Anonimen -> RE: zone reality- prikazovanje duhov (17.7.2008 9:50:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin No takole je videl angele od prijateljice sin. Tudi ona jih je videla. Me je pa tole na nekaj spomnilo, veliko otrok ima namišljene prijatelje, sedaj pa se vprašam, če so ti prijatelji res namišljeni, mogoče pa gre samo za angele in otroci dejansko tega ne vedo, jih samo vidijo in njim to zadostuje. No, tole se je zgodilo tudi meni. Pomojem sem bila stara okoli 4 leta, spala sem v mamičini postelji tik pod oknom. V spanju sem slišala kako nekdo kliče moje ime, ljubkovalno (Nika-Nikica). Zbudila sem se in se dvignila k oknu. Zunaj je na travniku stala bela, skoraj prozorna ženska postava v pajčolanasti obleki do tal. Ženska je imela dolge rjave lase, ki so plapolali v lahnem vetriču tako tudi njena obleka. Ni me bilo strah niti najmanj, zdelo se mi je kot da je to nekdo, ki ga poznam. Ženska mi je nalahno pomahala, pomahala sem nazaj in se nato ulegla v posteljo. Zjutraj ko sem to povedala babici in mami, mi nihče ni verjel, češ, da se mi je sanjalo. Še zdaj, ko sem odrasla imam pred očmi tega angela, jasno kakor, da bi ga videla včeraj. Babica mi šele zdaj verjame, da sem kot otrok zares videla angela.
|
|
|
|