bamby
|
Čer! No, pa smo že na 4. delu ! Neurje je bilo spet noro danes. Pri nas se je začelo okrog 13h, pa na srečo več kot nekaj malega toče ni bilo. Me je pa klicala mama prejle, da so pa pri mojem bratrancu pri Mostah imeli hudo neurje, da jim je streho odkrilo, ko so bili ravno pri njegovem očetu (mojem stricu) na obisku, pa so mogli takoj domov. Na žalost se je končalo tako, da je ob reševanju bratranec padel in se poškodoval. Sprva je bil v nezavesti, zato so ga odpeljali v LJ na urgenco in so ga obdržali v bolnici na opazovanju. Za roko se pa še ne ve, ali je zlomljena ali ne . (Moj bo pa raje ton izklpou kot se opraviču - pina) A sta z mojim kaj v žlahti Glede sadja: jaz sem samo ene 3x olupljeno jabolko narezano na krhlje skuhala, zdaj pa nobenega sadja ne kuham več!!!! Edino olupim ga pa še (jabolka, hruške, breskve, nektarine, marelice). Sprva sem ga redčila s kompotom, v katerem se je jabolko kuhalo, zdaj pa dajem vse natural, brez redčenja, saj hruška, breskev, nektarina, bnana dajo dosti soka od sebe. No, banana ravno ne, se pa fajn meša z drugim sadjem. Zelenjavo pa vso skuham v malo vode. Redčim jo pa z aptamilom, ker je moja madam bolj atlih, pa ji z juhico redčeno ni ravno pomislih . Že tako ji zelenjava ni ravno preveč priljubljena. pina, kakšno juhico daješ Ani? Zelenjavno ali govejo? Za vse, ki imate probleme s spanjem vaših malčkov: upam,da bo tudi za vas postala noč čimprej prespana noč. Od 6 meseca naprej malčki naj ne bi več potrebovali nočnih obrokov. Vam povem, kako je bilo, ko je moja sestra bila stara 7 mesecev, pa je mama mogla iti na operacijo žolča. Tamala se je zbujala baje točno na 3 ure. Ker mame ni bilo doma, se je tamala najbrž pošteno drla ponoči, samo foter je tako trdno spal, da jo še slišal ni. In ko se je mama vrnila domov, je sestra spala celo noč. (malo v razmislek ) Aja, še to sem hotela omenit: ko sem zadnjič ogrnila na vse štiri, imam sedaj čudovito obarvano stegno, kot bi me kdo premlatil . Zdaj bom lih taprava za na morje . nočko vsem
|