš lahko šla delati. Saj user posted image   nebo nič hudega medtem, ko te nebo.

Skye   zdaj pa ne rabite bit več široki poviti, ne? Jupi, kako je to fajn, ni? Samo pampersko gor in fertik.
Samo nimaš pa pol nič za primit, ko nimajo nič ritke brez onih vseh pleničk user posted image user posted image

Vrtnica79  ste že doma al še služite? Ploščice so položene?

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 241
31.8.2008 11:30:28   
selma2
Saj logo, da mu z atijem ne bo hudega sam vseeno pa mi je ful hudo in sem prav depresivna že par dni!!! Ne morem se sprijazniti z dejastvom, da ga morm tako malega pustiti pa še ziza se tak rad.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
31.8.2008 11:48:10   
Pandica
selma2  user posted image   drži se in ne bit depresivna, ker mali mišek to čuti.

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 243
31.8.2008 21:34:23   
kekec in mojca
Selma, vem, kako se počutiš, ampak verjemi, da ti bo po drugi strani tudi fajn, ker boš šla v službo in malo med ljudi... Vsaj jaz sem se s tem tolažila pri Kekcu. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.9.2008 13:03:39   
Pandica
Da nas malo gor dvignem  user posted image   smo bile že na drugi strani user posted image

Kje pa ste vse?

Jaz čakam, da se moja miška zbudi, se najeva, pol pa zviz ven na sončka user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.9.2008 14:29:10   
koala
Pandica mi mamo tudi priorija, sem ga za probo v takega kot ma Zala posedla, pa je protestiral, ko smo pa v drugem BC v isti sedež druge barve posedli, pa je bil celi happy. Ga že uporablja, ker je bil v lupinici čisto nesrečen. Kero lupinico od romerja pa imate? Alex je mel babysafe, pa mu je že fulllllll ozka.

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.9.2008 22:08:20   
Pandica
Koala   pa ne mi rečt, da si hotla Alexu kupit Happy Flowers barvo user posted image  user posted image  user posted image
To je ja "punčkasta" barva. Katero pa imate zdaj? Super, da je zadovoljen in se rad vozi zdaj v njej.
Jaz imam tut Romer Baby Safe lupinico in ima moja miška še full prostora v njej tak, da jo boma še kar uporabljali dokler je ne preraste, pa potem komaj v sedež. Se mi sploh nikamor ne mudi, čim dlje je v jajčki, tem varneje je za naše bejbije. Sedež sem pač že zdaj kupla, ker so imeli v Baby Centru akcijo in itak ga boma potrebovali čez nekaj časa.
In kako je kaj drugače Alex, pa ti?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.9.2008 22:09:28   
Pandica
Aja, pa to sem te hotla še vprašat: kaj ima že 9 kg, da ga voziš že v avtosedežu? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.9.2008 10:58:47   
Vrtnica79
Kukuc, evo me tukajuser posted image .

Zdaj sem modernizirana in vam pišem iz prenosnega računalnika, samo mi je tak smešno pa se še malo lovim. Stari računalnik je dobila Lataša v svojo sobo, je zdaj tako srečna. Drugače pa imamo doma kaos, nekaj prenavljano in tako skozi nekaj čistim.

Selmauser posted image user posted image user posted image  saj bo, to so ti začetki ko je najbolj hudo. Čez čas ne boš več mislila na to. Drži se!

Pandica uau kaki sedež! Koliko se te dala za njega?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.9.2008 12:38:37   
koala
Pandica rdečega mamo, samo je sp ne xp, v trdnosti v avtu ni bilo razlike pa sva se za rdečega odločila, no Alex se jeuser posted image . Ne nisem mela namena rozastega kupit, samo v BC v Mercatorju niso meli drugega priorija, pa smo ga v tega za probo posedli. Je pogruntal da je punčkast, mu ni bil všečuser posted image   Jap ima že 9 kil, je mali požerušček. Saj nekje se pa priklapljanje na 2 uri mora poznat.
Kako je pa tvoj črnuh?
Alex pa je malo prehlajen in smo danes ponoči zeloooo salbo spali, tako da sem malo povožena.

Pa Zala?

Nisem vedela

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?