|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa še nekaj o prijateljih
15.7.2008 14:19:30   
Anonimen
Pozdravljene.
Zanima me, kaj najbolj cenite na prijateljih? In koliko imate tistih resničnih prijateljev, za katere ste sigurne/i, da vam ne bodo rekli kaj takega, da bi vas užalili?
Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil decembrka -- 15.7.2008 14:20:23 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa še nekaj o prijateljih
15.7.2008 14:31:51   
pokica_
Pri prijateljih cenim najbolj to, da jim lahko povem karkoli brez občutka sramu in brez zadržkov, kar velja tudi obratno.
Ko mi je hudo, vem da mi bojo pomagale in se lahko zanesem na njihovo pomoč in do sedaj mi še nobena ni rekla nikoli nič žaljivega in upam, da tudi tako ostane v nadaljnje. user posted image  

Imam 3 take prijateljice za katere lahko rečem, da so zlateuser posted image .
Ostalo pa so kolegice za čvek in za na kafe.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2008 14:34:08   
mert
Glavno merilo za to ali je pravi prijatelj ali ne po mojem njenju ni to ali mi lahko reče kaj takega kar me užali ali ne.
Pri tem je lahko le napačna interpretacija ali povezava. Tudi resnični prijatelj me je že užalil.
Za prave prijatelje imam tiste, na katere se lahko zanesem.
Sem sigurna, da mi bodo v stiski z vsemi svojimi močmi pomagali in mi stali ob strani, me v stiski ne bodo zapustili in mojega zaupanja tudi ne izrabili. Predvsem pa dobim potrditev v prijateljstvu takrat, ko mene kdo prosi za pomoč, podporao ali se mi izjoče na rami, da mu je potem lažje.
Taki prijatelji so zares redki, vendar jih z možem imava nekaj,3 ali 4 pare.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 14:35:39   
Anonimen
se podpišem pod mert

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 14:35:51   
Angellina

Decemberka te je prijateljica užalila?

Mene ne bi motilo, če bi mi prijateljica povedala resnico, četudi le ta ne bi bila prijetna. Pač objektvno mnenje.
Raje imam to, kot pa da bi se skrivala za nasmehom.

Drugače pa je moja izkušnja takšna:
Človekova senca je pogosto podobna prijatelju; izgine, kakor hitro neha nate sijati sonce. (češki pregovor)
...in najbolj bi cenila to, da bi bila ob meni tudi v slabih trenutkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 14:42:50   
Anonimen
Imam dve zelo dobri prijateljici. Za eno nebi nikoli rekla, ampak je res človek na mestu in mi je bila v ogromno pomoč ko mi je oče umrl.

Druga je pa zelo realen človek. Pa mi kdaj tud kaj takega reče da sm užaljena. Ampak to mi je všeč pri njej. Ker ne olopšuje, ker me ne treplja po rami kadar si ne zaslužim, ker me nakuri če si zaslužim, ker me na realna tla postavi.....

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2008 14:43:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Druga je pa zelo realen človek. Pa mi kdaj tud kaj takega reče da sm užaljena. Ampak to mi je všeč pri njej. Ker ne olopšuje, ker me ne treplja po rami kadar si ne zaslužim, ker me nakuri če si zaslužim, ker me na realna tla postavi.....

Evo, to je zame dober prijatelj.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2008 14:47:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zame tudi, a jih je na žalost zelo malo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2008 14:51:50   
Anonimen

Tudi zame.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2008 14:52:15   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Pozdravljene.
Zanima me, kaj najbolj cenite na prijateljih? In koliko imate tistih resničnih prijateljev, za katere ste sigurne/i, da vam ne bodo rekli kaj takega, da bi vas užalili?
Lep dan vsem

Hehe, najbolj cenim iskrenost. In seveda zato nimam prav nobenega takega prijatelja, za kateraga sem sigurna, da me ne bo užalil. Če si bom zaslužila, oz. delala kaj takega, kar ni prav, me bojo pač užalili - upam, to je bistvo iskrenosti! Zato jim pa lahko zaupam!

Sicer imam pa 2 prijatelja in 3 prijateljice, za katere bi dala roko v ogenj in verjetno tudi obratno. Pa še par dobrih znancev, na meji s prijatelji, s katerimi si pa ne povemo  čisto vsega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2008 15:02:19   
Serendipity

Zanima me, kaj najbolj cenite na prijateljih?

Da so kar so in da sem ob njih to kar sem. Da ni pretvarjanja, zahrbtnosti, hinavstva, zavisti in prenosa informacij širši družbi...

In koliko imate tistih resničnih prijateljev

3 srčne prijateljice, ostalo so bolj kofi frendice user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2008 15:06:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zame tudi, a jih je na žalost zelo malo.

Pa tudi ljudje ki hočejo imeti take prijatelje so redki.

Večina "novih" ljudi, ki sem jih zadnja leta spoznala, si želijo ploskanja, tolaženja čeprav so si čist sami krivi da je kakor je. Redki so ki znajo resnico slišat, al pa vsaj drugačen pogled na problem. Nekateri pač radi jamrajo in imajo zraven sebe radi ljudi ki jih pri tem podpirajo. Men osebno se pa ne da cele dneve bogi, bogi nekomu govort.

Mene marsikdaj ta dotična prijateljica tako razkuri da kar piham. Sam pol čez čas ko se pomirim mi rata jasno da ima prav. In pol gremo lahko naprej. S tem da z njo se pa res lahko kulturno skregam. Tko, kreg z argumenti. Pa s tem da točno ve, kdaj pač pridige ne rabim.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2008 15:45:12   
snake
eno prijateljico in enega prijatelja katerim lahko zaupam vseeeeeeeeeeeeeeeeeee, imam pa veliko prijateljev katerim bi lahko zaupala vse ampak to pač ne storim

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2008 16:43:24   
Lusa
Prave prijatelje spoznaš v nesreči.Pred hčerino smrtjo sem mislila ,da res imam prijatelje ,da bi dal zanje roko v ogenj ,sedaj ,ko sem pa marsikaj doživela pa lahko rečem ,da imam samo 2 najboljši prijateljici in ti pravi prijateljici ,ki mi ne zamerita ,ko sem kdaj čist drugačna,odsotna ,me razumeta ;v glavnem rada ju imam.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2008 16:50:19   
ronja
Lusa, kako lepo te je spet slišat! Vso srečo celi družinici in še kakega člana v bližnji prihodnosti ti želim!user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2008 17:21:43   
Anonimen

Pozdravljene.
Lep dan vsem

Kako to misliš, užalil? Te namensko prizadel? To pač ni prijatelj, če na tebi trenira svojo nesamozavest.

Marsikdo mi je že rekel kaj takega, da me je prizadel. Pa jaz tudi drugim, najbrž. Ampak je razlika, če nekdo nekaj reče z namenom, da te prizadane ali če reče z namenom konstruktivne kritike. In pravi prijatelji so tisti, s katerimi lahko debatiraš tudi tako, da se glede nečesa ne strinjaš, pa tudi če se skregaš. Vendar boš nekje v sebi vedel, da ta prijatelj tega, kar je rekel, ni povedal z namenom, da te prizadane, ampak da ti osvetli še drugi vidik določene zadeve, ki jih morda sam ne vidiš, ker te hoče na kaj opozoriti ali pa je tvoje ravnanje/obnašanje/principi,... v nasprotju z njegovimi. In tisti pravi prijatelj bo sposoben sprejeti tvoje ravnanje, četudi se s tabo ne strinja. Ti bo v oporo in te bo podprl v tvojih dejanjih, ponudil ramo za tolažbo in ti zaželel srečo, čeprav bi sam ravnal drugače.

In ja, imam nekaj takih prijateljic, ene bolj zavijajo v celofan, druge so bolj direktne, ampak konec koncev so tam, če jih rabim, najbolj fajn pa mi je en možev prijatelj, ki pa mi je s svojimi komentarji razkril marsikaj, na kar sama nikoli ne bi pomislila. In za njega vem, da bom po veliko najinih pogovorih v začetku užaljena, a dosedaj so se njegove iskrene, direktne besede še vedno izkazale kot zelo resnične in vredne upoštevanja.

Sicer pa, kar se tiče tebe, decembrka, če bi se midve nekje dobili na kavi, pa bi me vprašala za nasvet glede česarkoli, bi zelo previdno izbirala besede in striktno uporabljala nedoločnik. Ne, ker bi bila hinavska ali bi se hotela izmikat ali karkoli podobnega, ampak ker se mi zdi, da si trenutno sama v sebi zelo prizadeta in rabiš ogromno spodbude, pa zelo malo ali nič kritike, da se spet pobereš in začneš gledat na sebe z malo lepšega kota user posted image user posted image user posted image . In bi moja morebitna kritika v tem trenunutku naredila le škodo, pa četudi bi bila mišljena dobronamerno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.7.2008 21:47:32   
Naja30
Ko se nam je pred kratkim zgodilo nekaj zelo hudega, sem ugotovila, da imam kar nekaj prijateljic, ki so res prave. Zaradi tega sem zelo vesela in vem, da se lahko zanesem na njih, kot se one lahko name.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2008 21:53:09   
Anonimen
Zanima me, kaj najbolj cenite na prijateljih?

Vse.

Lep dan tudi tebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.7.2008 21:54:07   
atanja
Meni je pa tidti prijatel ki pove kar si misli vendar hkrati pusti da živim svoje življenje.... ZAdnej čase opažam da ljudje vežejo drug na druzga in pol če kdo ne naredi to kar se pričakuje oz. se pač postavi za svoj način življenja pa ni več njegov prijatel...

Moja prijateljica: ko je hudo sva si ob strani, ko ima katera svoj mneje jo psutiva v tem mišljenju, in tudi če se ne vidve 1 mesec vse veva kaj se dogaja z katero.... In to je to... NE pričakujem d abo zaradi mene spremenila način, vem pa da jo lahko pokličem kadarkoli.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.7.2008 22:38:31   
Pikec
Prijatelji so zelo redka dobrina...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2008 0:01:35   
Anonimen
Sem imela šele sedaj čas, da sem prebrala odgovore. Hvala. Ma, včasih me res prizadanejo samo nekatere besede. Pač taka sem.
Sem pa odprla temo zaradi enega stavka, ki mi je rekla "prijateljica"; Ja, veš, saj pri tvojem user posted image je boljše, ker je skozi tak (ima Atopični Dermatitis, se marsikdaj tudi spraska toliko, da ima krvav ovratnik), naši je pa kar naenkrat vsekalo ven (neka alergija, ki so jo ugotovili in je bilo kmalu bolje) to pa je panika. In to mi reče po polurnem njenem jamranju, jaz pa itak samo poslušam. Saj sploh do besede ne pridem, pa še brezveze mi je tolk kar naprej jamrat, saj smo našega user posted image  pač sprejeli tak kakor je seveda s tem, da še naprej raziskujemo, kaj mu odgovarja in kaj ne.
Sicer se mi pa zdi bedast, da samo govori, govori in govori. Jaz pa aha, ja, ja, tako je, a res itd.....
Brez zveze. user posted image user posted image
Pač je moj krog prijateljev čedalje ožji.
Pa tudi sama poskušam čimdlje stran od znancev, ker se samo nekaj opravlja, šimfa....komu je kaj bolje, komu slabše. Brez zveze.
Ko smo že ravno pri prijateljih; mladost sem  preživela pa  še s hujšimi bedaki. Najboljša prijateljica (se enkrat nisva videli 14 dni, pa nama ni nihče verjel, ker sva bili kot rit in srajca) me je tako grdo pustila na cedilu, da še sedaj ne moram verjet. Zato vsaka čast tistim, katere ste odgovorile, da imate prave prijateljice in ki verjamete v njih.
Imam priajateljice, ampak žal se zanesem samo še sama nase, pa mislim, da tudi, če mi ponujajo pomoč je ne želim. Tako kot je ena rekla svojemu možu, ko mi je ponujal eno uslugo; veš, da xxxx ne bo sprejela, ker ona zna samo dajati, sprejemati pa ne. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 16.7.2008 0:13:27 >

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.7.2008 8:23:11   
puncica

Pozdravljene.
Lep dan vsem

tole pa ne razumem a resnični prijatelj je tist ki ti vedno olepšuje stvari al kako to misliš? Takega prijatelja jaz ne potrebujem, prijatelj je zame tisti ki ti stvari pove realno, argumentirano, joče s teboj in se smeje s teboj, ti neolepšuje stvari ampak predstavi svoj pogled na vse, te kdaj "brcne v rit" in ga lahko pokličeš ob 1 zjutraj pa ne bo to nič čudno, te tolaži in je s teboj ko ga potrebuješ. Tako da jaz takih prijateljev nimam, vse so manj ali več dobri znanci in znanke, nikomur ne zaupam toliko kot bi si želela, sem pač bol nezaupljiv človek in da nekoga sprejem kot resničnega prijatelja traja in traja in to traja že 30 let in še vedno nisem našla takega človeka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2008 8:30:23   
puncica

Sicer se mi pa zdi bedast, da samo govori, govori in govori. Jaz pa aha, ja, ja, tako je, a res itd.....
Brez zveze. user posted image user posted image

Uh pri meni je pa ravno obratnouser posted image , sej tud kaj povem ampak sem skoz obremenjena da sem premalo zanimiva, ker premalo govorim, mah kaj pa vem, itak sem čist preveč obremenjena s tem kaj si ljudje mislijo o meni in posledično tud zato verjetno nimam tistih pravih prijateljev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.7.2008 8:37:03   
mojamura
hm....zame je prijatelj tisti, ki mu zaupam, on zaupa meni. mi pove tudi direkt, če ga kdaj 'poserjem', mi ob težkih trenutkih zna stati ob strani. prijatelj je tisti, ki ve poslušati in slišati....ne pa samo govoriti, je tisti, ki bi jaz zanj šla na konec sveta, če bi bilo treba....je tisti za katerega vem, da me bo poskušal razumeti, me ne bo obrekoval in se kitil s tujim perjem. je tisti, ki ni zahrbten ali hinavski, je tisti kateremu je besedna zveza moj prijatelj vzajemna stvar.

No tudi jaz še takega človeka nisem našla....najbolj se je temu opisu približal moj partner.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.7.2008 9:19:38   
Pilar
Moja prijateljica je moja sestra. Ker je do mene odkrita, poštena, tudi če me užali....ker dejansko me ne užali, ampak mi pove "svoje". 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?