*žaži* -> RE: En folk glup???? (16.7.2008 22:16:46)
|
bla bla...matr ste ene sitne res...človk kr učas ne more verjet kok pametnarte in svetujete. Karin in Tamika ne pretiravat. Zdele ta trenutek me pa res zanima kaj ste to zaene češplje, da ste tko pedantne in aklih. Itak so pa v življenju vedno vse poteze pri vama popolnoma pravilne in nezgrešene. Ah dejte no. Ne men bučk podajat. ..in ja...tle v mojmu kraju pa še nism slišala da bi komu otoka ukradl. To, da ste iz večjih mest pa ne morte primerjat vašga načina življenja z našim. Tut js sred Lj al pa Mb niti pod razno ne spustim otroka iz roke kaj šele spred oči. .....poznam točn tak tip žensk k ste ve....pa morm rečt, da bi pr drugih znale vse poštimat, do potankosti vejo kaj je pr drugih narobe...sploh pr otrocih vedo kdaj in kako kaj ukrent...a ko so same v zagati, pa se najraje skrijejo tisti čas v svoje zavetje dokler se stvari ne poležejo, ....ker one so pa itak vedno brez težav, če se pa slučajno pojavjo, jih pa "zelo uspešno" rešijo. Malo morgen ...ajajaj punce....nč skrbet...me taneodgovorne mame bomo že...sam glede vas je vprašanje. Pa hvala za zanimivo debato, kateri je že bilo znano kako bo potekala ..bote pač mogle živet s tem, da smo si na vajino žalost mame različne, a ne.....papa
|
|
|
|