Freycha -> RE: Zgrožena (21.7.2008 12:52:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Po moje je pa hotla povedat, da bolj kot kompliciramo in otroka v vato zavijamo, slabše je. No če ni tega misla povedat, pa jaz tako mislim. Moj mož je alergičen na jabolka, ampak nisem komplicirala in sem tamali dala jabolko kot prvo sadje pri uvajanju GH. Verjetno so pa marsikaj krivi tudi geni. jah to ni čisto tako. Jaz sem dobila alergije že pri dveh mesecih. Pa ker se takrat še ni toliko vedelo o alergijah, kaj šele, da bi se testi delali, me je mama lepo pitala z umetnim mlekom. Seveda prilagojenim kravjim. Ker so me kar basali in basali z alergeni sem razvila hude alergije. Že celo življenje sem cela pikasta, flekasta z rdečo in razpraskano kožo. Kako šele psiha dela, ko se otroci norca iz tebe delajo, ker si ves "čuden" in pikast in po njihovo garjast! Zato bom pri moji hčerki, ki je pravtako alergik delovala ravno nasprotno, kot je moja mama. Res ne dobi v usta nič, na kar smo ugotovili, da je alergična in se bom probala držati navodil alergologinje in če mi rata in mala ne bo imela takih alergij, kot sem jih imela sama, smo zmagali! Če ne, vsaj vem, da sem naredila vse, zato da ne bi toliko pretrpela, kot sem jaz v mladosti in predvsem v puberteti. Se pa 1000% strinjam z Ullo. Take debele otroke vidim dnevno, starši se pa čudijo kak so lahko tako debeli. Ko pa bi jim sledila, bi šli pa v McDonalds na kosilo!! Mislim, kako lahko človeku z zdravim razumom pride na misel, da da otroku Nutelo na dudo?? svašta rodi baba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
|
|
|
|