Naja30 -> RE: En folk glup???? (14.7.2008 13:47:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: koala Se podpišem pod Karin24. Sajravno zato, ker se vsi samo zase brigamo, trpi toliko otrok. Pa ne govorim o preveč oblečenih otrocih......... In kaj boš naredila s tem, ko boš mami povedala, da je njen otrok preveč oblečen? Rekla ti bo, da se brigaj za sebe. Zato se pa jaz ne spuščam v debate o tem, ker nima smisla. Sem enkrat eni mamici, ki je bila na +25 temu primerno oblečena rekla, da saj zdaj pa otrok mogoče ne rabi več zimske kape. Mi je rekla, da je pred kratkim imel vnetje ušes. A zdaj ji naj pa razlagam, da pri vnetju ušes že tako ali tako ni treba še dodatno pregrevat ušes? Mah, si mislim svoje in grem dalje. Moje mnenje ni letelo na to da je preveč/premalo oblečen otrok. Ampak na situacije kjer je otrok resno ogrožen. Hotela sem samo povedat da mame ne vedo vedno najboljše. Ne vse. Niti ni letelo na ta primer. Ampak na splošno mi gre na živce da ljudje govorijo da vsak najboljš ve za svojga otroka. Ker to pač ni res. Če bi blo nebi bli otroci zlorabljeni, pretepeni, lačni, zatirani, zaprti v kleteh, mučeni, umorjeni.... Saj vem, Karin, kaj si hotela povedat. Se čisto strinjam s tabo, ampak kot je rekla srki, nima smisla sploh kaj govorit takim ljudem, ker so itak sami najbolj pametni in ti na koncu še pribijejo, da kaj se imaš ti za vtikovat v to. Primeri, ki si jih navedla, so pa itak klasa zase. Tudi ČE bi kdo šel na policijo in karkoli rekel, ne morejo nič brez konkretnega dokaza. Ta pa pride, ko je že prepozno... Kam smo zašle s kabrioleta! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|