|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pa še nekaj o prijateljih
17.7.2008 8:48:31   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
resničnih prijateljev, za katere ste sigurne/i, da vam ne bodo rekli kaj takega, da bi vas užalili

Kaj mi bo tak prijatelj, ki me ne bi užalil. Tako se obnašajo vsi/večina, da ne bi užalili. Resnični prijatelj je tisti, ki ti pove resnico katero ne vidiš in je pripravljen za to postaviti prijateljstvo na kocko. Ki bo povedal resnico, ti poskušal odpreti oči, ne glede na to če te užali. In takšnihje praviloma zelo malo.

Oni drugi. Ki žalijo zaradi svoje narave značaja. Ti ne sodijo v kategorijo prijateljev. Bolj sodijo med prisilne znance.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.7.2008 8:50:17   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
In takšnihje praviloma zelo malo.

Ne bi rekla, da je takšnih malo.. Še več kot preveč jih je, ampak... nekatere ljudi iskrenost drugih odbija, češ, on je pa nesramen, ..... Nekateri ne cenijo tega, in nekateri ne vedo, kaj pomeni "prijateljstvo".

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.7.2008 8:53:07   
dory
Prave prijatelje spoznaš v nesreči. Ko sem sama preživljala najhujše trenutke so se pokazali...večina so znali le otresati z jeziki, le nekaj,jih je stalo ob meni. In zame je prijatelj tisti,na katerega se lahko zaneseš in ki ti v končni fazi tudi pove v glavo. Zame ni prijatelj tisti,ki se s tabo smeje, za tvojim hrbtom pa še bolj in dela analize...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.7.2008 8:56:13   
Saša27
Jaz pravim, sreča, da imamo prave prijatelje, če pa te kateri kdaj razočara, pa čeprav samo zaradi banalne stvari, kot je zavist (fovšija), pol pa res rabiš dolgo, da spet komu zaupaš. No tako je bilo pri meni. Imela sem prijateljico (ena od štirih pravih), ki sem ji res vse zaupala, vse lepo in prav, dokler se nama z možem ni nasmehnila sreča, no pol si pa lahko mislite kaj je bilouser posted image , sedaj me niti ne pogleda več, ko se srečamo. Dolgo časa nisem nikomur zaupala (beri novim znancem, stari prijatelji so ostali), no sedaj pa imam novo prijateljico, ki bi zanjo dala roko v ogenj, pa tudi ona zame.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.7.2008 14:54:45   
ThinkPink
Meni pa se zadnje čase dozdeva, da več sploh nimam pravih prijateljev. Resnične težave lahko zaupam le partnerju, mami (tudi ne vsega), bratu. S svojo najboljšo prijateljico (iz mladosti) se sicer dobro razumem, vendar sva se nekako oddaljili...čeprav se ne vidiva več toliko še zmeraj mislim jo še zmerom dajem med prijatelje, ker je oseba, na katero lahko vedno računaš.

Ostalo so pač kolegi...

Pri prijateljih pa najbolj cenim, da te znajo "skurcat", ko si na napačni poti, pa trmoglaviš svoje... Pa seveda vse ostale dobre in slabe lastnosti. Saj prijatelj ne rabi biti idealna oseba. Pač človek z vsemi napakami vred. Mora te sprejemati takšnega kot si in te včasih postaviti na realna tla.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.7.2008 14:59:51   
ThinkPink
Mogoče še to. Prijatelj je tisti, ki ti ZARES želi vse dobro.

Vse preveč je ljudi, ki ti želijo vse dobro, pa da bi bil zdrav in čimprej končal to in ono in čimprej dobil ful dobro službo in imel zdrave in pametne otroke...pa tega dejansko ne mislijo, oz. si celo po tihem želijo, da se ti kje zalomi. Ko se ti zalomi, pa prihitijo...joj, kako si bogi. Če pa se ti kaj uresniči, pa jih nekaj mesecev ni okoli.

Pravi prijatelj je s tabo v dobrih in slabih trenutkih.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.7.2008 15:22:51   
Nika v službi
Imam 2 pravi, iskreni, zvesti prijateljici. Še iz časa OŠ! To je prijateljstvo, ki ne pozna ovir, zamer, dolgih nosov, razdalj... Tudi če se dalj časa ne vidimo, odnos ostaja enak, pristen. Vem, da ju lahko pokličem sredi noči in bosta zame šli v ogenj. In obratno. To je neprecenljivo. Seveda smo se tudi že skregali oz. glasno pogovarjaliuser posted image , ampak ravno to je namen prijateljstva - iskrenost. Jasno, da si kdaj tudi prizadet in to poveš, pa potem predebatiraš, prespiš in na koncu ugotoviš, kako je vse skupaj dragoceno.

Vsaka od nas je ubrala svojo pot v življenju, v bistvu smo si zelo različne, sama imam že družino, ena je samska, druga pa je na začetku resne veze, ampak vsa ta različnost nas ni oddaljila druga od druge, ampak prazaprav še bolj povezala.

Moji dve prijateljici RR-ja ne prebirata, čeprav vesta zanj. Če pa že kdaj naletita na tole - Meri in Saša - hvala, ker sta tu. Vedno. Brezpogojno.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?