Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: madeži na sedežni garnituri 13.7.2008 15:33:38
|
|
|
|
*Junona*
|
Mogoče vanish ali pa meglio. Upam, da spraviš flekce dol. Pozanimaj se, ker nisem prepričana, ampak mislim, da obstaja tudi neka aktivna pena za čiščenje.
|
|
RE: madeži na sedežni garnituri 13.7.2008 23:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat sem gledala po tv, kako se da vsak madež spraviti dol z WD-jem. Pošpricaš, podrgneš, poliješ s cetom (da razmastiš) in spet podrgneš obrišeš na suho. Jaz sem tako dobila ven čigumi iz avtomobilske prevleke. Je rekla izumiteljica tega čiščenja, da še ni bilo fleka, ki ga ne bi odstranila z wd-ejem. Ali pa za začetek poskusi samo z malo ali sploh nerazredčenim Jarom. Lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.7.2008 23:18:59 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2008 23:20:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: madeži na sedežni garnituri 13.7.2008 23:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2008 23:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: madeži na sedežni garnituri 14.7.2008 22:34:41
|
|
|
|
janca
|
Mi mamo tud neki podobnega plišu, pa spravim dol s venišem, tisti ki ima pumpico, za odstranjevanje madežev s preprog in sedežnih garnitur. Pošpricaš in zdrgneš s suho cunjo. Meni je šel dol tud flomaster in sicer vodoodporc. Tko da probi, sam narahlo drgni, da ne poškoduješ tkanine. Od lizik in bonbonov gre pa brez problema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?